Biofinity® Multifocal 3 db (D)

Darabszám a csomagban:

3 darab

Elérhetőség:

Akár 15 munkanap

Darabszám a csomagban:

3 darab

A mi árunk:

9 060 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A Biofinity Multifocal kontaktlencse a Cooper Vision által gyártott multifokális lencse, ami a presbyopia (öregszeműség) látásproblémát korrigálja.

 
Hosszantartó hidratálás - mint a többi Biofinity lencsénél, ez is magas víztartalmú, így hosszan tartó hidratálást biztosít - a szem egészségének érdekében. Nem kell tehát aggódnia a szemszárazság vagy irritáció miatt.
Kiegyensúlyozott Progresszív Technológia - a lencse készítői által kifejlesztett modern optikai technológia lehetővé teszi, hogy a lencse tökéletes látást biztosítson minden távolságra, például olvasás közben, TV nézésnél vagy autóvezetésnél.
Behelyezést segítő színezés - mindegyik lencse világoskék színezést kapott, amely jelentősen megkönnyíti a kezelést és a behelyezést. Csökkenti a rossz behelyezés kockázatát.
Hatékony presbiópia korrekció - a presbiópia, vagyis az öregszeműség, az emberek többségét 40 év felett érinti, és különböző távolságokra romló látásban nyilvánul meg. A Biofinity lencse sikeresen korrigálja ezt a látási hibát, növelve a mindennapi kényelmet.
Éjjel-nappali használat - a lencse egy hónapon keresztül hordható, és egész napos viselésre alkalmas, tehát nincs szükség az éjszakai eltávolításra. Ez megszünteti a napi ápolás szükségességét.
3 db lencse a csomagban - Biofinity Multifocal
3 db lencse a csomagban - nem sok, de éppen elég ahhoz, hogy más dioptriájú lencsével kombinálja, és teljesen testre szabott készletet hozzon létre saját igényei szerint, három hónapos használatra.
 

A Biofinity Multifocal jellemzői:

 

A Biofinity Multifocal kontaktlencse szilikon-hidrogél (Comfilcon A) anyagból készül - ez egy olyan anyag, amely megfelel a legigényesebb multifokális lencsét viselő személyek elvárásainak is. Mint minden Biofinity lencse, a Biofinity Multifocal is az Aquaform Comfort Science eljárással készül. Ez azt jelenti, hogy ez a természetesen hidrofil lencse benntartja a vizet, és minimalizálja a kiszáradást. Fontos megemlíteni, hogy a lencse megtartja hidratációját, így nem szükséges szemcseppet használni nedvesítő szerként.

Körülbelül 45 éves kor felett a közeli és a távoli látással problémák adódnak. A Biofinity Multifocal fő feladata, hogy biztosítsa a látást bármilyen távolságra. A Cooper Vision által kifejlesztett Balanced Progressive™ technológia két különböző optikai tervezést (D - domináns és N - nem-domináns) tartalmaz, biztosítva a tökéletes látást közelre, távolra és közvetett távolságokra.

A SoftBlue kék színezés által a lencsék könnyebben behelyezhetőek.

 

Kinek ajánljuk a Biofinity Multifocal lencsét?

 

A Biofinity Multifocal lencsét az összes olyan embernek ajánljuk, akik presbyopia látásproblémától szenvednek. Továbbá különösen ajánlott azoknak, akik:

  • 50 éves kor felett is kontaktlencsét szeretnének hordani
  • fizikailag aktívak, és a szemüveg viselése problémát okoz
  • a presbyopia miatt szemszárazságban szenvednek
 

A Biofinity Multifocal lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Multifokális kontaktlencse
Márka Biofinity lencsék
Gyártó COOPER VISION
Dioptria: -10,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
Kiegészítés +1,0; +1,5; +2,0; +2,5
Optikai tervezést D - domináns
Görbület 8,6
Átmérő 14,0
Dk/t 128 x 10-9
Hidratációs fok 48%
Anyag Comfilcon A
Technológia Balanced Progressive™, Aquaform Comfort Science™
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóCOOPER VISION
MárkaBiofinity
Darabszám a csomagban3 darab
ElérhetőségAkár 15 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Biofinity® Multifocal 3 db (D)
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a Biofinity® Multifocal 3 darabos D típusú lencséit?

A Biofinity® Multifocal 3 darabos D típusú lencséket önállóan is kiválaszthatja a termék paraméterei alapján, vagy optometrista irányításával. A 3 darabos csomagolásuk révén hosszabb ideig biztosítják a kényelmet és elérhetőséget a felhasználó számára.

Biztonságosak a Biofinity® Multifocal lencsék?

Igen, a Biofinity® Multifocal lencsék biztonságosak a felhasználók számára. A Comfilcon A anyagból készülnek, amely magas szintű viselési kényelmet és oxigénáteresztő képességet biztosít, ami kulcsfontosságú az egészséges szemek számára, különösen éjszakai viselés esetén.

Milyen látáshibákra valók a Biofinity® Multifocal?

A Biofinity® Multifocal lencsék azok számára készültek, akik presbyopiában szenvednek, azaz korrekciót igényelnek távolra és közelre egyaránt. Ideálisak a domináns szem számára, köszönhetően a progresszív korrekciós típusuknak.

Hogyan kell felhelyezni a Biofinity® Multifocal lencséket?

A Biofinity® Multifocal lencsék felhelyezése előtt ajánlott alaposan megmosni és megszárítani a kezét. Ezután, az optometrista által ajánlott technikák alkalmazásával, helyezze a lencsét a szemére.

Hogyan kell levenni a Biofinity® Multifocal lencséket?

A Biofinity® Multifocal lencsék levételéhez először mosson és szárítson kezet. Ezután, az optometrista utasításai alapján, óvatosan távolítsa el a lencsét a szeméről.