DAILIES® AquaComfort Plus® 180 db

Darabszám a csomagban:

180 darab

Elérhetőség:

Akár 10 munkanap

Darabszám a csomagban:

180 darab

A mi árunk:

29 760 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A Dailies® AquaComfort Plus® kontaktlecse az Alcon (korábban Ciba Vision) gyártó által készített lencse, amely a miópia és hiperópia látásproblémákat hivatott kezelni.

 
Azonnali alkalmazkodás - az innovatív Nalfilcon A anyagnak és a 69%-os nedvességtartalomnak köszönhetően, a lencse pár másodperc alatt alkalmazkodik a szem alakjához és paramétereihez.
A szem tökéletes hidratálása - a lencse biztosítja a szem optimális nedvességét az egész napos használat során. Gátolja a nyálkahártya kiszáradását és az irritáció fellépését. A nagyon érzékeny szemek számára is tökéletes.
A kontaktlencse viselés helyes módja - egy egészséges és helyes szokás fog kialakulni, hiszen minden nap új lencsét kell behelyezni.
Nagyon tiszta látás - a lencse ellenáll a szennyeződésekkel szemben, valamint széles a dioptria választéka, így minden egyén számára tökéletes látást biztosít.
Nem szükséges napi ápolás - DAILIES AquaComfort Plus
Nem szükséges napi ápolás - mivel napi lencséről van szó, nem szükséges ápolófolyadék. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiveszi a lencséket lefekvés előtt, és másnap reggel új párat helyez a szemébe.
A tökéletes lencse kezdőknek - a könnyű behelyezésnek és a magasfokú hidratáltságnak köszönhetően, ez a lencse nagyszerű választás azoknak, akik életükben először próbálkoznak a lencsével. Ajánlott gyerekeknek számára is.
 

A Dailies® AquaComfort Plus® jellemzői:

 

Az eldobható lencse a Nelfilcon A anyagnak és a 69%-os víztartalomnak köszönhetően tökéletes illeszkedik a szem felületére már a viselés első pillanatától kezdve.

A Dailies AquaComfort Plus lencsék esetében a legfontosabb szerep a három hidratáló szeré, amelyek együttműködve biztosítják a komfortságérzetet egész nap. Ez az első lencse, amely az egyedülálló Triple Action Moisture rendszerrel van ellátva, amelynek fő feladatai:

  • a nedvesítés,
  • a hidratálás,
  • a felfrissítés.

A lencse viselője kényelmet és könnyedséget tapasztal attól a pillanattól kezdve, hogy behelyezi a lencsét egészen addig a pillanatig, amíg kiveszi - akár több órás viselés esetén is.

 

Kinek ajánljuk a Dailies® AquaComfort Plus® lencsét?

 

Tökéletes azok számára, akik méltányolják az eldobható napi lencsék által nyújtott kényelmet, valamint azok számára is remek választás, akik kontaktlencse viselés során szemszárazságtól szenvednek. Továbbá ajánljuk azoknak, akik:

  • elvárják, hogy a kontaktlencse viselés tökéletes kényelmet nyújtson.
  • már feladták a kontaktlencse viselést a kényelem hiánya miatt.
  • most kezdik a kontaktlencse viselést.
  • naponta több órán keresztül a számítógép előtt ülnek.
  • fizikailag aktív életmódot folytatnak.
 

A Dailies® AquaComfort Plus® lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Márka Dailies lencsék
Gyártó ALCON
Dioptria: -15,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
+6,00 és +8,00 között (0,50 D lépték)
Görbület 8,7
Átmérő 14,0
Dk/t 26 x 10-9
Hidratációs fok 69%
Anyag Nelfilcon A
Technológia Lightstream Technology™, Light Blue VISITINT®
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóALCON
MárkaDailies
Darabszám a csomagban180 darab
ElérhetőségAkár 10 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:DAILIES® AquaComfort Plus® 180 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a DAILIES® AquaComfort Plus® 180 darabos kontaktlencséit?

A DAILIES® AquaComfort Plus® 180 darabos kontaktlencsék 180 darabot tartalmazó csomagolásban érhetők el, ami hosszú távú használatot biztosít. Ezek a lencsék önállóan is kiválaszthatók a termék paraméterei alapján, vagy optometrista segítségével, aki az egyéni igényeknek megfelelően igazítja a lencséket. Ezenkívül, ezek a lencsék az innovatív Lightstream Technology™ technológiával vannak felszerelve, amely egész nap kivételes viselési kényelmet biztosít.

Biztonságosak a DAILIES® AquaComfort Plus® kontaktlencsék?

Igen, a DAILIES® AquaComfort Plus® kontaktlencsék biztonságosan használhatók, magas szintű higiéniát és kényelmet biztosítva. Az egynapos cserélődési mód kiküszöböli a lencsék újrafelhasználásából eredő szemfertőzések kockázatát.

Milyen látáshibára valók a DAILIES® AquaComfort Plus®?

A DAILIES® AquaComfort Plus® kontaktlencsék rövid- és távollátás korrekciójára szolgálnak, így különböző látáshibákkal rendelkező személyek számára is megfelelőek.

Hogyan kell feltenni a DAILIES® AquaComfort Plus® kontaktlencséket?

A DAILIES® AquaComfort Plus® kontaktlencsék felhelyezése egyszerű és kényelmes. A lencse felhelyezése előtt alaposan mosson és szárítson kezet, majd óvatosan helyezze a lencsét az indexujja végére, nyissa ki a szemhéjakat és helyezze a lencsét a szemgolyóra. A lencse elhelyezése után gyengéden pislogjon, hogy a lencse helyesen illeszkedjen.

Hogyan kell levenni a DAILIES® AquaComfort Plus® kontaktlencséket?

A DAILIES® AquaComfort Plus® kontaktlencsék levétele is olyan egyszerű, mint a felhelyezésük. A kezeket ismét alaposan meg kell mosni és meg kell szárítani, majd óvatosan tolja el a lencsét az ujjával oldalra, és a hüvelykujj és az indexujj segítségével finoman emelje ki a szemből. A lencse eltávolítása után helyezze azt a tároló folyadékot tartalmazó tartályba.