Clariti® Elite 3 db

Darabszám a csomagban:

3 darab

Elérhetőség:

Akár 10 munkanap

Darabszám a csomagban:

3 darab

A mi árunk:

3 780 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
A termék átmenetileg nem elérhető.

A Clariti Elite kontaktlencséket a Cooper Vision gyártja közel- és távollátó használóknak.

 
Magas szintű hidratáltság - a Clariti Elite lencse azzal biztosítja a kényelmes viselést, hogy magas hidratáltsági szintet nyújt, így megakadályozza a szárazságot. A szem hidratált és kipihent marad még több órás viselés után is.
Advanced Edge Technology - minden Clariti Elite lencse ultravékony szerkezettel és lekerekített élekkel rendelkezik. Ez megkönnyíti a behelyezésüket és jelentősen növeli a viselési kényelmet, mivel megszünteti a szemben lévő idegen test kellemetlen érzését.
Hatékony látásjavítás - a lencse kiválóan alkalmazkodik mind a rövidlátáshoz, mind a távollátáshoz. A széles dioptriatartománynak köszönhetően könnyen testreszabható.
Szabad oxigénáramlás - a lencse korszerű szilikon-hidrogél anyagból készül, ami biztosítja a nagy mennyiségű oxigén szabad áramlását, megelőzve ezzel a fertőzést és az irritációt.
Modern UV szűrők - a lencse hatékonyan véd a káros napsugárzástól, mivel modern UVA/UVB szűrőkkel van ellátva.
Havi egy pár - Clariti Elite
Havi egy pár - a lencse nappali használatra készült, így egy pár lencse akár 30 napig is használható. Az egyetlen feltétel az esti ápolás.
 

A Clariti Elite kontaktlencsékről

 

A Clariti Elite kontaktlencsék szilikon-hydrogel-ből készülnek, egy olyan anyagból ami magas oxigénáteresztést biztosít használója számára, az AquaGen és Advanced technológiának köszönhetően a kontaktlencse vékony anyaga folyamatos hidratációt biztosít használat során. Ennek a két technológiának köszönhetően a kontaktlencse szinte láthatatlan a szemen és hosszantartó kényelmet biztosít viselés közben. A Clariti Elite kontaktlencsék védik a szemet a napsugarak káros hatásaitól mivel UVA és UVB szűrővel vannak ellátva. A Clariti Elite lencséket különböző életmódot folytató használóknak ajánljuk, akik egészséges és tiszta szemeket szeretnének.

 

Kinek ajánljuk a Clariti Elite kontaktlencséket?

 

A Clariti Elite kontaktlencsét azoknak a kontaktlencse viselőknek ajánljuk akik kényelmes és egészséges lencséket keresnek. A legjobb választás ez a kontaktlencse, ha védeni szeretné szemét az összegyűlő szennyeződésekkel és fehérjékkel szemben, kényelmes viseletést szeretne és tökéletes látást.

 

A Clariti Elite kontaktlencsék tisztítása

 

A Clariti Elite napi kontaktlencséket napi szinten szükséges tisztítani, valamint steril kontaktlencse tárolóban tartani éjszaka, hogy újra használhassa. Clean Active és más ehhez hasonló ápolófolyadék elérhető webáruházunkban a Clariti Elite kontaktlencsék tisztításához.

 

A Clariti Elite lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Márka Clariti lencsék
Gyártó COOPER VISION
Dioptria: -10,00 és -8,00 között (0,50 D lépték)
-8,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
+6,00 és +8,00 között (0,50 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
Dk/t 86 x 10-9
Hidratációs fok 56%
Anyag Somofilcon A
Technológia AquaGen™, Advanced Edge Technology
UV szűrők Igen
További információ
GyártóCOOPER VISION
MárkaClariti
Darabszám a csomagban3 darab
ElérhetőségAkár 10 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Clariti® Elite 3 db
Az Ön értékelése