TOTAL30® 3 db

Darabszám a csomagban:

3 darab

Elérhetőség:

Akár 13 munkanap

Darabszám a csomagban:

3 darab

A mi árunk:

7 580 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Az Alcon Vision Care márka kifejlesztette a magas és hosszan tartó hidratációval rendelkező TOTAL30® kontaktlencséket, amelyek kiváló ellenállást mutatnak a szennyeződések felhalmozódásával szemben. Ezek havi kontaktlencsék, amelyek röviddel bemutatásuk után az egész világon népszerűvé váltak. Tapasztalt már szemszárazságot? Biztonságos kontaktlencséket keres? Akkor a TOTAL30® valószínűleg az Ön igényeire szabott termék!

 
21. századhoz méltó termék - a TOTAL30® kontaktlencsék modern technológiákat, anyagokat és a készítők szemléletmódját ötvözik a felhasználók igényeivel. Ennek köszönhetően kielégítik a legigényesebbek elvárásait.
Vízgradiens technológia - a Vízgradiens technológiának köszönhetően, amely az egyetlen a piacon, a lencsék belseje 55%-ban hidratáltak és kívül majdnem 100%-ban. Ez biztosítja, hogy a szeme érintkezik a kontaktlencsével.
Bármikor tökéletesen hidratált - magas hidratáltságú lencsék. Ez az érték 3-szor nagyobb, mint más lencsék esetében, így biztosítja, hogy a hidratáltság az egész nap folyamán fennmaradjon a folyamatos használat és a tisztításra való szünet nélkül is, akár 30 napig.
Ellenáll a szennyeződések felhalmozódásának - a biometrikus polimer nanoszálak használata jelentősen csökkentette a baktériumok és szennyeződések lencsére való lerakódását. Ennek köszönhetően a szeme védve van az fertőzésektől, és zavartalanul élvezheti a használat kényelmét és a tökéletes látásminőséget.
Hatékony védelem az UV ellen - Total 30

 
Hatékony védelem az UV ellen - a TOTAL30® lencsékbe beépített modern UVA/UVB szűrők több mint 90%-kal blokkolják a káros napsugarakat, és így hatékony védelmet nyújtanak.
Kezdő felhasználók számára is alkalmas - a világoskék szín jelzi a lencse helyes behelyezését, valamint a puhaságuk és rugalmasságuk olyan jellemzők, amelyek jelentősen megkönnyítik a lencsék felhelyezését, és így a kezdő felhasználók számára is alkalmasak.
 

Milyen tulajdonságai vannak a TOTAL30® lencséknek?

 

A TOTAL30® kontaktlencsék legjellegzetesebb tulajdonsága, ami megkülönbözteti őket a többi terméktől, a Water Gradient technológia. Ennek köszönhetően a lencsék belső hidratációja nagyon magas, 55%, és a felszínen majdnem 100% hidratációval rendelkeznek! Ennek köszönhetően a lencse nem észrevehető, és nem irritálja a szemet. Ezeket azok is megtapasztalják, akik hajlamosak a szemszárazságra.

 

A TOTAL30® lencsék 3-szor nagyobb hidratációs stabilitással rendelkeznek - kutatások által igazoltan. Nem csoda, hogy még több órás folyamatos használat után, sőt a rendszeres használat 30. napján is ugyanolyan hidratáltak és ugyanolyan kényelmesek. Ennek az említett technológiának az ilyen hatékony használata a TOTAL30® lencsék esetében a modern, fejlesztett Lehfilcon A anyag használatának köszönhető - ebből készülnek a TOTAL30® lencsék.

Mint a TOTAL30® család minden lencséje, ezek is kiváló látásminőséget garantálnak, és könnyen behelyezhetők. Nemcsak azért, mert rugalmasak, gyorsan és precízen illeszkednek a szemhez, hanem azért is, mert az egyik oldaluk világoskék. Ezzel segíti a lencse helyes behelyezését. Ez különösen fontos azok számára, akik először használnak kontaktlencséket.

