MyDay® 30 db

Darabszám a csomagban:

30 darab

Elérhetőség:

Akár 10 munkanap

Darabszám a csomagban:

30 darab

A mi árunk:

7 430 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Kinek ajánljuk a MyDay lencséket? Rövidlátóknak tervezték, akik magas minőségű napi kontaktlencsét keresnek ami kényelmet biztosít. Szintén ajánljuk azoknak, akik szemszárazságtól szenvednek más kontaktlencsék viselése során.

 
Aquaform technológia - biztosítja a lencse magas víztartalmát, mivel megköti a nedvességet a lencse szerkezetében. Kényelmes megoldás még azoknak az embereknek is, akik szemszárazsággal küzdenek.
UV-sugárzás elleni védelem - a MyDay kontaktlencse hosszú távú egészség megőrzésben rendkívül hasznos, mivel modern UVA/UVB szűrőkkel van ellátva, amelyek megvédenek a napsugárzás káros hatásaitól. Több mint 97%-ban képes elnyelni a sugárzást.
Lágy és rugalmas - az anyag, amelyből a kontaktlencse készült, lágy és rugalmas, ami jelentősen megkönnyíti a lencsék felhelyezését, és megszünteti a viselésük érzését.
Lekerekített élek - az új szerkezet, amely elsősorban a kerekített élekben mutatkozik meg, csökkentette a lencse és a szemhéj közti súrlódást. Ez megszüntette az irritáció és a vörösség problémáját.
Napi használat - a MyDay kontaktlencsék napi használatra készültek, ami azt jelenti, hogy este leveszi és kidobja őket, reggel pedig egy új és friss pár lencsét használhat. Nincs szükség további ápolásra.
30 db lencse a csomagban - MyDay
30 db lencse a csomagban - ez pont 15 napos rendszeres használatra elég. A csomag lehetővé teszi egy adott típusú lencse kipróbálását, vagy használhatja egy eltérő dioptriás lencsével, amely tökéletesen illeszkedik az Ön szemproblémájához.
 

A MyDay jellemzői:

 

A MyDay Daily Disposable harmadik generációs lágy szilikon hidrogél kontaktlencsék Stenfilcon A anyagból készülnek, jellemzően magas víztartalommal. Magas oxigénáteresztő képessége maximális kényelmet biztosít. A MyDay kiváló oxigénáteresztése az egyedi Smart Silicon™ formulának köszönhető, ami különleges csatornákat hoz létre az oxigén szaruhártyához való eljutásához. A kontaktlencsék UVA (85%) és UVB (96%) szűrő védelmet biztosítanak a napsugarak ellen.

 

A MyDay® lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Márka MyDay lencsék
Gyártó COOPER VISION
Dioptria: -12,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +5,00 között (0,25 D lépték)
+5,00 és +8,00 között (0,50 D lépték)
Bázisgörbület 8,4
Átmérő 14,2
Dk/t érték: 100 x 10-9
Víztartalom 54%
Anyag Stenfilcon A
Technológia Aquaform Comfort Science™
UV szűrők 96% UVB és 85% UVA
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóCOOPER VISION
MárkaMyDay
Darabszám a csomagban30 darab
ElérhetőségAkár 10 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:MyDay® 30 db
Az Ön értékelése