OPTI-FREE® RepleniSH® 300 ml

Elérhetőség:

24 óra

A mi árunk:

3 430 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Az OPTI-FREE® RepleniSH® folyadék fertőtlenítő formulával egy olyan multifunkciós ápolószer, amely tökéletes választás a lágy lencsék - beleértve a szilkon hidrogél lencséket - tisztán tartására.

 
Napi használatra - a tisztító folyadék napi használatra készült. Ez a módszer lehetővé teszi, hogy a legjobban végezze el a lencsék ápolását, garantálva a biztonságot és a kényelmét.
Magas minőségű tisztító tulajdonságok - a tisztító folyadék alapvető feladata a kontaktlencsék alapos fertőtlenítése. Ez magában foglalja a kisebb szennyeződések eltávolítását, mint a por, valamint sokkal károsabb szennyeződések eltávolítását is, mint a fehérje lerakódások és baktériumok.
Intenzív hidratálás - a tisztító folyadék lehetővé teszi a kontaktlencsék kényelmes használatát azzal, hogy visszaállítja és hosszabb ideig fenntartja optimális hidratáltságukat.
Egyedülálló regeneráló rendszer - a tisztító folyadék rendszeres használata védi a szemet a veszélyes fertőzésektől és irritációktól nemcsak tisztítás útján, hanem a szem természetes regenerációs folyamatának támogatásával is.
Gazdaságos kiszerelés - OPTI-FREE Replenish
Gazdaságos kiszerelés - az Opti-Free Replenish tisztító folyadék 300 milliliteres palackban kapható. A megvásárlása gazdaságos megoldás, idő- és pénzmegtakarítást tesz lehetővé.
Továbbfejlesztett összetétel - a tisztító folyadék kizárólag gondosan kiválasztott biztonságos összetevőkből áll, így allergiások és nagyon érzékeny szemekkel rendelkező személyek is használhatják.
 

OPTI-FREE® RepleniSH® jellemzői:

 

A folyadék a szabadalmaztatott TEARGLYDE helyreállító rendszerével készül, melynek köszönhetően a lencse felszíne megtartja az optimális nedvességet. Az OPTI-FREE® RepleniSH® hosszantartó (akár 16 órás) nedvességet nyújt a lencse számára, amely hosszabb, mint az átlagos viselési idő. Továbbá hosszantartó frissességet nyújt, így a lencse viselése kényelmes marad. Tökéletesen tisztít, míg gyengéd a legérzékenyebb szemekhez is. Az optikusok által ajánlott folyadék - tapasztalatuk alapján előzőleg olyan folyadékokat használtak, amik irritálták a szemet.

Az OPTI-FREE® RepleniSH® precízen távolítja el az összes szennyeződést, még a nagyobb anyagokat is. Eltávolítja a káros baktériumokat és a fehérje lerakódásokat, valamint véd a zsírok újbóli lerakódásától. Hatékonyan fertőtlenít, nem járul hozzá a szem irritációjához és nem tartalmaz irritáló anyagokat. Eltávolítja a gyulladást kiváltó baktériumokat. A csomagolás kontaktlencse tárolót is tartalmaz, így mindig új tartóban tárolhatjuk a lencsét. Nem szükséges a mechanikus tisztítás az OPTI-FREE® RepleniSH® folyadék használata esetén, így nem kell dörzsölni a lencsét, és időt takarítunk meg.

 

Kinek ajánljuk az OPTI-FREE® RepleniSH® folyadékot?

 

A márka elnyerte a Vásárlók szívét helytől függetlenül - az OPTI-FREE® RepleniSH® folyadék az egyik legkedveltebb fertőtlenítő az egész világon. Használatával egy hatékony folyadékot kapunk elérhető áron, mely segít a mindennapos kényelem és az éles látás elérésében.

További információ
GyártóALCON
MárkaOPTI-FREE
Elérhetőség24 óra
Price per 100ml1 143 Ft
Write Your Own Review
Értékelés írása:OPTI-FREE® RepleniSH® 300 ml
Az Ön értékelése