Biofinity Energys™ 6 db

Darabszám a csomagban:

6 darab

Elérhetőség:

Akár 10 munkanap

Darabszám a csomagban:

6 darab

A mi árunk:

10 570 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A Biofinity Energys lencse egy CooperVision gyártmányú, havi viselési idejű, aszférikus lencse - különösen azoknak ajánljuk, akik sok időt töltenek digitális eszközök előtt.

 
Kevésbé fáradt szemek - A Biofinity Energys lencse egyedülálló, innovatív kialakítással rendelkezik, így lényegesen lecsökken a számítógép előtti hosszas órák okozta fáradtság és a szemirritáció kockázata.
Magas hidratáció - az Aquaform technológiának köszönhetően a lencse monitor előtti munka közben is megtartja a vizet. Ezáltal garantálja az állandóan magas hidratációs szintet, és így nem lép fel sem szárazság, sem irritáció.
Tökéletes látás - a lencse a továbbfejlesztett kialakításnak köszönhetően biztosítja a tökéletes látást bármilyen távolságra. Továbbá az átváltás közelről távolra (és fordítva) nagyon egyszerű.
Tökéletes illeszkedés - a látás javításának és egészségének feltétele a lencse stabilitása és illeszkedése - pontosan ezt nyújtja a Biofinity Energys kontaktlencse. Tökéletesen illeszkedik a szemre, így nem hajlik, nem esik ki, és nem okoz felesleges kényelmetlen érzetet.
Csökkentett érintkezés a szemhéjjal - Biofinity Energys
Csökkentett érintkezés a szemhéjjal - A fertőzésekhez nagyban hozzájárulhat a lencse és a szemhéj közötti súrlódás. A Biofinity Energys kontaktlencsénél ez nem probléma: a szemhéjjal történő érintkezés minimális.
Nem szükséges az ápolás - a lencsét úgy tervezték, hogy éjjel-nappal hordható legyen. Így nem szükséges minden nap új lencsét behelyezni, sem ápolószerrel tisztítani.
 

Az Biofinity Energys lencse jellemzői:

 

A Biofinity Energys havi viselési idejű aszférikus lencse. A lencse gyártója az optikai ipar egyik leghíresebb és legtiszteletreméltóbb cége: a CooperVision. Szilikon-hidrogél (Comfilcon A) anyagból készül, amely elérheti az akár 48%-os hidratációs szintet is, és kedvező légáteresztő-képességgel rendelkezik. Ezáltal rendkívül kényelmes a használata: hosszantartó hidratációt nyújt, óv a korai fáradtság ellen, és csökkenti a fertőzés kockázatát. Az egyedülálló Digital Zone Optics optikai megoldásnak köszönhetően a lencse magasfelbontású látást eredményez, és a különböző távolságra lévő tárgyak esetén fellépő fókuszálási problémákra is megoldást kínál. Ezt még kiegészítették az Aquaform® eljárással, amely mágnesként vonzza a vízrészecskéket: magához vonzza, és megtartja a részecskéket, így védi a szemet a szárazság, égő érzés és a vörösséggel szemben. Ez különösen fontos, ha sok időt tölt képernyő előtt vagy légkondicionált helyiségben.

A Biofinity Energys kontaktlencse használata nagyon kényelmes, megnövelt stabilitással rendelkezik; nem gyűrődik, és nem esik ki. Havi viselési idejű, viselhető éjjel-nappal, így nem kell foglalkozni a lencse ápolásával. A szemhéjjal történő érintkezés alacsony, így az irritáció és fertőzés fő oka megszűnik.

 

A Biofinity Energys lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Márka Biofinity lencsék
Gyártó COOPER VISION
Dioptria: -12,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
+6,00 és +8,00 között (0,50 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,0
Dk/t 160 x 10-9
Hidratációs fok 48%
Anyag Comfilcon A
Technológia Aquaform Comfort Science™, Digital Zone Optics™
 

A lencse elérhető más kiszerelésben is:

További információ
GyártóCOOPER VISION
MárkaBiofinity
Darabszám a csomagban6 darab
ElérhetőségAkár 10 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Biofinity Energys™ 6 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a Biofinity Energys™ 6 darabos lencséket?

A Biofinity Energys™ lencsék 6 darabos csomagolásban kaphatók, ami a felhasználóknak kényelmet és megtakarítást biztosít. Önállóan is kiválaszthatja őket a termék megadott paramétereinek felhasználásával, vagy igénybe veheti egy optometrista segítségét, aki segít a lencséket az egyéni látási igényekhez igazítani.

Biztonságosak a Biofinity Energys™ lencsék?

A Biofinity Energys™ lencsék kivételes kényelmet és biztonságot nyújtanak innovatív jellemzőiknek köszönhetően. A Comfilcon A anyagból készültek, egész napos hidratálást biztosítva, minimalizálva a szemek kiszáradásának és irritációjának kockázatát, ami különösen fontos a hosszabb ideig számítógép előtt dolgozó személyek számára.

Milyen látáshibára valók a Biofinity Energys™ lencsék?

A Biofinity Energys™ lencsék a szférikus látáshibák, mint a rövidlátás vagy távollátás korrigálására szolgálnak, így ideális megoldást nyújtanak különböző látási problémákkal rendelkező emberek számára.

Hogyan kell felhelyezni a Biofinity Energys™ lencséket?

Mielőtt felhelyezi a Biofinity Energys™ lencséket, alaposan mosson és szárítson kezet. Ezután ellenőrizze, hogy a lencse nincs-e kifordítva, majd helyezze azt az ujjbegyére. A szemhéjakat tartva finoman helyezze a lencsét a szemre, és óvatosan engedje el a szemhéjakat.

Hogyan kell levenni a Biofinity Energys™ lencséket?

Mielőtt levenné a Biofinity Energys™ lencséket, alaposan mosson és szárítson kezet. Ezután óvatosan húzza le az alsó szemhéjat, és csúsztassa a lencsét a szem fehér részére. Ezután óvatosan szorítsa össze a lencsét a hüvelykujj és az indexujj között, és finoman távolítsa el.