Clariti® 1 Day 90 db

Darabszám a csomagban:

90 darab

Elérhetőség:

Akár 15 munkanap

Darabszám a csomagban:

90 darab

A mi árunk:

17 080 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Clariti 1 Day napi kontaktlencse a Cooper Vision.

 
Aszférikus forma - az átdolgozott forma a lekerekített élekkel minimalizálja az optikai aberrációkat, és csökkenti a lencse érintkezését a szemhéjjal. Ez még kényelmesebb viselést eredményez, és még tisztább látást biztosít.
WetLoc technológia - azáltal, hogy ezt a technológiát alkalmazzák, a kontaktlencse egész napos, állandó hidratáltságot biztosít, megelőzve a kellemetlen szemszárazságot és irritációt, ezáltal jelentősen növelve a viselési kényelmet.
UV-sugárzás elleni védelem - minden lencsét felvérteztek modern UVA/UVB szűrőkkel, amelyek megvédik a szemet a káros napfénytől.
Hatékony korrekció - Clariti 1 Day
Könnyű alkalmazás - a Clariti 1 Day lencsék azoknak a személyeknek szólnak, akik rövidlátók vagy távollátók. Széles dioptriatartományuk miatt rendkívül univerzálisak.
Minden nap új pár - a lencse egy napos viseletre van tervezve, tehát nem kell aggódnia az esti tisztítás miatt. Egyszerűen minden reggel egy új pár lencsét kell behelyezni, és élvezheti a tökéletes higiéniát.
 

A Clariti 1 Day jellemzői:

 

A Clariti 1 Day szilikon hidrogén lencsék a közel és távollátás biztosítására szolgálnak. A lencse anyaga a somofilcon A, amely 56%-os hidratációt és a legmagasabb minőséget biztosítja.  A Clariti lencsék WetLoc ™ technológiája a lencsét nem hagyja kiszáradni a nap folyamán.

A Clariti 1 Day lencsék aszférikus szerkezete kényelmet és kivételes látást biztosít.

A lencsék UVA és UVB szűrővel ellátottak, amely védi a szemet a káros napsugárzástól.

 

A Clariti 1 Day lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Márka Clariti lencsék
Gyártó COOPER VISION
Dioptria: -10,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
+6,00 és +8,00 között (0,50 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,1
Dk/t 86 x 10-9
Hidratációs fok 56%
Anyag Somofilcon A
Technológia WetLoc™
UV szűrők Igen
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóCOOPER VISION
MárkaClariti
Darabszám a csomagban90 darab
ElérhetőségAkár 15 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Clariti® 1 Day 90 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a Clariti® 1 Day 90 darabos kontaktlencséit?

A Clariti® 1 Day kontaktlencsék 90 darabos kiszerelésben kaphatók, ami hosszú távú ellátást biztosít. Magad is kiválaszthatod a lencséket a csomagoláson feltüntetett paraméterek, mint a dioptria, görbület és átmérő alapján, vagy konzultálhatsz egy optometristával szakmai értékelés céljából.

Biztonságosak a Clariti® 1 Day kontaktlencsék?

Igen, a Clariti® 1 Day kontaktlencsék biztonságosak, mivel egyszer használatosak, így kiküszöbölve a szennyeződés és fertőzések kockázatát. A modern Somofilcon A anyagból készültek, amely magas nedvességtartalmat és kényelmet biztosít egész napra.

Milyen látáshibára valók a Clariti® 1 Day?

A Clariti® 1 Day kontaktlencsék rövid- és távollátás korrekciójára szolgálnak. Sférák típusú korrekciójuknak köszönhetően tisztább látást és kényelmet biztosítanak egész napos viselés során.

Hogyan kell felhelyezni a Clariti® 1 Day kontaktlencséket?

A Clariti® 1 Day kontaktlencsék felhelyezése egyszerű és kényelmes. Mindig mosd meg és szárítsd meg a kezeidet a lencse felhelyezése előtt. Ezután finoman helyezd a lencsét az ujjbegyedre és illeszd az szemgolyóra, ügyelve arra, hogy helyesen pozicionáld.

Hogyan kell levenni a Clariti® 1 Day kontaktlencséket?

A Clariti® 1 Day kontaktlencsék levétele is egyszerű. Mindig győződj meg róla, hogy a kezeid tiszták és szárazak. Ezután finoman húzd le az alsó szemhéjat, és miközben felfelé nézel, óvatosan fogd meg a lencsét az indexujjad és hüvelykujjad között, majd vedd ki azt a szemből.