Clariti lencsék

Megtekintés Rács Lista

4 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

4 termékek

oldalanként

Clariti napi és havi kontaktlencsék

A Clariti kontaktlencse-család fejlett technológiával, szilikon-hidrogél anyagból készül. Ennek köszönhetően a szem számára szabad hozzáférést biztosít az oxigénhez, ami egészségüket garantálja, megőrizve természetes fehérségüket és tisztaságukat. A szilikon-hidrogél anyag miatt a Clariti kontaktlencsék szembarátak, így reggeltől késő estig használhatók.

A Cooper Vision több sorozata is elérhető a vásárlók számára. Mindegyiküket különböző ügyféligényeket szem előtt tartva tervezték. Ezenkívül a Clariti kontaktlencsék UV-A és UVB szűrőként is működnek, így szemeink további védelmet kapnak az UV-sugárzással szemben.

Kiknek ajánljuk a Clariti 1 Day kontaktlencséket?

A Clariti egyszer használatos kontaktlencsék 2011-ben elnyerték az év terméke díjat a kontaktlencse kategóriában. 56%-os nedvességtartalmúak, és gyártásukhoz a Somfilcon A nevű anyagot használták. Ennek eredményeként a lencsék szilikon-hidrogél szerkezetűek, így a legmagasabb viselési komfortot érik el. Ezenkívül a WetLoc™ technológia gondoskodik arról, hogy a nedvesség állandó szinten maradjon a nap folyamán, ami a lekerekített szélek és a lencsék aszimmetrikus hátsó felületével kombinálva még kényelmesebbé teszi a használatukat. Ezenkívül megakadályozza a szemszárazságot és megelőzi a fáradság érzetet.

A Clariti 1 Day kontaktlencsék rendkívül sokoldalúan használhatók. Alkalmasak a myopia, távollátás, asztigmatizmus (Clariti® 1 Day Toric) és presbyopia (Clariti® 1 Day Multifocal) korrigálására.

Kiknek ajánljuk a Clariti Multifocal kontaktlencséket?

A Clariti Multifocal progresszív kontaktlencse, amely lehetővé teszi a kényelmes és éles látást közeli, távoli és bármilyen távolságokra. A presbyopiában szenvedő emberek számára készültek. A Somfilcon A felhasználása azt jelenti, hogy ezek kiváló minőségű szilikon-hidrogél kontaktlencsék. Az aszimmetrikus kialakítás alkalmazása segít csökkenteni az aberrációkat, és ezáltal növeli a látás minőségét.

A lencsék hidratáltsága az optimális 56%-os értéket éri el, ami biztosítja az egészség és a viselési komfort tökéletes kombinációját. A szabadalmaztatott AquaGen™ technológia a nap folyamán megfelelő hidratálást garantál a szem számára.

Kiknek ajánljuk a Clariti Toric kontaktlencséket?

A Clariti Toric kontaktlencsék asztigmatizmusban szenvedő emberek számára készültek. Ezek szilikon-hidrogél kontaktlencsék, ami azt jelenti, hogy a szem számára szabad hozzáférést biztosítanak az oxigénhez. A különleges Advanced Edge Technology™ rendkívül keskeny éleket és a lencsék kevésbé észrevehetőségét biztosítja a viselés során. Ez azt jelenti, hogy tökéletesek azok számára, akik vörösséget és irritációt tapasztaltak a versenytársak termékeinek használata után.

Kinek ajánljuk a Clariti Elite kontaktlencséket?

A Clariti Elite kontaktlencsék elsősorban a távollátás vagy rövidlátás elleni küzdelemre szolgálnak. Szilikon-hidrogél anyagból készülnek, biztosítva a magas viselési komfortot és az állandó oxigénellátást a szemnek.

Az AquaGen™ és Advanced Edge Technology™ technológiák garantálják, hogy a lencse kiváló hidratálási szintet biztosít a használat során, és tökéletes az érzékeny és irritációra hajlamos szemek számára.

Márkás Clariti lencsék

A Optilen.hu webáruház által kínált Clariti lencsék a CooperVision által létrehozott legmagasabb minőségű márkatermékek, amelyek egy világhírű optikai cég alkotásai. Nézze meg ezen cég más termékeit is: