Clariti® 1 Day Multifocal 30 db

Darabszám a csomagban:

30 darab

Elérhetőség:

Akár 15 munkanap

Darabszám a csomagban:

30 darab

A mi árunk:

9 540 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Clariti 1 Day Mutlifocal progresszív napi lencsék a Cooper Vision.

 
Somofilcon A anyagból készül - modern és továbbfejlesztett anyag, amely 56%-os hidratációs szinttel rendelkezik, így biztosítja a magasfokú kényelmet és a szemek egészségének megőrzését.
AquaGen technológia - biztosítja a legmagasabb minőségű hidratációs tulajdonságokat, ezáltal a lencse a behelyezés után is órákon keresztül nedves marad; a szem nem szárad ki, nem lép fel irritáció.
Magas légáteresztő-képesség - a lencse légáteresztő képessége 86 Dk/t. Az oxigén szabadon áramlik a szemhez, ellenáll a fertőzésekkel szemben és kényelmes a lencse viselése.
Aszférikus - a továbbfejlesztett tervezés, az aszférikus felszín és a vékony szélek nem csak megnövelik a kényelmet, hanem csökkentik az optikai eltéréseket - ez tökéletes látást eredményez bármilyen távolság és fényviszonyok esetén.
Védelem az UV sugárzás ellen - Clariti 1 Day Multifocal
Védelem az UV sugárzás ellen - a lencsét komplex, modern UVA/UVB szűrőkkel látták el, amelyek elnyelik a káros napsugárzást és további védelmet nyújtanak a szem számára.
Napi viselési idő - egy pár lencse egy napon keresztül viselhető, ami azt jelenti, hogy este csak kiveszi, és eldobja, majd reggel teljesen új, friss pár lencsét helyez a szembe.
 

A Clariti 1 Day Multifocal jellemzői:

 

A Clariti 1 Day Multifocal szilikon hidrogén lencsék a közel és távollátás biztosítására szolgálnak. A lencse anyaga a Somofilcon A, amely 56%-os hidratációt és a legmagasabb minőséget biztosítja. A Clariti lencsék AquaGen™ technológiája a lencsét nem hagyja kiszáradni a nap folyamán. Az oxigénáteresztő képessége: Dk/t is 86. A lencsék UVA és UVB szűrővel ellátottak, amely védi a szemet a káros napsugárzástól.

 

A Clariti 1 Day Multifocal lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Multifokális kontaktlencse
Márka Clariti lencsék
Gyártó COOPER VISION
Dioptria: -6,00 és +5,00 között (0,25 D lépték)
Kiegészítés LOW (és +2,25), HIGH (és +2.50 és +3.00)
Görbület 8,6
Átmérő 14,1
Dk/t 86 x 10-9
Hidratációs fok 56%
Anyag Somofilcon A
Technológia AquaGen™
UV szűrők Igen
További információ
GyártóCOOPER VISION
MárkaClariti
Darabszám a csomagban30 darab
ElérhetőségAkár 15 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Clariti® 1 Day Multifocal 30 db
Az Ön értékelése