Air Optix® Colors 2 db 0,00

Darabszám a csomagban:

2 darab

Elérhetőség:

Akár 15 munkanap

Darabszám a csomagban:

2 darab

A mi árunk:

6 580 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Az Air Optix® Colors lencse anyagának köszönhetően természetes színhatást nyújt viselése során.

 
Természetes szín - a szín nem külön rétegként van a lencse felszínére nyomtatva, hanem bele van építve a szilikon hidrogél anyagba.
Sok szín közül választhat - brilliant blue (kék), barna, esetleg méz? Már 12 szín közül választhat kontaktlencsét - biztosítjuk, hogy a teljesen más színvilág Önt is lenyűgözi majd!
Ellenáll a szennyeződésekkel szemben - Air Optix Colors
Ellenáll a szennyeződésekkel szemben - a lencse mindig tiszta, hiszen mind a környezeti szennyeződésektől, mint a könnyezés során keletkező fehérje lerakódásoktól véd.
Nagyon magas oxigénáteresztő-képesség - a Lotrafilcon B anyagnak köszönhetően, melyből a lencse is készül, a folyamatos oxigénellátás biztosítva van a szaruhártya számára, így a szem még egészségesebb, és kevésbé lehetséges a szemirritáció.
Kis kiszerelés 2 darab lencsével - tökéletes választás, ha csak ki szeretnék próbálni egy adott színt, anélkül, hogy nagy összegeket adnánk ki.
 

Az Air Optix® Colors lencse jellemzői:

 

Ez a szilikon-hidrogél lencse Lotrafilcon B anyagot tartalmaz. Használhatják azok, akik rövidlátók, de akik csak szemszín változást szeretnének azoknak is megfelelő ez a színes kontaktlencse.

Az Air Optix® Colors kontaktlencsét nagyon magas oxigénáteresztő képesség (Dk/t=138) jellemzi. Az Air Optix® Colors lencse viselése során nagy mennyiségű oxigént juttat a szaruhártyához ezáltal egészséges nappali viseletet biztosít. Rendkívül ellenáll a fehérjelerakódásnak. Lélegző kontaktlencsék, csillogóbb, egészségesebb szemek. Használata egyszerű. A következő színekben rendelhető meg a termék:

  • Honey - Mézbarna kontaktlencse,
  • Pure Hazel - Mogyoróbarna kontaktlencse,
  • Sterling Grey - Kék-szürke kontaktlencse,
  • Green - Zöld kontaktlencse,
  • Gray - Szürke kontaktlencse,
  • Brilliant Blue - Intenzíven kék kontaktlencse,
  • Brown - Barna kontaktlencse,
  • Blue - Kék kontaktlencse,
  • Gemstone Green - Sötétzöld kontaktlencse.
 

A Air Optix® Colors lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Színes kontaktlencse
Márka Air Optix lencsék
Gyártó ALCON
Dioptria: 0,00 D
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
Szín Amethyst, Blue, Brilliant Blue, Brown, Gemstone Green, Gray, Green, Honey, Pure Hazel, Sterling Gray, True Sapphire, Turquoise
Dk/t 138 x 10-9
Hidratációs fok 33%
Anyag Lotrafilcon B
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóALCON
MárkaAir Optix
Darabszám a csomagban2 darab
Lencse színétAmethyst, Blue, Brilliant Blue, Brown, Gemstone Green, Green, Grey, Honey, Pure Hazel, Sterling Grey, True Sapphire, Turquoise
ElérhetőségAkár 15 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Air Optix® Colors 2 db 0,00
Az Ön értékelése

Hogyan válassz Air Optix® Colors 2 darabos kontaktlencséket - dioptriamentes?

Air Optix® Colors 2 darabos kontaktlencséket - dioptriamentes önállóan is választhatja a paraméterek alapján, például a görbület és átmérő alapján, amelyek az csomagoláson találhatóak. Emellett konzultálhat egy szemészszel is, aki segít a megfelelő lencsék kiválasztásában az egyéni látási igények alapján.

A csomagban 2 darab lencse található.

Biztonságosak az Air Optix® Colors kontaktlencsék?

Igen, az Air Optix® Colors kontaktlencsék egy Air Optix nevű elismert márka termékei, melyek az Alcon vállalathoz tartoznak, ezáltal magas minőséget és biztonságot nyújtanak. Az higiéniai ajánlások betartása és a kontaktlencsék cseréje további biztonságot nyújt.

Milyen látási hibára szolgálnak az Air Optix® Colors kontaktlencsék - dioptriamentesek?

Az Air Optix® Colors kontaktlencsék - dioptriamentesek azoknak az embereknek szólnak, akiknek nincs szükségük látáskorrekcióra, azaz azoknak, akiknek nulla dioptriás optikai értékeik vannak.

Hogyan kell felhelyezni az Air Optix® Colors kontaktlencséket?

Az Air Optix® Colors kontaktlencsék felhelyezése előtt alaposan mossuk meg és szárítsuk meg a kezünket. Ezután óvatosan helyezzük a lencsét az ujjunk végére, hogy ellenőrizzük, nincs-e megfordítva. Az alsó szemhéj felnyitása után nézzünk felfelé, majd óvatosan helyezzük a lencsét a szemgolyóra.

Hogyan kell levenni az Air Optix® Colors kontaktlencséket?

Az Air Optix® Colors kontaktlencsék levenni előtt ismét alaposan mossuk meg és szárítsuk meg a kezünket. Ezután óvatosan mozgassuk a lencsét az alsó szemfehérjén az ujjunkkal, majd óvatosan vegyük ki a szemünkből. A havi cserének köszönhetően a kontaktlencséket minden nap el kell távolítani és megfelelő folyadékkal kell fertőtleníteni.