Air Optix® Colors 2 db

Darabszám a csomagban:

2 darab

Elérhetőség:

Akár 15 munkanap

Darabszám a csomagban:

2 darab

A mi árunk:

6 580 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Az Air Optix® Colors lencse anyagának köszönhetően természetes színhatást nyújt viselése során.

 
Természetes szín - a szín nem külön rétegként van a lencse felszínére nyomtatva, hanem bele van építve a szilikon hidrogél anyagba.
Sok szín közül választhat - brilliant blue (kék), barna, esetleg méz? Már 12 szín közül választhat kontaktlencsét - biztosítjuk, hogy a teljesen más színvilág Önt is lenyűgözi majd!
Hatékony látáskorrekció - annak ellenére, hogy esztétikus, a lencse használható látásprobléma korrigálására is, legyen szó akár rövid-, akár távollátásról.
Nagyon magas oxigénáteresztő-képesség - a Lotrafilcon B anyagnak köszönhetően, melyből a lencse is készül, a folyamatos oxigénellátás biztosítva van a szaruhártya számára, így a szem még egészségesebb, és kevésbé lehetséges a szemirritáció.
Ellenáll a szennyeződésekkel szemben - Air Optix Colors
Ellenáll a szennyeződésekkel szemben - a lencse mindig tiszta, hiszen mind a környezeti szennyeződésektől, mint a könnyezés során keletkező fehérje lerakódásoktól véd.
Kis kiszerelés 2 darab lencsével - tökéletes választás, ha csak ki szeretnék próbálni egy adott színt, anélkül, hogy nagy összegeket adnánk ki.
 

Az Air Optix® Colors lencse jellemzői:

 

Ez a szilikon-hidrogél lencse Lotrafilcon B anyagot tartalmaz. Használhatják azok, akik rövidlátók, de akik csak szemszín változást szeretnének azoknak is megfelelő ez a színes kontaktlencse.

Az Air Optix® Colors kontaktlencsét nagyon magas oxigénáteresztő képesség (Dk/t=138) jellemzi. Az Air Optix® Colors lencse viselése során nagy mennyiségű oxigént juttat a szaruhártyához ezáltal egészséges nappali viseletet biztosít. Rendkívül ellenáll a fehérjelerakódásnak. Lélegző kontaktlencsék, csillogóbb, egészségesebb szemek. Használata egyszerű. A következő színekben rendelhető meg a termék:

  • Honey - Mézbarna kontaktlencse,
  • Pure Hazel - Mogyoróbarna kontaktlencse,
  • Sterling Grey - Kék-szürke kontaktlencse,
  • Green - Zöld kontaktlencse,
  • Gray - Szürke kontaktlencse,
  • Brilliant Blue - Intenzíven kék kontaktlencse,
  • Brown - Barna kontaktlencse,
  • Blue - Kék kontaktlencse,
  • Gemstone Green - Sötétzöld kontaktlencse.
 
 

A Air Optix® Colors lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Színes kontaktlencse
Márka Air Optix lencsék
Gyártó ALCON
Dioptria: -8,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
Szín Amethyst, Blue, Brilliant Blue, Brown, Gemstone Green, Gray, Green, Honey, Pure Hazel, Sterling Gray, True Sapphire, Turquoise
Dk/t 138 x 10-9
Hidratációs fok 33%
Anyag Lotrafilcon B
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóALCON
MárkaAir Optix
Darabszám a csomagban2 darab
Lencse színétAmethyst, Blue, Brilliant Blue, Brown, Gemstone Green, Green, Grey, Honey, Pure Hazel, Sterling Grey, True Sapphire, Turquoise
ElérhetőségAkár 15 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Air Optix® Colors 2 db
Az Ön értékelése

Hogyan válassz Air Optix® Colors lencséket, 2 darabos kiszerelésben?

Air Optix® Colors lencséket, 2 darabos kiszerelésben, önállóan is kiválaszthatja a termék paramétereinek, például az erősségnek, a görbületnek és a lencse átmérőjének figyelembevételével. Azonban ajánlott egy optometristával konzultálni, aki segít kiválasztani a lencséket az egyéni látási igényeknek megfelelően. Egy csomagban két lencse található, ami elegendő egy havi használatra.

Biztonságosak az Air Optix® Colors lencsék?

Igen, az Air Optix® Colors lencsék biztonságosak használatra, mivel a Air Optix® és az Alcon neves gyártó által tervezték és gyártották őket. A megfelelő használat, az optometrista ajánlásainak betartásával minimalizálja az egészségügyi komplikációk kockázatát.

Milyen látási problémákra alkalmasak az Air Optix® Colors lencsék?

Az Air Optix® Colors lencséket rövidlátás vagy távollátás korrigálására tervezték, ahogy azok hagyományos változatai is. Azonban az ő különlegességük, hogy lehetőséget biztosítanak a szemszín megváltoztatására, így ideálisak azok számára, akik szeretnének kísérletezni a megjelenésükkel.

Hogyan kell feltenni az Air Optix® Colors lencséket?

Az Air Optix® Colors lencsék felvétele előtt mindig alaposan mossuk meg és szárítsuk meg a kezünket. Ezután az optometrista által javasolt technikával óvatosan helyezzük a lencsét az ujjunk végére, majd nyissuk ki a másik kéz szemhéját. A lencse felhelyezése után könnyedén hunyjuk be a szemünket, hogy a lencse a helyére kerüljön.

Hogyan kell levenni az Air Optix® Colors lencséket?

Az Air Optix® Colors lencsék levételéhez mindig tiszták és szárazok legyenek a kezeink. Ezután óvatosan húzzuk le az alsó szemhéjat az ujjunkkal, majd a másik kéz hüvelykujjával toljuk a lencsét a szem fehérjéjére. Ezután finoman fogjuk meg a lencsét két ujjal, és óvatosan vegyük ki. A lencse levétele után helyezzük azt egy megfelelő tartályba lencsefolyadékkal.