Air Optix® PLUS HydraGlyde® Multifocal 3 db

Darabszám a csomagban:

3 darab

Elérhetőség:

Akár 15 munkanap

Darabszám a csomagban:

3 darab

A mi árunk:

8 380 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Az Air Optix Plus HydraGlyde Multifocal az Alcon Vision Care gyártótól származó lencse, amely tökéletesen ötvözi az innovatív anyagot a fejlett technológiával - így különösen kényelmes a mindennapi használat során, és biztosítja a hatékony látás korrekciót is.

 
Magas minőségű nedvesítő-képesség - a lencse nagyon kedvező nedvesítő tulajdonsággal rendelkezik, amely behelyezést követően órákon át tart.
Tökéletes illeszkedés - a használat során a lencse észrevehetetlen a magasfokú rugalmasságnak és a lágyságnak köszöhetően, így tökéletesen illeszkedik a szemre.
Könnyű behelyezés - az azonnali illeszkedés segíti a még gyorsabb és még könnyebb behelyezést. Ezt azon személyek szokták nagyon kedvelni, akik legelőször próbálják ki ezt az optikai megoldást.
Tökéletes látás bármilyen távolságból - Az Air Optix HydraGlyde Multifocal presbyopiában szenvedők számára lett tervezve. Az éles és tisztánlátás garantált bármilyen távolságra - közeli, távoli vagy akár középtávra is.
Megfelelő allergiások számára is - a lencse összetevői kizárólag természetes, gondosan kiválasztott alkotóelemekből állnak, így az érzékeny és allergiás személyek elvárásait is tökéletesen teljesíti.
Ellenáll a lerakódásokkal szemben - Air Optix HydraGlyde Multifocal
Ellenáll a lerakódásokkal szemben - a selymesen lágy és folyamatosan nedves lencse felszíne magas szinten ellenáll a fehérje lerakódásokkal szemben, amelyek a könnyképződés során keletkeznek. A lencse így kifogástalanul tiszta marad hosszabb időn keresztül.
 

Az Air Optix® Plus HydraGlyde® Multifocal lencse jellemzői:

 

A havi viselési idejű Air Optix Plus HydraGlyde Multifocal lencse Lotrafilcon B szilikon-hidrogél anyagból készült. A behelyezés legelső pillanatától kezdve biztosított a magas szintű hidratáció, amely a viselési idő lejártáig kitart, így megszűnik a szemszárazság és az irritáció. A lencse tökéletesen harmonizál a szem természetes működésével, így a látás tökéletes bármilyen távolságra - közelre és távolra egyaránt. Különösen hatékony a presbyopiával szemben. Azonnal alkalmazkodik a szem formájához, valamint a könnyű és vékony kialakításnak köszönhetően még egyszerűbb a behelyezése. Ellenáll a szennyeződésekkel és a fehérje lerakódásokkal szemben.

Az Air Optix Plus HydraGlyde Multifocal lencse széles dioptriaskálával elérhető: -10.00 és +6.00 között. Magas minőségű tárolóban érkezik, amely pufferelt sóoldattal van feltöltve, így biztosítva azt, hogy bármikor használatra kész és az eltarthatósági ideje hosszú.

 

Kinek ajánljuk az Air Optix® Plus HydraGlyde® Multifocal lencsét?

 

Az Air Optix® Plus HydraGlyde® Multifocal ideális mindazok számára, akik presbyopiában szenvednek, és olyan lencsét keresnek, amely tökéletes olvasáshoz, TV nézéshez és vezetéshez. Természetes anyagokból készül, így allergiások is használhatják. Havi viselési idejű lencse, amely folyamatosan (alvás során) is használható, vagy megszakításokkal, így azok is használhatják, akik minden nap tisztítani szeretnék, és azok is, akik lefekvés előtt elfelejtik kivenni a lencsét.

 

A Air Optix® Plus HydraGlyde® Multifocal lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Multifokális kontaktlencse
Márka Air Optix lencsék
Gyártó ALCON
Dioptria: -10,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
Kiegészítés LO (és +1,25), MED (és +2,0), HI (és +2,5)
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
Dk/t 110 x 10-9
Hidratációs fok 33%
Anyag Lotrafilcon B
Technológia HydraGlyde Moisture Matrix, SmartShield
 

A lencse egyéb kiszerelésben is elérhető:

További információ
GyártóALCON
MárkaAir Optix
Darabszám a csomagban3 darab
ElérhetőségAkár 15 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Air Optix® PLUS HydraGlyde® Multifocal 3 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki az Air Optix® PLUS HydraGlyde® Multifocal 3 db kontaktlencsét?

Az Air Optix® PLUS HydraGlyde® Multifocal 3 db kontaktlencsék választhatók önállóan a termék paraméterei alapján, vagy optometrista segítségével. A csomagban három lencse található, ami három hónapra elegendő ellátást biztosít a felhasználónak.

Biztonságosak az Air Optix® PLUS HydraGlyde® Multifocal kontaktlencsék?

Igen, az Air Optix® PLUS HydraGlyde® Multifocal kontaktlencsék biztonságosan használhatók, magas szintű kényelmet és szemegészséget biztosítva. Az Alcon neves gyártó által készített termékek a legmagasabb minőségi és biztonsági előírásoknak megfelelnek.

Milyen látáshibára valók az Air Optix® PLUS HydraGlyde® Multifocal?

Az Air Optix® PLUS HydraGlyde® Multifocal kontaktlencsék az életkorral összefüggő távollátás (presbyopia) korrekciójára szolgálnak, lehetővé téve az éles látást különböző távolságokban. Ideálisak azok számára, akiknek közeli, köztes és távoli távolságokra is korrekcióra van szükségük.

Hogyan kell felhelyezni az Air Optix® PLUS HydraGlyde® Multifocal kontaktlencséket?

Az Air Optix® PLUS HydraGlyde® Multifocal kontaktlencsék felhelyezése előtt ajánlott alaposan megmosni és megszárítani a kezet. Ezután ellenőrizni kell, hogy a lencse helyesen van-e fordítva, majd óvatosan fel kell helyezni azt a szemgolyóra.

Hogyan lehet levenni az Air Optix® PLUS HydraGlyde® Multifocal kontaktlencséket?

Az Air Optix® PLUS HydraGlyde® Multifocal kontaktlencsék levételéhez először meg kell mosni és meg kell szárítani a kezet, majd óvatosan le kell húzni az alsó szemhéjat és a lencsét enyhén a szem fehérjére kell tolni. Ezután könnyen eltávolítható a szemből.