Clariti® 1 Day 30 db

Darabszám a csomagban:

30 darab

Elérhetőség:

Akár 10 munkanap

Darabszám a csomagban:

30 darab

A mi árunk:

6 480 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Clariti 1 Day napi kontaktlencse a Cooper Vision.

 
Aszférikus forma - az átdolgozott forma a lekerekített élekkel minimalizálja az optikai aberrációkat, és csökkenti a lencse érintkezését a szemhéjjal. Ez még kényelmesebb viselést eredményez, és még tisztább látást biztosít.
WetLoc technológia - azáltal, hogy ezt a technológiát alkalmazzák, a kontaktlencse egész napos, állandó hidratáltságot biztosít, megelőzve a kellemetlen szemszárazságot és irritációt, ezáltal jelentősen növelve a viselési kényelmet.
UV-sugárzás elleni védelem - minden lencsét felvérteztek modern UVA/UVB szűrőkkel, amelyek megvédik a szemet a káros napfénytől.
Hatékony korrekció - Clariti 1 Day
Könnyű alkalmazás - a Clariti 1 Day lencsék azoknak a személyeknek szólnak, akik rövidlátók vagy távollátók. Széles dioptriatartományuk miatt rendkívül univerzálisak.
Kis kiszerelés - 30 darab lencsét tartalmaz. Ideális lehet egy adott típusú lencse kipróbálásához vagy egy eltérő dioptriával való kombinálásához.
Minden nap új pár - a lencse egy napos viseletre van tervezve, tehát nem kell aggódnia az esti tisztítás miatt. Egyszerűen minden reggel egy új pár lencsét kell behelyezni, és élvezheti a tökéletes higiéniát.
 

A Clariti 1 Day jellemzői:

 

A Clariti 1 Day szilikon hidrogén lencsék a közel és távollátás biztosítására szolgálnak. A lencse anyaga a somofilcon A, amely 56%-os hidratációt és a legmagasabb minőséget biztosítja.  A Clariti lencsék WetLoc ™ technológiája a lencsét nem hagyja kiszáradni a nap folyamán.

A Clariti 1 Day lencsék aszférikus szerkezete kényelmet és kivételes látást biztosít.

A lencsék UVA és UVB szűrővel ellátottak, amely védi a szemet a káros napsugárzástól.

 

A Clariti 1 Day lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Márka Clariti lencsék
Gyártó COOPER VISION
Dioptria: -10,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
+6,00 és +8,00 között (0,50 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,1
Dk/t 86 x 10-9
Hidratációs fok 56%
Anyag Somofilcon A
Technológia WetLoc™
UV szűrők Igen
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóCOOPER VISION
MárkaClariti
Darabszám a csomagban30 darab
ElérhetőségAkár 10 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Clariti® 1 Day 30 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a Clariti® 1 Day 30 darabos kontaktlencséit?

A Clariti® 1 Day kontaktlencsék 30 darabos kiszerelésben kaphatók, biztosítva a kényelmet és a hosszú távú használatot. Önállóan is kiválaszthatja a lencséket a csomagoláson található dioptria és görbületi információk alapján, vagy konzultálhat egy optometristával, aki segít kiválasztani az Ön igényeinek megfelelő típust.

Biztonságosak a Clariti® 1 Day kontaktlencsék?

Igen, a Clariti® 1 Day kontaktlencsék biztonságosan használhatók. A neves gyártó, a Cooper Vision által készített, ami magas minőséget és biztonságot garantál. A Somofilcon A anyagból készült lencsék sok felhasználó számára megfelelőek, biztosítva a kényelmet és a biztonságot egész napos viselés során.

Milyen látáshibákra jók a Clariti® 1 Day?

A Clariti® 1 Day kontaktlencsék rövidlátás vagy távollátás korrekciójára szolgálnak. Sférák konstrukciójuknak köszönhetően hatékonyan korrigálják a látáshibákat, éles látást és kényelmet biztosítva a használat során.

Hogyan kell felhelyezni a Clariti® 1 Day kontaktlencséket?

A Clariti® 1 Day kontaktlencsék felhelyezése egyszerű és gyors. Mielőtt a lencsét a szemére helyezné, alaposan mosson és szárítson kezet. Ezután, az ""ujj és hüvelykujj"" technikát alkalmazva, helyezze a lencsét az indexujj hegyére, és finoman tárja szét a szemhéjakat. A lencse beillesztésekor győződjön meg arról, hogy helyesen van-e pozícionálva.

Hogyan kell levenni a Clariti® 1 Day kontaktlencséket?

A Clariti® 1 Day kontaktlencsék levétele is egyszerű és gyors. Miután megmosta és megszárította a kezét, finoman húzza le az alsó szemhéjat, hogy megjelenjen a szem fehérje. Ezután finoman szorítsa össze a lencsét az indexujj és a hüvelykujj segítségével, és vegye ki a szemből.