Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black 30 db

Darabszám a csomagban:

30 darab

Elérhetőség:

Akár 10 munkanap

Darabszám a csomagban:

30 darab

A mi árunk:

13 500 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black kontaktlencse napi kontaktlencse, a Alcon új terméke.


Az Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black jellemzői:


A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black kontaktlencse ideális azok számára, akik különleges lencséket akarnak kipróbálni vagy csak néha szeretnének kontaktlencsét viselni. A lencsét úgy tervezték, hogy megvilágítsa szemed a természetes szemszín megváltoztatása nélkül. Egy speciális réteg veri vissza a fényt, amely a szemnek gyönyörű gyöngyházfényt ad.

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ kontaktlencse tartalmaz egy pupilla körüli mintázatot, hogy rögzítse és visszaverje a fényt. A szabadalmaztatott LightStream technológiának köszönhetően a lencsék széle rendkívül vékony, így kényelmes viseletet biztosít. Víztartalma 69%, anyaga Nelfilcon A (31%).

 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóALCON
MárkaFreshlook
Darabszám a csomagban30 darab
ElérhetőségAkár 10 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black 30 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black 30 darabos kontaktlencséit?

A 30 darabot tartalmazó csomagban kapható Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black kontaktlencsék kiváló választást jelentenek azok számára, akik egyedi színű, egynapos kontaktlencséket keresnek. Saját paramétereik alapján, mint például a dioptria és a görbület, önállóan is kiválaszthatják őket, vagy konzultálhatnak egy optometristával.

Biztonságosak a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black kontaktlencsék?

Igen, a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black kontaktlencsék biztonságosan használhatók, egész napos kényelmet biztosítva. Az Alcon neves gyártója által előállított lencsék megfelelnek a legmagasabb biztonsági és minőségi standardoknak.

Milyen látáshibára valók a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black?

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black kontaktlencsék rövidlátás korrekciójára szolgálnak, tehát javítják azoknak a látását, akik nehezen látnak távoli tárgyakat.

Hogyan kell felhelyezni a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black kontaktlencséket?

A kontaktlencsék felhelyezése egyszerű és kényelmes. Minden alkalmazás előtt alaposan mosson és szárítson kezet. Ezután helyezze a lencsét az indexujja hegyére, távolítsa el a szemhéjakat és óvatosan helyezze a lencsét a szemgolyóra.

Hogyan lehet levenni a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black kontaktlencséket?

A lencsék eltávolításához mosson és szárítson kezet. Ezután óvatosan húzza le az alsó szemhéjat, és tolja a lencsét a szem fehérjére.