Biofinity® 6 db

Értékelés:
5 of 5
Átlagos értékelés 5 / 5 értékelés alapján 7 értékelés.
Darabszám a csomagban:

6 darab

Elérhetőség:

24 óra

Darabszám a csomagban:

6 darab

A mi árunk:

8 380 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Értékelés:
5 of 5
Átlagos értékelés 5 / 5 értékelés alapján 7 értékelés.
Tímea
5.0000
Nagyon kényelmes, könnyen kezelhető.
Zsuzsanna
5.0000
Nagyon szeretem, volt hogy aludtam is benne és semmi gond nem volt utána sem.
Nikoletta
5.0000
Nagyon kenyelmes es jol hasznalhato. Barmilyen esetben fent lehet, es kibirja az 1 honapot.

A Biofinity kontaktlencse havi kontaktlencse a világ egyik legnépszerűbb kontaktlencse gyártójától: a Cooper Vision-től.

 
Teljes mértékben természetes - a Biofinity lencsék nem tartalmaznak semmilyen mesterséges nedvesítő anyagot, így tökéletes választás allergiától szenvedőknek, és érzékeny szemre is.
Aquaform Comfort Science technológia - ennek a technológiának köszönhető a lencse lágysága és optimális hidratációja. A lencse behelyezése egyszerű és kényelmes még a viselési idő végén is.
Tökéletes látás - a lencse modern felépítésének és a magas minőségű anyagnak köszönhetően a látás éles marad.
Magas oxigénáteresztő-képesség - az innovatív Camfilcon A anyagnak köszönhetően mindig friss oxigén jut a szaruhártyához, így a szem egészséges marad, nem lép fel irritáció, és nem vörösödik ki a szem.
Gazdaságos kiszerelés - egy doboz hat lencsét tartalmaz, amely 3 teljes hónapra elég. Gazdaságos kiszerelés, spóroljon Ön is!
Egy pár lencse akár 30 napra - Biofinity
Egy pár lencse akár 30 napra - a Biofinity lencséket havi használatra tervezték. Ez azt jelenti, hogy egy pár lencsét megszakítás nélkül viselhet akár 30 napon keresztül. Nincs szükség ápolószerre.
 

A Biofinity tulajdonságai:

 

A lencse szilikon-hidrogél (Comfilcon A) anyagból készül. A gyártás során Aquaform Comfort Science technológiát alkalmaznak, ami puha lágyságot és tökéletes hidratációt biztosít. A szilikon monomernek köszönhetően a lencse magas oxigénáteresztő-képességgel rendelkezik, míg a hidrofil és szilikon anyagok felhasználásából adódóan természetes módon hidratált a lencse, a lencse teljes felületén egységesen megtartva a vizet.

A Biofinity lencse a legtermészetesebb módon készül - adalékanyag, bevonószer, nedvesítőszer és felületkezelés nélkül. Ennek eredményeképpen a lencse viselője egy olyan termékhez jut hozzá, amelynek nincs szüksége további fokozó anyagra. Említésre méltó, hogy a Biofinity ellentmond a hidratáció és az oxigénáteresztő-képesség fordított arányosságának. Ez azt jelenti, hogy a lencse hidratációs szintjének növekedése nem csökkenti az oxigénátersztő-képességet - ez eddig nem volt lehetséges.

 

Kinek ajánljuk a Biofinity kontaktlencsét?

 

A Biofinity lencsét olyan folyamatos havi viselésre tervezték, hogy a lencsét viselő személynek éjszakára sem szükséges kivenni a lencsét. Azoknak az embereknek tervezték, akik úgy szeretnének lencsét hordani, hogy nem szükséges kivenni. A Biofinity lencsét behelyezheti, majd egy teljes hónap után kiveheti szemkárosodás vagy fertőzés veszélye nélkül. Továbbá ajánljuk még azoknak az embereknek, akik:

  • könnyfilm rendellenességtől szenvednek, mivel a lencse magas szinten ellenáll a szemszárazsággal szemben.
  • elvárják a magasfokú komfortságérzetet és a tökéletes látásélességet.
 

Lencse ápolása:

 

A Biofinity kontaktlencse folyamatosan, éjjel-nappal hordható, így nem igényel ápolást. Azonban ha kizárólag nappal viseli, a lencse kivételét követően kontaktlencse ápolószerrel ajánlott tisztítani, majd az ismételt behelyezés előtt ápolószerrel teli kontaktlencse tárolóban ajánlott tartani néhány órán keresztül. Ajánljuk a Clean Active folyadékokat, vagy bármely más, a kínálatunkban elérhető folyadékot.

 

A Biofinity lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Márka Biofinity lencsék
Gyártó COOPER VISION
Dioptria: -12,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
+6,00 és +8,00 között (0,50 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,0
Dk/t 160 x 10-9
Hidratációs fok 48%
Anyag Comfilcon A
Technológia Aquaform Comfort Science™
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóCOOPER VISION
MárkaBiofinity
Darabszám a csomagban6 darab
Elérhetőség24 óra
Write Your Own Review
Értékelés írása:Biofinity® 6 db
Az Ön értékelése