Air Optix® Aqua 3 db

Értékelés:
5 of 5
Átlagos értékelés 5 / 5 értékelés alapján 1 értékelés.
Darabszám a csomagban:

3 darab

Elérhetőség:

Akár 15 munkanap

Darabszám a csomagban:

3 darab

A mi árunk:

5 550 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Értékelés:
5 of 5
Átlagos értékelés 5 / 5 értékelés alapján 1 értékelés.
Tímea
5.0000
Nagyon szeretem ezt a kontaktlencsét, ajánlani tudom annak, aki szemszárazsággal küzd. Több fajtát kipróbáltam már, de eddig ez vált be a legjobban! :)

Figyelem!

Az Air Optix® Aqua termékcsalád gyártása november 18-tól leállt. Rendelés leadása előtt kérjük, legyen szíves felvenni a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a lencse elérhetőségével kapcsolatban!

Az Air Optix Aqua szférikus havi kontaktlencse a világ egyik legnépszerűbb kontaktlencsegyártójától, az Alcon-tól (előzőleg Ciba Vision).

 
Hatékony látás korrekció - a rendszeres és helyes kontaktlencse hordása hozzájárul a látásromlás megállításához. Az Air Optix Aqua kiegészítésként is használható, szemüveg mellett.
Állandó hidratációs szint - a magas minőségű anyag egész nap optimális szinten tartja a szem nedvességét. Ezáltal megakadályozza a szem vörösségét, szárazságát és megelőzi az irritációt.
Ellenáll a szennyeződésekkel szemben - a környezetben található porral és a fehérje lerakódásokkal szemben is ellenáll.
Ötször több oxigén - a légáteresztő szilikon-hidrogél anyagnak köszönhetően a szem több oxigénhez jut, így egészséges marad, viselője pedig élvezheti a magasfokú kényelmet.
Havi viselés - egy pár lencse 30 napon át hordható. Mindössze annyit kell tennie, hogy kontaktlencse ápolószerbe helyezi a lencsét minden este.
Kényelmes behelyezés - Air Optix Aqua
Kényelmes behelyezés - a világos kék színezésnek köszönhetően a lencsét könnyű behelyezni, kivenni, illetve kifordítani, ha véletlenül a rossz oldalát helyeztük be.
 

Az Air Optix® Aqua jellemzői:

 

Ez egy új generációs lencse, amely légáteresztő szilikon-hidrogél anyagból készült (Lotrafilcon B). Az Air Optix Aqua legnagyobb előnye, hogy akár ötször több oxigénnel képes ellátni a szemet, mint más hidrogél lencsék. Ez megakadályozza a szem vörösödését, és viselőjük nem tapasztal semmilyen kényelmetlenséget viselés során.

Az Air Optix Aqua AQUA hidratáló rendszerrel van ellátva, ami a magasfokú komfortságérzetet három szinten garantálja:

  • KÉNYELEM MÁR A BEHELYEZÉS PILLANATÁTÓL FOGVA - a lencse felszínét egy egyedülálló hidratáló anyag borítja, ami selymes bevonatot eredményez - megkönnyítve a pislogást.
  • KÉNYELEM EGÉSZ NAP - a légáteresztő anyag által a hidratáció optimális szinten marad, és a dehidratáció minimálisra csökken
  • KÉNYELEM MINDEN NAP - a rendkívül sima felület hihetetlenül nedvesedő, és tökéletesen ellenáll minden lerakódásnak.

A szabadalmaztatott plazmafelület-módosításnak köszönhetően az Air Optix Aqua ellenállóbb a fehérje lerakódásokkal szemben. A lencse világoskék színű, ezzel is könnyítve a behelyezést.

A tervezés alapján a lencsét egy hónapon keresztül nappal lehet hordani. Kiterjesztett viselési idejű (éjjel-nappal) lencseként is lehet hordani, de 6 éjszakánál, nem tovább.

 

Kinek ajánljuk az Air Optix® Aqua lencsét?

 

Különösen azoknak a személyeknek ajánljuk, akik egy nap több, mint 11 órán keresztül hordanak lencsét, valamint azoknak, akik néha kontaktlencsében alszanak. Amennyiben néha elalszik, miközben az Air Optix Aqua a szemében van, a lencse nem okoz szem irritációt; akkor sem, ha a kiterjesztett viselés ideje alatt számítógép előtt dolgozik. Azoknak is ajánljuk, akik:

  • a havi lencséket részesítik előnyben
  • több órán keresztül számítógép előtt dolgoznak
  • füstös vagy légkondicionált helyen tartózkodnak
  • jelenlegi lencséjük viselése alatt kényelmetlenül érzik magukat
  • magas komfortérzetet várnak el.
 

Lencse ápolása:

 

Az Air Optix Aqua olyan havi cseréjű lencse, ami naponta hordható. Nap végén folyadékkal kell tisztítani, és legalább pár órán keresztül lencsetárolóban kell hagyni, mielőtt újra behelyezzük. Ajánljuk a Clean Active folyadékokat, vagy bármely más folyadékot, amelyet megtalál kínálatunkban.

 

A Air Optix® Aqua lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Márka Air Optix lencsék
Gyártó ALCON
Dioptria: -10,00 és -8,00 között (0,50 D lépték)
-8,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
Dk/t 138 x 10-9
Hidratációs fok 33%
Anyag Lotrafilcon B
Technológia SmartShield™
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóALCON
MárkaAir Optix
Darabszám a csomagban3 darab
ElérhetőségAkár 15 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Air Optix® Aqua 3 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszunk Air Optix® Aqua 3 db-os lencsét?

Az Air Optix® Aqua 3 db-os lencsék kiválasztásához két lehetőség áll rendelkezésre. Az egyik lehetőség az optometristával való konzultáció, aki teljes látásvizsgálatot végez és az egyéni igényeknek megfelelő lencséket választja ki. A másik lehetőség az egyéni választás a saját látásparaméterek és preferenciák alapján, figyelembe véve, hogy a csomagban 3 db lencse található.

Biztonságosak-e az Air Optix® Aqua lencsék?

Igen, az Air Optix® Aqua lencsék biztonságosak, mivel a híres gyártó, az Alcon gyártja és megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek. Emellett a szemegészség és a kényelem szempontjából tervezték őket, amit számos klinikai tanulmány is megerősít.

Milyen látáshibára szolgálnak az Air Optix® Aqua lencsék?

Az Air Optix® Aqua lencsék a refrakciós hibák, például a rövidlátás vagy távollátás korrigálására szolgálnak, sférikus korrekciójuknak köszönhetően.

Hogyan kell felhelyezni az Air Optix® Aqua lencséket?

Az Air Optix® Aqua lencsék felhelyezése egyszerű és kényelmes. Mielőtt a lencsét a szemre helyeznénk, alaposan mossuk meg és szárítsuk meg a kezünket. Ezután finoman helyezzük a lencsét az mutatóujj hegyére, és húzzuk szét a másik kézzel a szemhéjakat. A lencse szemre helyezése után néhányszor pislogjunk, hogy megbizonyosodjunk róla, hogy megfelelően van-e felhelyezve.

Hogyan kell levenni az Air Optix® Aqua lencséket?

Az Air Optix® Aqua lencsék eltávolítása ugyanolyan egyszerű, mint a felhelyezésük. Ismét alaposan mossuk meg és szárítsuk meg a kezünket. Ezután finoman húzzuk lefelé az alsó szemhéjat, majd óvatosan toljuk lefelé az ujjmutatóval a lencsét. A lencse eltávolítása után helyezzük azt a megfelelő tárolóedénybe a tisztító folyadékkal együtt.