Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black 10 db

Darabszám a csomagban:

10 darab

Elérhetőség:

Akár 10 munkanap

Darabszám a csomagban:

10 darab

A mi árunk:

4 980 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black kontaktlencse napi kontaktlencse, a Alcon új terméke.


Az Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black jellemzői:


A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black kontaktlencse ideális azok számára, akik különleges lencséket akarnak kipróbálni vagy csak néha szeretnének kontaktlencsét viselni. A lencsét úgy tervezték, hogy megvilágítsa szemed a természetes szemszín megváltoztatása nélkül. Egy speciális réteg veri vissza a fényt, amely a szemnek gyönyörű gyöngyházfényt ad.

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ kontaktlencse tartalmaz egy pupilla körüli mintázatot, hogy rögzítse és visszaverje a fényt. A szabadalmaztatott LightStream technológiának köszönhetően a lencsék széle rendkívül vékony, így kényelmes viseletet biztosít. Víztartalma 69%, anyaga Nelfilcon A (31%).

 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóALCON
MárkaFreshlook
Darabszám a csomagban10 darab
ElérhetőségAkár 10 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black 10 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black 10 darabos kontaktlencséit?

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black 10 darabos kontaktlencsék kiválasztásához felhasználhatja saját paramétereit, mint a dioptria és a görbület, vagy konzultálhat egy optometristával. A csomagolás 10 darab lencsét tartalmaz, amelyek további színes jellemzővel - Jet Black (intenzív fekete szín) - rendelkeznek, ideális azok számára, akik ki szeretnék emelni szemük színét.

Biztonságosak a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black kontaktlencsék?

Igen, a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black kontaktlencsék biztonságosan használhatók, mivel egynaposak, ami azt jelenti, hogy egyszeri használatra szántak. Ezenkívül az Alcon neves gyártója által készített termékek magas minőséget és biztonságot garantálnak.

Milyen látáshibára valók a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black?

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black kontaktlencsék rövidlátás (myopia) korrekciójára szolgálnak. Szférikus kialakításuknak köszönhetően a közeli látás problémájával küzdő személyek látásának javítására összpontosítanak.

Hogyan kell felhelyezni a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black kontaktlencséket?

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black kontaktlencsék helyes felhelyezéséhez mossuk és szárítsuk meg a kezünket, majd óvatosan helyezzük a lencsét az indexujjunk hegyére és húzzuk szét a szemhéjakat a másik kézzel. Ezután óvatosan helyezzük a lencsét a szemgolyóra.

Hogyan lehet levenni a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black kontaktlencséket?

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black kontaktlencsék biztonságos eltávolításához finoman húzzuk le az alsó szemhéjat egyik ujjunkkal, a másikkal pedig óvatosan toljuk a lencsét a szem fehérjére. Ezután a lencsét biztonságosan kiemelhetjük a szemből.