Air Optix® PLUS HydraGlyde® for Astigmatism 6 db

Darabszám a csomagban:

6 darab

Elérhetőség:

Akár 15 munkanap

Darabszám a csomagban:

6 darab

A mi árunk:

14 280 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A havi viselési idejű Air Optix Plus HydraGlyde for Astigmatism kontaktlencse biztosítja a tökéletes látást és a magas szintű kényelmet - szemszárazság vagy irritáció nélkül.

 
Lotrafilcon B - Air Optix HydraGlyde for Astigmatism: Lotrafilcon B anyagból - a magas minőségű szilikon hidrogél anyag még jobb hidratációt és légáteresztést biztosít.
Gyors illeszkedés a szemre - Air Optix HydraGlyde for Astigmatism: gyors illeszkedés - a lencse nagyon rugalmas és lágy, így a behelyezés legelső pillanatától kezdve tökéletesen illeszkedik a szemre és a viselés alatt észrevehetetlen marad.
Tökéletes látás - Air Optix HydraGlyde for Astigmatism: tökéletes látás - a tökéletes illeszkedés és a magas légáteresztő-képesség biztosítja a tisztább látást; nincs zaj, tükröződés vagy árnyék.
Stabilizáció - Air Optix HydraGlyde for Astigmatism: stabilizáció - a lencse, mivel asztigmiás személyek számára lett készítve, további stabilizációs rendszerrel lett ellátva, hogy egy helyen maradjon. Ezáltal a lencse nem gyűrődik, és nem esik ki.
Havi viselési idő - Air Optix HydraGlyde for Astigmatism: havi viselési idő - egy pár Air Optix HydraGlyde for Astigmatism lencsét akár 30 napon keresztül hordhat. Ennek egyetlen feltétele a mindennapos tisztítás a megfelelő kontaktlencse ápolószerrel.
Széles dioptriaskála - Air Optix HydraGlyde for Astigmatism
Széles dioptriaskála - Air Optix HydraGlyde for Astigmatism: széles dioptriaskála - ha ezt a lencsét választja, biztos lehet benne, hogy megtalálja az Önnek megfelelő darabot! A lencse széles dioptriaskálán elérhető - mínuszos és pluszos darabok egyaránt elérhetőek.
 

Az Air Optix® Plus HydraGlyde® for Astigmatism jellemzői:

 

Az Air Optix® Plus HydraGlyde® for Astigmatism lencse magas minőségű szilikon-hidrogél Lotrafilcon B anyagból készül, amely hosszantartó hidratációt és légáteresztést biztosít. Ennek következményeképp kiemelkedően kényelmes a használata, és észrevehetetlen a szem számára. Tökéletes azoknak, akik szemszárazságban szenvednek. Egyedülálló szerkezetének köszönhetően azonnal alkalmazkodik a szemhez, így tökéletes a látás - nincsenek zajok, sem tükröződések. A gyártó (Alcon Vision Care) extra stabilizáló rendszerrel látta el a lencsét, így az a helyén marad, nem gyűrődik, és nem esik ki - ez kiváltképp fontos az asztigmiás személyek számára. A lencse széles dioptriaskálával rendelkezik, így Ön is biztos gyorsan és könnyen megtalálja a megfelelő darabot.

Az Air Optix Plus HydraGlyde for Astigmatism lencsét egy teljes hónapon keresztül viselheti anélkül, hogy ki kellene venni, vagy tisztítani kellene. Amennyiben megszakítva viseli a lencsét (lecseréli szemüvegre), ne felejtse el ápolószerrel feltöltött tárolóba helyezni legalább néhány órára.

 

Kinek ajánljuk az Air Optix® Plus HydraGlyde® for Astigmatism lencsét?

 

Az Air Optix® Plus HydraGlyde® for Astigmatism lencse olyan havi lencse, amely ideális asztigmiások számára. A folyamatos vagy megszakításos viselési mód azt jelenti, hogy a azok is használhatják, akik minden nap tisztítani szeretnék, és azok is, akik lefekvés előtt elfelejtik kivenni a lencsét.

 

Az Air Optix® Plus HydraGlyde® for Astigmatism 6db-os kiszerelés előnye:

 

A 6db-os kiszerelés a havi viselési idő mellett három hónapra elegendő. Ezidő alatt nem szükséges optikában vásárolnia, és spórolhat is.

 

A Air Optix® Plus HydraGlyde® for Astigmatism lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Tórikus Kontaktlencse
Márka Air Optix lencsék
Gyártó ALCON
Dioptria: -10,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
Cilinder -0,75; -1,25; -1,75; -2,25
Tengely 10° és 180° (10° lépték)
Görbület 8,7
Átmérő 14,5
Dk/t 108 x 10-9
Hidratációs fok 33%
Anyag Lotrafilcon B
Technológia Precision Balance 8|4™, HydraGlyde Moisture Matrix, SmartShield
 

A lencse további kiszerelésben is elérhető:

További információ
GyártóALCON
MárkaAir Optix
Darabszám a csomagban6 darab
ElérhetőségAkár 15 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Air Optix® PLUS HydraGlyde® for Astigmatism 6 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki az Air Optix® PLUS HydraGlyde® for Astigmatism 6 db lencsét?

Az Air Optix® PLUS HydraGlyde® for Astigmatism lencsék 6 darabos csomagban kaphatók, ami lehetővé teszi a kényelmes használatot egész hónapban. A lencséket önállóan is kiválaszthatja a termék paraméterei, mint például a korrekciós erő és a henger tengelyei alapján, vagy konzultálhat egy optometristával, aki segít a megfelelő lencsék kiválasztásában.

Biztonságosak az Air Optix® PLUS HydraGlyde® for Astigmatism lencsék?

Igen, az Air Optix® PLUS HydraGlyde® for Astigmatism lencséket a neves Alcon gyártja, és magas szintű biztonságot garantálnak. Haladó technológiájuk egész napos viselési kényelmet biztosít, minimalizálva az irritáció vagy fertőzés kockázatát.

Milyen látáshibára valók az Air Optix® PLUS HydraGlyde® for Astigmatism lencsék?

Az Air Optix® PLUS HydraGlyde® for Astigmatism lencsék az asztigmatizmus korrekciójára szolgálnak, vagyis a szaruhártya rendellenes alakjára, ami közelre és távolra egyaránt elmosódott látást okoz (attól függően, hogy rövidlátásról vagy távollátásról van-e szó).

Hogyan kell feltenni az Air Optix® PLUS HydraGlyde® for Astigmatism lencséket?

Mielőtt feltenné a lencséket, alaposan mosson és szárítsa meg a kezét. Ezután vegye ki a lencsét a csomagolásból, és helyezze az indexujja hegyére. Tartva a szemhéjakat nyitva, óvatosan helyezze a lencsét a szemgödre, ügyelve arra, hogy a henger tengelyei megfelelően legyenek beállítva.

Hogyan kell levenni az Air Optix® PLUS HydraGlyde® for Astigmatism lencséket?

Mielőtt levenné a lencséket, ismét alaposan mosson és szárítsa meg a kezét. Ezután finoman húzza le az alsó szemhéjat, és nézzen felfelé, óvatosan szorítsa össze a lencsét az indexujja és hüvelykujja között, hogy kivehesse. Mindig figyeljen a higiéniára és a lencsék megfelelő tárolására az eltávolítás után.