Biofinity® 3 db

Értékelés:
5 of 5
Átlagos értékelés 5 / 5 értékelés alapján 1 értékelés.
Darabszám a csomagban:

3 darab

Elérhetőség:

24 óra

Darabszám a csomagban:

3 darab

A mi árunk:

4 270 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Értékelés:
5 of 5
Átlagos értékelés 5 / 5 értékelés alapján 1 értékelés.
Béla
5.0000
Az ügyfélszolgálat hamar visszahívott, tájékoztattak, hogy alapvetően minden lencse színezett, hogy lehessen látni például ha leesik a földre. Kedvesek voltak, félreértés volt és az én tudatlanságom, habár ha a Google-ön rákeresek a színezett lencse kifejezésre, nagyon cifra találatokat eredményez :)

A Biofinity kontaktlencse havi kontaktlencse a világ egyik legnépszerűbb kontaktlencse gyártójától: a Cooper Vision-től.

 
Teljes mértékben természetes - a Biofinity lencsék nem tartalmaznak semmilyen mesterséges nedvesítő anyagot, így tökéletes választás allergiától szenvedőknek, és érzékeny szemre is.
Aquaform Comfort Science technológia - ennek a technológiának köszönhető a lencse lágysága és optimális hidratációja. A lencse behelyezése egyszerű és kényelmes még a viselési idő végén is.
Tökéletes látás - a lencse modern felépítésének és a magas minőségű anyagnak köszönhetően a látás éles marad.
Magas oxigénáteresztő-képesség - az innovatív Camfilcon A anyagnak köszönhetően mindig friss oxigén jut a szaruhártyához, így a szem egészséges marad, nem lép fel irritáció, és nem vörösödik ki a szem.
Egy pár lencse akár 30 napra - Biofinity
Egy pár lencse akár 30 napra - a Biofinity lencséket havi használatra tervezték. Ez azt jelenti, hogy egy pár lencsét megszakítás nélkül viselhet akár 30 napon keresztül. Nincs szükség ápolószerre.
 

A Biofinity tulajdonságai:

 

A lencse szilikon-hidrogél (Comfilcon A) anyagból készül. A gyártás során Aquaform Comfort Science technológiát alkalmaznak, ami puha lágyságot és tökéletes hidratációt biztosít. A szilikon monomernek köszönhetően a lencse magas oxigénáteresztő-képességgel rendelkezik, míg a hidrofil és szilikon anyagok felhasználásából adódóan természetes módon hidratált a lencse, a lencse teljes felületén egységesen megtartva a vizet.

A Biofinity lencse a legtermészetesebb módon készül - adalékanyag, bevonószer, nedvesítőszer és felületkezelés nélkül. Ennek eredményeképpen a lencse viselője egy olyan termékhez jut hozzá, amelynek nincs szüksége további fokozó anyagra. Említésre méltó, hogy a Biofinity ellentmond a hidratáció és az oxigénáteresztő-képesség fordított arányosságának. Ez azt jelenti, hogy a lencse hidratációs szintjének növekedése nem csökkenti az oxigénátersztő-képességet - ez eddig nem volt lehetséges.

 

Kinek ajánljuk a Biofinity kontaktlencsét?

 

A Biofinity lencsét olyan folyamatos havi viselésre tervezték, hogy a lencsét viselő személynek éjszakára sem szükséges kivenni a lencsét. Azoknak az embereknek tervezték, akik úgy szeretnének lencsét hordani, hogy nem szükséges kivenni. A Biofinity lencsét behelyezheti, majd egy teljes hónap után kiveheti szemkárosodás vagy fertőzés veszélye nélkül. Továbbá ajánljuk még azoknak az embereknek, akik:

  • könnyfilm rendellenességtől szenvednek, mivel a lencse magas szinten ellenáll a szemszárazsággal szemben.
  • elvárják a magasfokú komfortságérzetet és a tökéletes látásélességet.
 

Lencse ápolása:

 

A Biofinity kontaktlencse folyamatosan, éjjel-nappal hordható, így nem igényel ápolást. Azonban ha kizárólag nappal viseli, a lencse kivételét követően kontaktlencse ápolószerrel ajánlott tisztítani, majd az ismételt behelyezés előtt ápolószerrel teli kontaktlencse tárolóban ajánlott tartani néhány órán keresztül. Ajánljuk a Clean Active folyadékokat, vagy bármely más, a kínálatunkban elérhető folyadékot.

 

A Biofinity lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Márka Biofinity lencsék
Gyártó COOPER VISION
Dioptria: -12,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
+6,00 és +8,00 között (0,50 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,0
Dk/t 160 x 10-9
Hidratációs fok 48%
Anyag Comfilcon A
Technológia Aquaform Comfort Science™
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóCOOPER VISION
MárkaBiofinity
Darabszám a csomagban3 darab
Elérhetőség24 óra
Write Your Own Review
Értékelés írása:Biofinity® 3 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a Biofinity® 3 darabos lencséit?

A Biofinity® lencsék 3 darabos csomagolásban érhetők el, ami lehetővé teszi, hogy kényelmesen rendelkezzünk tartalék párokkal. A lencséket saját kezűleg is kiválaszthatjuk, felhasználva a termék paramétereit, mint például az erősség (dioptria), görbület (BC) és átmérő (DIA). Szintén lehetőség van optometrista segítségét kérni, aki segít a lencséket tökéletesen az egyéni látásigényekhez igazítani.

Biztonságosak a Biofinity® lencsék?

Igen, a Biofinity® lencsék biztonságosak, amit az egész napos viselésük is igazol. A modern Comfilcon A anyagból készült lencsék kényelmet és biztonságot nyújtanak még hosszantartó viselés során is. Ez az anyag elősegíti az oxigén áramlását, ami fontos a szemek egészségének megőrzése szempontjából.

Milyen látáshibákra valók a Biofinity® lencsék?

A Biofinity® lencsék rövidlátás és távollátás korrekciójára szolgálnak. Aszferikus korrekciójuknak köszönhetően hatékonyan javítható a közelre és távolra való látás (a lencsék optikai erejétől függően).

Hogyan kell felhelyezni a Biofinity® lencséket?

Mielőtt a Biofinity® lencséket felhelyeznénk, ajánlott alaposan megmosni és megszárítani a kezünket. Ezután óvatosan vegyük ki a lencséket a csomagolásból, és helyezzük az ujjbegyünkre. A lencse szemre helyezése után ellenőrizzük, hogy jól illeszkedik-e és nincs-e kellemetlen érzés.

Hogyan kell levenni a Biofinity® lencséket?

A Biofinity® lencsék levételéhez ismételten meg kell mosni és meg kell szárítani a kezünket. Ezután óvatosan húzzuk le az alsó szemhéjat, és nézve felfelé, óvatosan fogjuk meg a lencsét a hüvelykujjunkkal és mutatóujjunkkal. Ezután finoman vegyük le azt.