Clariti® Toric 3 db

Darabszám a csomagban:

3 darab

Elérhetőség:

Akár 10 munkanap

Darabszám a csomagban:

3 darab

A mi árunk:

6 780 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
A termék átmenetileg nem elérhető.

The Clariti Toric havi kontaktlencse asztigmiás használóknak a Cooper Vision-Sauflontól.

 
Optikai ipar elismert gyártója - a Clariti Toric kontaktlencséket a CooperVision szakértői alkották. A vállalat az optikai ipar egyik legismertebb és legelismertebb gyártója.
Továbbfejlesztett éltechnológia - alkalmazásával a lencse formáját tökéletesítették: lekerekítették a széleket és csökkentették vastagságukat, így a lencse még kényelmesebb, gyakorlatilag észrevétlen.
Szabad légáteresztés - az egyedi kialakításnak köszönhetően a lencse még jobb oxigénáteresztő képességgel rendelkezik, ami kedvező hatással van a szem egészségére, és biztosítja a szaruhártya számára a folyamatos és szabad levegőhöz jutást.
Stabilitás és éles látás - a lencse tökéletesített formája közvetlenül befolyásolja a látás minőségét. Mostantól nem kell aggódnia az árnyékok, fényvisszaverődések vagy a fénygyűrű-hatás miatt. A Clariti Toric lencse stabil és éles látást biztosít - ami különösen fontos az asztigmatizmussal diagnosztizált személyek számára.
UV-sugárzás elleni védelem - mindegyik lencsét modern UVA/UVB szűrővel láttak el, így azok megfelelő védelmet nyújtanak a káros napsugárzás ellen.
Havi lencse - Clariti Toric
Havi lencse - egy pár lencsét akár 30 napig is használhat. Ebben az esetben csak arra kell emlékeznie, hogy a lencsét alvás előtt vegye ki, és helyezze egy ápolófolyadékkal feltöltött tárolóba.
 

A Clariti Toric kontaktlencsékről

 

A Clariti Toric kontaktlencsék szilikon-hydrogelből készülnek, egy olyan anyagból, ami biztosítja a jó oxigén áteresztést a szaruhártya számára. Ezek a kontaktlencsék minden szemtípushoz alkalmazkodnak vékony széleinek és aszférikus felületének köszönhetően. Hosszantartó kényelmet biztosít, és szinte láthatatlan viselés közben. A Clariti Toric lencsék védik a szemet a napsugarak káros hatásaitól, mivel UVA és UVB szűrővel vannak ellátva. Ez a kontaktlencse minden életmódhoz megfelel, biztosítja a szemek egészségét és higiéniáját.

Kinek ajánljuk a Clariti Toric kontaktlencséket?

 

A Clariti Toric lencséket azoknak ajánljuk, akik asztigmiában szenvednek és olyan kontaktlencsét keresnek, ami hosszantartó kényelmet és egészséges szemeket biztosít. Ezt a kontaktlencsét kifejezetten olyan használóknak ajánljuk, akik nem elégedettek más asztigmatikus kontaktlencsékkel és irritált, vörösszemtől szenvednek. Azok a használók, akik havi tórikus lencsét keresnek, ami kényelmes viselést és tökéletes látást biztosít, a Clariti Toric kontaktlencse lehet a legjobb választás a látás javítására.

 

Clariti Toric kontaktlencsék tisztítása

 

A Clariti Toric havi kontaktlencséket napi használat esetén speciális tisztítóval szükséges tisztítani, éjszaka steril kontaktlencse tartóban tárolni. Clean Active, vagy webáruházunkban elérhető más hasonló termék használatát ajánljuk a Clariti Toric kontaktlencse tisztításához.

 

A Clariti Toric lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Tórikus Kontaktlencse
Márka Clariti lencsék
Gyártó COOPER VISION
Dioptria: -9,00 és -8,00 között (0,25 D lépték)
-8,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
Cilinder -0,75; -1,25; -1,75; -2,25
Tengely 10° és 180° (10° lépték)
Görbület 8,7
Átmérő 14,4
Dk/t 57 x 10-9
Hidratációs fok 56%
Anyag Somofilcon A
Technológia Advanced Edge Technology™
UV szűrők Igen
További információ
GyártóCOOPER VISION
MárkaClariti
Darabszám a csomagban3 darab
ElérhetőségAkár 10 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Clariti® Toric 3 db
Az Ön értékelése