A TOTAL30® kontaktlencsék emellett nagyobb ellenállással bírnak a baktériumok és lipid lerakódások felhalmozódásával szemben. A biometrikus polimer nanoszálak használatával korlátozták az adhéziós folyamatot - ezáltal a baktériumok és a lerakódások a lencsékre történő letapadását. Ez azt jelenti, hogy tisztább lencséket kap, és akár 90%-kal kevesebb veszélyes mikroorganizmus és szennyeződés halmozódik fel. A fertőzés kockázata minimálisra csökken (különösen ha rendszeresen tisztítja őket), és a látását nem akadályozzák a lerakódások.

A TOTAL30® havi kontaktlencse. Egy párt akár 30 napig is használhat. Ne feledje alaposan megtisztítani őket a nap végén, és áztassa őket friss ápoló folyadékban lefekvés előtt. Ilyen környezetben a lencsék visszanyerik jótékony tulajdonságaikat, és készen állnak a kényelmes és biztonságos használatra.

 

Kiknek ajánlott a havi TOTAL30® lencse?

 
  • ha rövidlátással vagy távollátással küzd, és azt várja el a kontaktlencséktől, hogy minél kényelmesebbek és biztonságosabbak legyenek;
  • ha értékeli a neves gyártók, mint az Alcon Vision Care, csúcstechnológiás termékeit;
  • ha gyakran érez szemszárazságot vagy irritátációt;
  • ha korábban már használt olyan kontaktlencséket, amelyeket érezhetők a szemben, és most egy jobb terméket szeretne választani;
  • ha szeretné a lencséket akár több órán át szünet nélkül használni;
  • ha a lencse rendszeres tisztítása nem okoz Önnek gondot.
 

A TOTAL30® lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Tórikus Kontaktlencse
Márka Total30
Gyártó ALCON
Dioptria -12,00 és -8,00 között (0,50 D lépték)
-8,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
+6,00 és +8,00 között (0,50 D lépték)
Görbület 8,4
Átmérő 14,2
Dk/t 154 x 10-9
Hidratációs fok 55-100%
Anyag Lehfilcon A
Technológia Water Gradient, CELLIGENT®
UV szűrők 90-99% UVA/UVB
 

 

 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóALCON
Darabszám a csomagban3 darab
ElérhetőségAkár 13 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:TOTAL30® 3 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a TOTAL30® 3 darabos kontaktlencséket?

A TOTAL30® kontaktlencsék 3 darabos csomagokban kaphatók, ami kényelmet és rugalmasságot biztosít a felhasználóknak a termék használata során. Azokat szemész szakember is kiválaszthatja, aki alaposan felméri a páciens egyéni látási igényeit, vagy maga a felhasználó is kiválaszthatja a termék paraméterei alapján. Ezenkívül a TOTAL30® kontaktlencsék gradiens hidratáltsággal rendelkeznek, ami különösen kényelmes viselést tesz lehetővé a szem számára még hosszantartó használat esetén is.

Biztonságosak a TOTAL30® kontaktlencsék?

Igen, a TOTAL30® kontaktlencsék a neves TOTAL30® márkától származnak, és az Alcon megbízható gyártója által készültek, ami magas minőséget és biztonságot garantál a használat során.

Milyen látáshibára valók a TOTAL30®?

A TOTAL30® kontaktlencsék olyan látáshibák korrigálására szolgálnak, mint a rövidlátás vagy a távollátás, köszönhetően azok szférikus korrekciós típusának.

Hogyan kell feltenni a TOTAL30® kontaktlencséket?

Mielőtt feltenné a TOTAL30® kontaktlencséket, alaposan meg kell mosni és meg kell szárítani a kezet, majd a kontaktlencsét fel kell helyezni a mutatóujj hegyére. Ezután a másik kéz szabad ujjával óvatosan fel kell emelni a felső és az alsó szemhéjat, majd helyezze a lencsét a szemre. A lencse elhelyezése után be kell csukni a szemet és többször kell pislogni, hogy a lencse a helyére álljon.

Hogyan kell levenni a TOTAL30® kontaktlencséket?

A TOTAL30® kontaktlencsék levételéhez ismét meg kell mosni és meg kell szárítani a kezet. Ezután óvatosan fel kell emelni az alsó szemhéjat az egyik kéz ujjával, a másik kézzel pedig óvatosan meg kell fogni a lencse szélét és ki kell venni. A lencse levétele után helyezze azt a megfelelő tárolóedénybe tárolófolyadékkal együtt.