DAILIES® AquaComfort Plus® 30 db

Értékelés:
4.5 of 5
Átlagos értékelés 4.5 / 5 értékelés alapján 4 értékelés.
Darabszám a csomagban:

30 darab

Elérhetőség:

Akár 5 munkanap

Darabszám a csomagban:

30 darab

A mi árunk:

5 480 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Értékelés:
4.5 of 5
Átlagos értékelés 4.5 / 5 értékelés alapján 4 értékelés.
David
5.0000
A Dailies AquaComfort Plus kontaktlencsék a legkényelmesebbek, amelyeket valaha használtam.
Hanna
5.0000
Mindig meg vagyok elégedve az Dailies lencsémmel, és ezen kívül kiváló szolgáltatást kapok az Optilen.hu-nál.
Anita
5.0000
Nagyon kényelmes viselni a lencsét, az oldal pedig nagyon megbízható.

A Dailies® AquaComfort Plus® kontaktlecse az Alcon (korábban Ciba Vision) gyártó által készített lencse, amely a miópia és hiperópia látásproblémákat hivatott kezelni.

 
Azonnali alkalmazkodás - az innovatív Nalfilcon A anyagnak és a 69%-os nedvességtartalomnak köszönhetően, a lencse pár másodperc alatt alkalmazkodik a szem alakjához és paramétereihez.
A szem tökéletes hidratálása - a lencse biztosítja a szem optimális nedvességét az egész napos használat során. Gátolja a nyálkahártya kiszáradását és az irritáció fellépését. A nagyon érzékeny szemek számára is tökéletes.
A kontaktlencse viselés helyes módja - egy egészséges és helyes szokás fog kialakulni, hiszen minden nap új lencsét kell behelyezni.
Nagyon tiszta látás - a lencse ellenáll a szennyeződésekkel szemben, valamint széles a dioptria választéka, így minden egyén számára tökéletes látást biztosít.
Nem szükséges napi ápolás - DAILIES AquaComfort Plus
Nem szükséges napi ápolás - mivel napi lencséről van szó, nem szükséges ápolófolyadék. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiveszi a lencséket lefekvés előtt, és másnap reggel új párat helyez a szemébe.
A tökéletes lencse kezdőknek - a könnyű behelyezésnek és a magasfokú hidratáltságnak köszönhetően, ez a lencse nagyszerű választás azoknak, akik életükben először próbálkoznak a lencsével. Ajánlott gyerekeknek számára is.
 

A Dailies® AquaComfort Plus® jellemzői:

 

Az eldobható lencse a Nelfilcon A anyagnak és a 69%-os víztartalomnak köszönhetően tökéletes illeszkedik a szem felületére már a viselés első pillanatától kezdve.

A Dailies AquaComfort Plus lencsék esetében a legfontosabb szerep a három hidratáló szeré, amelyek együttműködve biztosítják a komfortságérzetet egész nap. Ez az első lencse, amely az egyedülálló Triple Action Moisture rendszerrel van ellátva, amelynek fő feladatai:

  • a nedvesítés,
  • a hidratálás,
  • a felfrissítés.

A lencse viselője kényelmet és könnyedséget tapasztal attól a pillanattól kezdve, hogy behelyezi a lencsét egészen addig a pillanatig, amíg kiveszi - akár több órás viselés esetén is.

 

Kinek ajánljuk a Dailies® AquaComfort Plus® lencsét?

 

Tökéletes azok számára, akik méltányolják az eldobható napi lencsék által nyújtott kényelmet, valamint azok számára is remek választás, akik kontaktlencse viselés során szemszárazságtól szenvednek. Továbbá ajánljuk azoknak, akik:

  • elvárják, hogy a kontaktlencse viselés tökéletes kényelmet nyújtson.
  • már feladták a kontaktlencse viselést a kényelem hiánya miatt.
  • most kezdik a kontaktlencse viselést.
  • naponta több órán keresztül a számítógép előtt ülnek.
  • fizikailag aktív életmódot folytatnak.
 

A Dailies® AquaComfort Plus® lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Márka Dailies lencsék
Gyártó ALCON
Dioptria: -15,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
+6,00 és +8,00 között (0,50 D lépték)
Görbület 8,7
Átmérő 14,0
Dk/t 26 x 10-9
Hidratációs fok 69%
Anyag Nelfilcon A
Technológia Lightstream Technology™, Light Blue VISITINT®
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóALCON
MárkaDailies
Darabszám a csomagban30 darab
ElérhetőségAkár 5 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:DAILIES® AquaComfort Plus® 30 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a DAILIES® AquaComfort Plus® 30 db kontaktlencsét?

A DAILIES® AquaComfort Plus® 30 db kiváló választás azok számára, akik kényelmes, magas minőségű kontaktlencséket keresnek. 30 darabos kiszerelésben kaphatók, ami hosszú távú használatot tesz lehetővé gyakori cserélgetés nélkül. A Lightstream Technology™ technológiának köszönhetően páratlan kényelmet biztosítanak egész napos viselés során.

Biztonságosak a DAILIES® AquaComfort Plus® kontaktlencsék?

Igen, a DAILIES® AquaComfort Plus® kontaktlencsék biztonságosan használhatók. Az Alcon nevű megbízható gyártó által készített termékek, ami magas minőséget és biztonságos használatot garantál. Továbbá, mint napi egyszer használatos lencsék, minimalizálják a hosszantartó viseléssel kapcsolatos szemfertőzés kockázatát.

Milyen látáshibára valók a DAILIES® AquaComfort Plus®?

A DAILIES® AquaComfort Plus® kontaktlencsék rövidlátás vagy távollátás korrigálására szolgálnak. Szférikus korrekciójuknak köszönhetően hatékonyan javítják az ilyen típusú látáshibával rendelkező személyek látását, biztosítva számukra a kényelmet és a látás tisztaságát.

Hogyan kell feltenni a DAILIES® AquaComfort Plus® kontaktlencséket?

A DAILIES® AquaComfort Plus® kontaktlencsék felhelyezése egyszerű és gyors. A lencsék felhelyezése előtt alaposan meg kell mosni és meg kell szárítani a kezeket. Ezután az ujjbegyek segítségével óvatosan helyezze a lencsét a szem közepére, majd finoman tolja a helyére.

Hogyan kell levenni a DAILIES® AquaComfort Plus® kontaktlencséket?

A DAILIES® AquaComfort Plus® kontaktlencsék levétele éppoly egyszerű, mint felhelyezésük. Csak óvatosan húzza le az alsó szemhéjat, hogy felfedje a lencse alsó szélét. Ezután az indexujj és a hüvelykujj segítségével óvatosan fogja meg a lencsét, és távolítsa el a szemből.