Air Optix® Night & Day® Aqua 6 db

Darabszám a csomagban:

6 darab

Elérhetőség:

Akár 5 munkanap

Darabszám a csomagban:

6 darab

A mi árunk:

16 870 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Az Air optix Night & Day Aqua kontaktlencsét az Alcon tervezte folyamatos használatra.

 
Látásproblémák javítása - a lencse rendszeres viselése megakadályozza a látás romlását - akár rövid- akár távollátásról van szó.
A folyamatos hidratáció technológiája - a kontaktlencsék nem száradnak ki és nem irritálják a szemet, és nem is okoznak vörösséget. Egész napos viselés után is kényelmes és friss érzése marad.
Légáteresztő - a lencse magasabb oxigénáteresztő-képessége éjszaka is aktív, amíg Ön alszik. Ez biztosítja az egészségesebb szemet és a magasfokú kényelmet.
A jelölés segíti a behelyezést - a kezdők nagyon szoktak ennek örülni. Ezáltal csökken a helytelen behelyezés és a lencse sérülése. Rövid idő alatt tudjuk behelyezni a lencsét, és ehhez nincs szükség semmilyen készségre.
Nagy és gazdaságos csomagolás - 6 darab lencsét tartalmaz több havi viselésre. A tökéletes módja, hogy spóroljon, és kevesebbet vásároljon.
Nem szükséges kivenni - Air Optix Night & Day Aqua
Nem szükséges kivenni - mostantól nem kell aggódnia a lencse cseréjéről minden este. Ezt a lencsét 30 nappalon és éjszakán keresztül viselheti!
 

Az Air Optix® Night & Day® Aqua jellemzői:

 

Talán ez az egyik legmodernebb lencse, ami 30 nappalon és 30 éjszakán át folyamatosan viselhető. Légáteresztő szilikon-hidrogél (Lotrafilcon A) anyagból készült. Az Air Optix Night & Day Aqua hatszor több oxigént enged át a szaruhártyának, mint más hidrogél lencsék - nemcsak nappal, de éjszaka is alvás közben. Az oxigénáteresztőáteresztő-képessége 175 Dk/t.

Az Air Optix Night & Day Aqua az AQUA hidratáló rendszerrel van ellátva, amely jelentősen hozzájárul a magasfokú kényelemhez. A belső aszférikus felületnek köszönhetően a tökéletes illeszkedés a legtöbb viselő számára biztosított. A lencse kék színezéssel rendelkezik, és egy “OK” jelöléssel, amely megkönnyíti a behelyezését.

 

Kinek ajánljuk az Air Optix® Night & Day® Aqua lencsét?

 

Azoknak a személyeknek tervezték ezt a lencsét, akik nem akarnak a napi behelyezéssel és kivétellel bajlódni. Továbbá ajánljuk azoknak, akik:

  • havi kontaktlencsét szeretnének viselni, de nem szeretnék azt ápolni
  • hosszas órákat töltenek a számítógép előtt
  • sok időt töltenek füstös, légkondicionált helységben
  • a jelenlegi lencséjük viselése során szemszárazságot és irritációt tapasztalnak
  • a legegészségesebb és legkényelmesebb megoldást keresik.
 

Lencse ápolása:

 

Az Air Optix Night & Day Aqua lencse nem igényel ápolást. Amennyiben nem szeretné folyamatosan 30 napon keresztül viselni, lencseápoló folyadékkal kell tisztítani, és egy ápolószerrel teli kontaktlencse tárolóban kell tárolni. Ajánljuk a Clean Active folyadékokat, vagy bármely más, a kínálatunkban található folyadékot.

 

A Air Optix® Night & Day® Aqua lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Márka Air Optix lencsék
Gyártó ALCON
Dioptria: -10,00 és -8,00 között (0,50 D lépték)
-8,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
Görbület 8,4; 8,6
Átmérő 13,8
Dk/t 175 x 10-9
Hidratációs fok 24%
Anyag Lotrafilcon A
Technológia SmartShield™
 
További információ
GyártóALCON
MárkaAir Optix
Darabszám a csomagban6 darab
ElérhetőségAkár 5 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Air Optix® Night & Day® Aqua 6 db
Az Ön értékelése

Hogyan válassz Air Optix® Night & Day® Aqua kontaktlencséket 6 darabos csomagban?

Air Optix® Night & Day® Aqua kontaktlencséket 6 darabos csomagban kapható. A lencséket önállóan is kiválaszthatja a termék paramétereinek, például a dioptria, a görbület vagy az átmérő alapján, vagy konzultálhat egy optometristával, aki segít megfelelő lencséket választani a látásvizsgálat alapján.

Biztonságosak-e az Air Optix® Night & Day® Aqua kontaktlencsék?

Igen, az Air Optix® Night & Day® Aqua kontaktlencsék magas szintű biztonságot nyújtanak a lélegző technológiájuknak és a folyamatos viselés képességének köszönhetően. Megfelelő szellőzést biztosítanak a szem számára, ezáltal minimalizálva a fertőzés és irritáció kockázatát.

Milyen szemészeti problémákra ajánlottak az Air Optix® Night & Day® Aqua kontaktlencsék?

Az Air Optix® Night & Day® Aqua kontaktlencséket szférikus látásproblémák, például rövidlátás vagy távollátás korrigálására tervezték.

Hogyan kell felhelyezni az Air Optix® Night & Day® Aqua kontaktlencséket?

Az Air Optix® Night & Day® Aqua kontaktlencsék felhelyezése előtt mindig alaposan meg kell mosni és megszárazni a kezeket. Ezután óvatosan helyezze a lencsét az ujjbegyre, és a másik kéz hüvelykujjával óvatosan nyissa szét a felső szemhéjat. Helyezze a lencsét a szemre, közben felfelé nézve.

Hogyan kell levenni az Air Optix® Night & Day® Aqua kontaktlencséket?

Az Air Optix® Night & Day® Aqua kontaktlencsék levétele előtt mindig alaposan meg kell mosni és megszárazni a kezeket. Ezután a lencsék levétele érdekében óvatosan húzza le az alsó szemhéjat az ujjbeggyel, majd óvatosan nyomja meg a lencsét az ujjbeggyel és a hüvelykujjal, és óvatosan vegye le a szemről.