Clariti® Multifocal 3 db

Darabszám a csomagban:

3 darab

Elérhetőség:

Akár 15 munkanap

Darabszám a csomagban:

3 darab

A mi árunk:

7 680 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
A termék átmenetileg nem elérhető.
Clariti Multifocal - progresszív kontaktlencsék a Cooper Vision-től.
 
Magas minőségű oxigénáteresztő tulajdonságok - a kontaktlencse biztosítja a szaruhártya oxigénhez való szabad hozzáférését, amely közvetlenül csökkenti a szemfertőzés és irritáció kockázatát.
AquaGen technológia - a kényelem kulcsa a folyamatos hidratáltság. Az AquaGen technológia pontosan ezt nyújtja: a szem hidratált és friss marad, akár a hosszú órákon át tartó kontaktlencse használat után is.
UV-sugárzás elleni védelem - az egészségesebb szem érdekében a gyártó minden lencsét modern UVA/UVB szűrővel látott el, ami közel 98%-ban elnyeli a káros napsugárzást.
Tökéletes illeszkedés a szemhez - a lencse lágy, ultravékony felülete a lekerekített szélekkel együtt lehetővé teszi a lencse gyors alkalmazkodását a szem egyéni formájához. Ezért könnyen behelyezhető, és kényelmes viselni.
3 db egy csomagban - Clariti Multifocal
3 db egy csomagban - ez akkor lehet megfelelő választás, ha egy másik, eltérő dioptriájú lencsével szeretné kombinálni.
Havi használat - egy pár kontaktlencsét akár 30 napig is használhat. Csak arra kell emlékeznie, hogy a lencsét alvás előtt vegye ki, és helyezze egy speciális ápolófolyadékkal feltöltött tárolóba.
 

A Clariti Multifocal kontaktlencsékről.

 

A Clariti Multifocal kontaktlencsék szilikon-hydrogel anyagból készülnek AquaGen technológiával. Használója számára folyamatos hidratációt biztosít a szemek számára a használat során végig. Ezek a kontaktlencsék szintén védik a szemet a káros napsugaraktól, UVA és UVB szűrővel vannak ellátva. A Clariti Multifocal alkalmazkodik a használók különböző életviteléhez, és minden szemtípushoz. Biztosítja a szemek egészségét és higiéniáját.

 

Kinek ajánljuk a Clariti Multifocal kontaktlencséket?

 

A Clariti Multifocal kontaktlencséket olyan használóknak ajánljuk akik hosszantartó kényelmes viselést és egészséges szemeket szeretnének. Főként távollátó használóknak ajánljuk, akik olyan kontaktlencsét keresnek ami tartós kényelmet és kiváló látást biztosít.

 

A Clariti Multifocal kontaktlencsék tisztítása.

 

A Clariti Multifocal havi kontaktlencséket napi használat esetén éjszaka steril kontaktlencse tárolóban szükséges tartani. Clean Active folyadékkal, vagy ahhoz hasonló, webáruházunkban is elérhető ápolófolyadékkal való tisztítása ajánlott.

 

A Clariti Multifocal lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Multifokális kontaktlencse
Márka Clariti lencsék
Gyártó COOPER VISION
Dioptria: -8,00 és -6,00 között (0,25 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
Kiegészítés LOW (és +2,25), HIGH (és +2.50 és +3.00)
Görbület 8,7
Átmérő 14,2
Dk/t 86 x 10-9
Hidratációs fok 56%
Anyag Somofilcon A
Technológia AquaGen™
UV szűrők >90% UVA/UVB
További információ
GyártóCOOPER VISION
MárkaClariti
Darabszám a csomagban3 darab
ElérhetőségAkár 15 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Clariti® Multifocal 3 db
Az Ön értékelése