Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black 10 db 0,00

Darabszám a csomagban:

10 darab

Elérhetőség:

Akár 10 munkanap

Darabszám a csomagban:

10 darab

A mi árunk:

4 980 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black kontaktlencse napi kontaktlencse, a Alcon új terméke.


Az Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black jellemzői:


A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black kontaktlencse ideális azok számára, akik különleges lencséket akarnak kipróbálni vagy csak néha szeretnének kontaktlencsét viselni. A lencsét úgy tervezték, hogy megvilágítsa szemed a természetes szemszín megváltoztatása nélkül. Egy speciális réteg veri vissza a fényt, amely a szemnek gyönyörű gyöngyházfényt ad.

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ kontaktlencse tartalmaz egy pupilla körüli mintázatot, hogy rögzítse és visszaverje a fényt. A szabadalmaztatott LightStream technológiának köszönhetően a lencsék széle rendkívül vékony, így kényelmes viseletet biztosít. Víztartalma 69%, anyaga Nelfilcon A (31%).

 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóALCON
MárkaFreshlook
Darabszám a csomagban10 darab
ElérhetőségAkár 10 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black 10 db 0,00
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black 10 darabos - nulla dioptriás kontaktlencséit?

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black lencsék kiválasztásához két módszert használhat. Először is, önállóan kiválaszthatja a lencséket a saját látásparamétereinek figyelembevételével, tudva, hogy ezek a lencsék azok számára készültek, akiknek nincs látáshibájuk. A 10 darabos kiszerelés hosszabb ideig biztosítja a kényelmes használatot. Alternatívaként konzultálhat egy optometristával, aki segít kiválasztani az Ön igényeinek megfelelő lencséket.

Biztonságosak a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black kontaktlencsék?

Igen, a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black kontaktlencsék biztonságosan használhatók. Az Alcon neves gyártója által készített és a Narafilcon A anyagból előállított lencsék magas minőséget és biztonságot garantálnak a szeme számára. Továbbá, mint napi cserélhető kontaktlencsék, kiküszöbölik a fertőzés kockázatát és minden viselés során frissességet biztosítanak.

Milyen látáshibára valók a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black?

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black kontaktlencsék azok számára készültek, akiknek nincs optikai látáshibájuk, ami azt jelenti, hogy nincsenek korrekciós erejük. Fő jellemzőjük a szín hozzáadása, ebben az esetben az intenzív fekete, ami mélységet és kiemelést ad a szemeknek.

Hogyan kell felhelyezni a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black kontaktlencséket?

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black kontaktlencsék felhelyezése egyszerű. A lencse felhelyezése előtt alaposan mosson és szárítson kezet. Ezután vegye ki a lencsét a csomagolásból és helyezze az indexujja hegyére. Ellenőrizze, hogy a lencse helyesen van-e kifordítva, és helyezze a szemgolyóra, óvatosan tolja a helyére.

Hogyan lehet levenni a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black kontaktlencséket?

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black kontaktlencsék eltávolításához először is ismét mosson és szárítson kezet. Ezután finoman tolja le az alsó szemhéjat, és miközben felfelé néz, fogja meg az ujjával és hüvelykujjával a lencse alsó szélét, majd óvatosan távolítsa el. A napi cserélhető lencséket nem szükséges tisztítani vagy tárolni.