Dailies Total 1® 90 db

Darabszám a csomagban:

90 darab

Elérhetőség:

Akár 10 munkanap

Darabszám a csomagban:

90 darab

A mi árunk:

26 780 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A DAILIES TOTAL1® kontaktlencse a legújabb napi használati idejű, eldobható lencse, amelyet a világ egyik legnagyobb lencsegyártó cége, a Alcon (CIBA VISION) gyárt. A forradalmian új és természetes tulajdonságoknak köszönhetően szinte észrevehetetlen a szemen.

 
Modern hidratálás - a lencse belső része magas víztartalommal rendelkezik, így növelve a kényelmet. Nem vörösödik a szem, és nem szárad ki.
Észrevétlen a szem számára - ha eddig azzal szenvedett, hogy folyamatosan érezte a lencsét a szemében, ennél a lencsénél nem fogja! A lencse gyorsan alkalmazkodik a szemhez, és észrevétlen a hidratációnak köszönhetően.
Magas oxigénáteresztő-képesség - a modern anyagnak köszönhetően a szem folyamatos levegőhöz juthat, így egészségesebb a szem.
Tökéletes látás - a dioptriaválaszték széleskörű, így szinte bárkinek elérhető, aki rövid- illetve távollátásban szenved. Éles és tiszta látást biztosít a behelyezést követően órákon át.
Új lencse minden nap - Dailies Total 1
Új lencse minden nap - a napi kontaktlencsének köszönhetően nem szükséges ápolószert használnia. Használata egyszerű: csak kiveszi a szeméből este, és kidobja, majd másnap reggel új pár lencsét helyez a szemébe.
 

A DAILIES TOTAL1® lencsék jellemzői:

 

A DAILIES TOTAL1® lencse az első és az egyetlen hidrográdiens kontaktlencse a világon. A kontaktlencse belső rétege (nem lép érintkezésbe a szemmel) 33% víztartalommal rendelkezik. A lencse külső rétege több mint 80 % víztartalommal rendelkezik, míg a víztartalom a szaruhártya felületén akár a 100%-ot is elérheti. Más kontaktlencse nem nyújt ilyen egyedülálló komfortérzetet a szemnek a fejlett és innovatív technológiának köszönhetően.

A lencse kiváló oxigénáteresztő-képességgel rendelkezik (Dk/t=156 ; -3.00D). Ez a magas érték biztosítja a megfelelő légzést a szemnek. Ezen túlmenően, a lencsék foszfatidilkolint tartalmaznak, amely a természetben előfordul az emberi szervezetben is, a sejtekben, a könnyben.

 

Részletes információk a DAILIES TOTAL1® lencséről:

  • Egy csomagban 30 db lencse található
  • BC / DIA (görbület / átmérő): 8.5 / 14.1
  • Enyhén színezett lencse - Visitint
  • Az első és az egyetlen hidrográdiens kontaktlencse a világon (33%-ról több mint 80%)
  • Foszfatidilkolint tartalmaz, amely természetes anyag, a könnyben is megtalálható.
 

A DAILIES TOTAL1® lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Márka Dailies lencsék
Gyártó ALCON
Dioptria: -12,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
Görbület 8,5
Átmérő 14,1
Dk/t 156 x 10-9
Hidratációs fok 33-80%
Anyag Delefilcon A
Technológia Lightstream®, SmarTears®
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóALCON
MárkaDailies
Darabszám a csomagban90 darab
ElérhetőségAkár 10 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Dailies Total 1® 90 db
Az Ön értékelése