Biofinity® Toric 6 db

Darabszám a csomagban:

6 darab

Elérhetőség:

Akár 15 munkanap

Darabszám a csomagban:

6 darab

A mi árunk:

11 790 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A Biofinity Toric lencse havi asztigmatikus kontaktlencse a népszerű Cooper Vision kontaktlencse gyártótól.

 
A legújabb generációs lencse - innovatív, szilikon-hidrogél anyagból készül, ezáltal ultravékony és rugalmas.
Asztigmatikus lencse - a lencsét az asztigmatizmus korrigálására tervezték; kifejezetten ezt a látásproblémát korrigálja. Továbbfejlesztett stabilizáló rendszerrel és magasfokú hidratációval rendelkezik.
Kedvező légáteresztő-képesség - minden lencse egy szilikon monomerrel van ellátva, mely által nagyon kedvező légáteresztő-képességgel rendelkezik, így a szaruhártya folyamatosan oxigénhez juthat. A szem még egészségesebb, és kevésbé fogékony a fertőzésekre.
Stabilizációs rendszer - a lencsék nagyon gyorsan alkalmazkodnak a szem sajátságos paramétereihez és formájához. A lencse stabilizálódása a viselési idő teljes ideje alatt megmarad, anélkül, hogy meghajlana, vagy kiesne.
materiał - Biofinity Toric

 
Aquaform Comfort Science technológia - a Biofinity Toric lencsére a bársonyos lágyság, valamint az optimális hidratáció jellemző. Ezáltal biztosítva van a kényelmes behelyezés és a hosszantartó viselési idő.
Folyamatos viselési mód - egy pár lencsét egy teljes hónapon át viselhet anélkül, hogy kivenné lefekvés előtt. Többé már nem szükséges ápolószert használnia!
 

A Biofinity Toric jellemzői:

 

A Biofinity Toric a legújabb generációs asztigmatikus kontaktlencse szilikon-hidrogél (Comfilcon A) anyagból. Akárcsak a többi Biofinity lencsénél, itt is az Aquaform Comfort Science technológia kerül alkalmazásra, ami puha lágyságot és tökéletes hidratációt biztosít. A szilikon monomer tökéletes légáteresztő. Ugyanakkor a hidrofil és szilikon anyagok által tökéletesen hidratált a lencse, és a lencse egész felületén egységesen tartja meg a vizet.

A Biofinity Toric korszerűsége abban is látható, hogy ellentmond a hidratáció és az oxigénáteresztő-képesség fordított arányosságának. Eddig a hidratáció növelése azzal járt, hogy az oxigénáteresztő-képesség csökkent. A Biofinity Toric esetében a magasfokú hidratáció nem csökkenti az oxigénáteresztő-képességet.

Ahhoz, hogy biztosítsuk a stabil látást, a tórikus lencsének stabilnak kell lennie a szemen. A Biofinity Toric kontaktlencse olyan speciális stabilizációs rendszerrel van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy nagyon gyorsan alkalmazkodjon a szemhez, és stabil helyzetben maradjon a viselés teljes ideje alatt. A Biofinity Toric lencse folyamatosan viselhető 30 nappalon és éjszakán keresztül.

 

Kinek ajánljuk a Biofinity Toric lencsét?

 

Ezt a lencsét azoknak az embereknek tervezték, akik asztigmiában szenvednek, értékelik a kényelmet, és havi hordású lencsét részesítenek előnyben. A Biofinity Toric esetében a folyamatos viselés nincs összefüggésben az irritációval vagy a szemkárosodással, így bármilyen gond nélkül használható. Továbbá ajánljuk azoknak, akik:

  • szeretnének aktívak maradni az asztigmia ellenére is anélkül, hogy aggódniuk kellene a szemüveg okozta korlátozásoktól
  • kontaktlencse viselése során a magasfokú kényelmet választják
  • szemszárazságban szenvednek.
 

Lencse ápolása:

 

A Biofinity Toric kontaktlencse egy hónapon keresztül folyamatosan, éjjel-nappal hordható, így nem igényel ápolást. Azonban ha kizárólag nappal viseli, a lencse kivételét követően kontaktlencse ápolószerrel ajánlott tisztítani, majd az ismételt behelyezés előtt ápolószerrel teli kontaktlencse tárolóban ajánlott tartani néhány órán keresztül. Ajánljuk a Clean Active folyadékokat, vagy bármely más, a kínálatunkban elérhető folyadékot.

 

A Biofinity Toric lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Tórikus Kontaktlencse
Márka Biofinity lencsék
Gyártó COOPER VISION
Dioptria: -10,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
+6,00 és +8,00 között (0,50 D lépték)
Cilinder -0,75; -1,25; -1,75; -2,25
Tengely 10° és 180° (10° lépték)
Görbület 8,7
Átmérő 14,5
Dk/t 116 x 10-9
Hidratációs fok 48%
Anyag Comfilcon A
Technológia Aquaform Comfort Science™, Optimised Toric Lens Geometry™
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóCOOPER VISION
MárkaBiofinity
Darabszám a csomagban6 darab
ElérhetőségAkár 15 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Biofinity® Toric 6 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a Biofinity® Toric 6 darabos lencséit?

A Biofinity® Toric lencsék az asztigmatizmussal küzdő személyek számára készültek. Saját maguk is kiválaszthatják őket a termék paraméterei, mint például a dioptria, görbületi sugár és tengely alapján, vagy kérhetik egy optometrista segítségét a megfelelő lencsék kiválasztásához. A csomag 6 darab lencsét tartalmaz, ami kényelmet és hosszú távú használatot biztosít.

Biztonságosak a Biofinity® Toric lencsék?

Igen, a Biofinity® Toric lencsék biztonságosan használhatók. A Comfilcon A anyagból készülnek, ami magas szintű kényelmet és szem egészségét biztosít még hosszantartó viselés esetén is, köszönhetően a magas oxigénáteresztő képességének. Az egész napos viselés lehetővé teszi, hogy elkerülje a gyakori fel- és levevés szükségességét, ami csökkentheti a fertőzés kockázatát.

Milyen látáshibára valók a Biofinity® Toric lencsék?

A Biofinity® Toric lencsék az asztigmatizmusra, azaz a szaruhártya rendellenes görbületére készültek. Speciális torikus kialakításuknak köszönhetően hatékonyan korrigálják ezt a problémát, tiszta látást biztosítva.

Hogyan kell felhelyezni a Biofinity® Toric lencséket?

A Biofinity® Toric lencsék felhelyezése hasonló más kontaktlencsék felhelyezéséhez. Mossa meg és szárítsa meg a kezét, majd óvatosan helyezze a lencsét az ujjbegyére. Tartsa szélesre nyitva a szemét, és óvatosan helyezze a lencsét a szaruhártyára. Kérjen pontos útmutatást optometristájától.

Hogyan kell levenni a Biofinity® Toric lencséket?

A Biofinity® Toric lencsék levételekor mosson és szárítson kezet. Ezután finoman húzza le az alsó szemhéjat, nézzen felfelé, használja az ujjbegyét és hüvelykujját a lencse óvatos megfogásához és távolítsa el. Kérjen pontos útmutatást optometristájától.