Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black 30 db 0,00

Darabszám a csomagban:

30 darab

Elérhetőség:

Akár 10 munkanap

Darabszám a csomagban:

30 darab

A mi árunk:

13 500 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black kontaktlencse napi kontaktlencse, a Alcon új terméke.


Az Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black jellemzői:


A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black kontaktlencse ideális azok számára, akik különleges lencséket akarnak kipróbálni vagy csak néha szeretnének kontaktlencsét viselni. A lencsét úgy tervezték, hogy megvilágítsa szemed a természetes szemszín megváltoztatása nélkül. Egy speciális réteg veri vissza a fényt, amely a szemnek gyönyörű gyöngyházfényt ad.

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ kontaktlencse tartalmaz egy pupilla körüli mintázatot, hogy rögzítse és visszaverje a fényt. A szabadalmaztatott LightStream technológiának köszönhetően a lencsék széle rendkívül vékony, így kényelmes viseletet biztosít. Víztartalma 69%, anyaga Nelfilcon A (31%).

 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóALCON
MárkaFreshlook
Darabszám a csomagban30 darab
ElérhetőségAkár 10 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black 30 db 0,00
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black 30 darabos - nulla dioptriás kontaktlencséit?

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black 30 darabos, nulla dioptriás kontaktlencsék kiválasztásához használhatja az optometrista segítségét vagy önállóan is dönthet, figyelembe véve a termék paramétereit. A 30 darabos kiszerelésben kapható egynapos színes lencsék ideálisak azok számára, akik szeretnének kísérletezni a megjelenésükkel.

Biztonságosak a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black kontaktlencsék?

Igen, a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black kontaktlencsék biztonságosak, mivel az Alcon neves cég által gyártottak, amely a legmodernebb technológiákat és magas minőségű anyagokat használja.

Milyen látáshibára valók a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black?

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black kontaktlencsék látáshibások számára készültek, mivel nulla dioptriás korekciót biztosítanak, ami azt jelenti, hogy nincs korrekciós erejük, és bárki viselheti őket, aki meg szeretné változtatni a szeme színét.

Hogyan kell felhelyezni a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black kontaktlencséket?

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black kontaktlencsék felhelyezése egyszerű. Mossa és szárítsa meg a kezét, majd óvatosan helyezze a lencsét az indexujja hegyére és húzza szét a szemhéjakat, hogy rögzítse a szemgolyót. Ezután finoman helyezze a lencsét a szemgolyóra, és lassan engedje el a szemhéjakat, hogy a lencse a helyére kerüljön.

Hogyan lehet levenni a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black kontaktlencséket?

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black kontaktlencsék levételéhez mosson és szárítson kezet, majd óvatosan húzza le az alsó szemhéjat a középső ujjával, hogy megmutassa a lencsét. Ezután óvatosan fogja meg a lencsét a hüvelykujjával és mutatóujjával, és finoman távolítsa el.