OPTI-FREE® Express® 355 ml

Elérhetőség:

24 óra

A mi árunk:

2 620 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Tesztelt összetevők, érzékeny szem számára is megfelelő, megbízható gyártó és teljesítmény. Ez mind megtalálható az OPTI-FREE Express folyadékban. A svájci Alcon gyártó biztosítja Ügyfeleit, hogy az általuk forgalmazott folyadék növeli a mindennapos kényelmet.

 
Biztonságos tárolás - az Opti-Free Express folyadékkal teljes biztonságban tudhatja lencséit, így nem veszítik el előnyös tulajdonságaikat.
Rugalmas - a lencse néhány órás viselés után fokozatosan elveszti rugalmasságát, ezért az ápolófolyadék továbbfejlesztett formulája visszaadja ezt a rugalmasságot, lehetővé téve a további kényelmes viselést.
Teljes körű fertőtlenítés - a folyadékban elhelyezett lencse alaposan megtisztul a zsírtól, káros mikroorganizmusoktól, fehérje lerakódásoktól és környezeti szennyeződésektől.
Intenzív hidratálás - a lencse elhelyezése az Opti-Free Express ápolófolyadékban lehetővé teszi, hogy visszaálljon az eredeti hidratáltsági szint, így megőrzi a szem nedvességét és megakadályozza a kiszáradást.
Hosszabb élettartam - OPTI-FREE Express
Hosszabb élettartam - az ápolószer napi használata lehetővé teszi a lencse további használatát az alapos tisztítás és ápolás révén.
Gazdaságos kiszerelés - OPTI-FREE Express
Gazdaságos kiszerelés - az Opti-Free Express ápolófolyadék gazdaságos megoldás, amely hosszú ideig elég, időt és pénzt takarítva meg.
 

Az OPTI-FREE Express jellemzői:

 

Az OPTI-FREE Express olyan multifunkcionális fertőtlenítőszer, amely lágy lencsékhez ajánlott. Az egyedülálló tervezésnek köszönhetően a káros mikroorganizmusokat elpusztítja, és hatékonyan eltávolítja a fehérje lerakódásokat. Az OPTI-FREE Express hidratálja a lencsét, és csökkenti a kisebb fellépő irritációkat. Tisztítja, öblíti és fertőtleníti a lencsét. Az OPTI-FREE Express használata során nem szükséges más fiziológiai oldat használata.

A folyadék előkészíti a lencse újra behelyezését, amikor beletesszük a tárolóba. Az OPTI-FREE Express előkészíti a lencsét a behelyezésre, visszaállítja rugalmasságát, és megfelelően hidratálja azt. Nagy, gazdaságos kiszerelés elérhető áron - ez a költséghatékony vásárlás tökéletes választás. Csatlakozzon Ön is a széleskörű Vásárlókörhöz, akik már bizalommal használják az OPTI-FREE Express folyadékot!

 

Az OPTI-FREE Express összetevői:

  • nátrium-klorid,
  • EDTA nátrium,
  • bórsav,
  • aminoethylpropanol,
  • citrát,
  • poloxamin,
  • polyquad (0.001%),
  • aldox (0.0005%).
További információ
GyártóALCON
MárkaOPTI-FREE
Elérhetőség24 óra
Price per 100ml738 Ft
Write Your Own Review
Értékelés írása:OPTI-FREE® Express® 355 ml
Az Ön értékelése