Biofinity® XR 3 db

Darabszám a csomagban:

3 darab

Elérhetőség:

Akár 15 munkanap

Darabszám a csomagban:

3 darab

A mi árunk:

5 770 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Biofinity XR kontaktlencse havi használati idejű lencse. Cooper Vision termék.

 
Egész napos hidratálás - a lencsét az innovatív, magas víztartalmú Comfilcon A anyagból készítették, ami lehetővé teszi az egész napos hidratáltságot. Nem szárad ki, és védelmet nyújt az irritáció ellen.
Magas oxigénáteresztő képesség - a felhasznált anyag magas oxigénáteresztő képességgel rendelkezik, ami lehetővé teszi a szem számára, hogy állandó és szabad hozzáférése legyen nagy mennyiségű oxigénhez, és ezzel biztosítja a szem egészségét és pihenését.
Lekerekített élek - a lencse továbbfejlesztett kialakítása által a lekerekített élek egyre vékonyabbak, így minimalizálták a szemhéjjal történő érintkezést, és még kényelmesebb a lencse viselése.
Ellenállás a szennyeződéseknek - a lencse sima és jól hidratált felülete ellenáll a külső lerakódások és szennyeződések felhalmozódásával szemben. A kontaktlencse észrevehetetlen marad a viselés teljes időtartama alatt.
Semlegesítési rendszer az aberrációk ellen - a lencse magas felbontású, éles látást biztosít, többek között egy speciális semlegesítési rendszernek köszönhetően.
Széles dioptriatartomány - Biofinity XR
Széles dioptriatartomány - a Biofinity XR lencse elérhető a rövidlátó és távollátó személyek számára is, és számos pluszos és mínuszos dioptriatartományban állnak rendelkezésre, -20,00-tól egészen +15,00 D-ig.
 

Az Biofinity XR jellemzői:

 

Szilikon-hidrogél lencse, amely kiváló nedvesítő tulajdonsággal és magas oxigénáteresztő képességgel rendelkezik. A magas víztartalmának köszönhetően egyedülálló kényelmet nyújt. A hidrofil és szilikon komponensek természetes nedvesedést eredményeznek. Comfilcon A: 52%, oxigénáteresztő képessége: 128Dk/t. A Biofinity lencsékre jellemző a nagy nedvességtartalom, amelynek köszönhetően a szem nem lesz irritált, nem vörösödik be. Kialakításának köszönhetően nagyon kényelmes.

 

Milyen ápolófolyadékot ajánlunk a lencséhez?

 

Minden havi használati idejű kontaktlencsének, így a Biofinity XR lencsének is szüksége van a megfelelően ápolásra. A Clean Active Aqua Premium XXL 600ml-es ápolófolyadék bármilyen típusú kontaktlencséhez ajánlott. Tisztító, tároló, fehérje eltávolító, nedvesítő hatással rendelkező többfunkciós oldat. Az egyetlen kereskedelmi forgalomban kapható folyadék, ami ilyen nagy kiszerelésben kapható.

 

A Biofinity XR lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Márka Biofinity lencsék
Gyártó COOPER VISION
Dioptria: -20,00 és -12,50 között (0,50 D lépték)
+8,50 és +15,00 között (0,50 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,0
Dk/t 160 x 10-9
Hidratációs fok 48%
Anyag Comfilcon A
Technológia Aquaform Comfort Science™
További információ
GyártóCOOPER VISION
MárkaBiofinity
Darabszám a csomagban3 darab
ElérhetőségAkár 15 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Biofinity® XR 3 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a Biofinity® XR 3 darabos lencséit?

A Biofinity® XR 3 darabos lencséket önállóan is kiválaszthatja, felhasználva a termék paramétereit, mint a dioptria erőssége, görbülete és átmérője. Alternatívaként kérheti egy optometrista segítségét is, aki a lencséket a látásának egyedi igényeihez igazítja. A csomag 3 darab lencsét tartalmaz, így hosszabb ideig biztosítva a kényelmet.

Biztonságosak a Biofinity® XR lencsék?

Igen, a Biofinity® XR lencsék biztonságosak a speciális jellemzőiknek köszönhetően. A Comfilcon A anyagból készülnek, amely magas oxigénszintet biztosít a szemek számára, lehetővé téve a lencsék egész napos viselését. Ezáltal kényelmesek és egészségesek az Ön szemei számára, még hosszantartó viselés esetén is.

Milyen látáshibákra valók a Biofinity® XR?

A Biofinity® XR lencsék a magas rövidlátás vagy távollátás korrekciójára szolgálnak, így alkalmasak különböző látáshibákkal rendelkező személyek számára. A szférikus korrekciós típusuknak köszönhetően egész napos éleslátást és kényelmet biztosítanak.

Hogyan kell felhelyezni a Biofinity® XR lencséket?

A Biofinity® XR lencsék felhelyezése előtt ajánlott alaposan megmosni és megszárítani a kezét, hogy elkerülje a lencsék szennyeződését. Ezután helyezze a lencsét az indexujja hegyére, ellenőrizve, hogy ne legyen kifordítva. Tartva a szemhéjakat nyitva két ujjal, helyezze a lencsét a szemre, majd finoman húzza le az alsó szemhéjat, hogy beállítsa azt.

Hogyan kell levenni a Biofinity® XR lencséket?

A Biofinity® XR lencsék levételéhez ismét meg kell mosni és meg kell szárítani a kezét. Ezután óvatosan húzza le az alsó szemhéjat, hogy megmutassa a lencsét. Használja a hüvelykujját és mutatóujját, hogy finoman megfogja a lencsét, majd óvatosan távolítsa el. A levétel után helyezze a lencsét a tárolóedénybe tároló folyadékkal.