Air Optix® Plus HydraGlyde® 3 db

Értékelés:
5 of 5
Átlagos értékelés 5 / 5 értékelés alapján 1 értékelés.
Darabszám a csomagban:

3 darab

Elérhetőség:

Akár 5 munkanap

Darabszám a csomagban:

3 darab

A mi árunk:

5 250 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Értékelés:
5 of 5
Átlagos értékelés 5 / 5 értékelés alapján 1 értékelés.
Anita
5.0000
Kényelmes viselet. Megbízható termék és az oldalról történő rendeléskor gyors szállítással érkezik.

Air Optix Plus HydraGlide forradalmi kontaktlencse az egyik legnépszerűbb kontaktlencse gyártótól a világon, az Alcon Vision Care­-től.

 
Magas oxigénáteresztő-képesség - a lencsék oxigénáteresztő-képessége magas, mely pozitívan hat a kényelemre. A szem egészséges, és nem vörös.
Világos és vékony kialakítás - a lencse behelyezése kényelmes. Így nem szükséges semmilyen készség vagy tapasztalat ahhoz, hogy a lencsét behelyezze a szemébe.
Továbbfejlesztett HydraGlyde technológia - biztosítja a hosszantartó hidratációt, melynek köszönhetően a szem nedvessége optimális szinten marad egész nap. Nem szúr, és nem szárad ki.
Ellenáll a szennyeződésekkel szemben - a lencse továbbfejlesztett felszínének köszönhetően a lencse ellenáll mindenféle lerakódással szemben. Ezáltal a mikroorganizmusok által okozott szemirritáció veszélye alacsony.
A meghosszabbított viselés lehetősége - Air Optix Plus HydraGlyde
A meghosszabbított viselés lehetősége - hat nappalon és éjszakán át hordható, mindenféle ápolás nélkül.
Maga a csoda az allergiában szenvedőknek - nem okoz allergiás reakciókat: égető érzés, viszketés, irritáció. Gyengéd a legkényesebb szemekhez is.
 

Az Air Optix® Plus HydraGlyde® jellemzői:

 

Az Air Optix Plus HydraGlide az első és egyetlen kontaktlencse ami Hydraglyde hidratáló Matrix technológiával készül, ez a technológia hidratáltan tartja a kontaktlencse felületét egész napos használat során.

Az Air Optix Plus HydraGlide lencsék ötször magasabb oxigénáteresztést biztosít mint a hagyományos Dk/t hydrogél lencsék. Az egyedi SmartShield technológia védelmet biztosít a szennyeződésekkel szemben, megvédi a kontaktlencsét a kosztól, mint például a kozmetikumok vagy kézkrémek maradványaitól amik elválaszthatatlanul rátapadnak a kontaktlencsére.

 

Előnyei: ­

 
  • egészségesebbnek tűnő szemek, ­
  • akár egy hétig is viselhető megszakítás nélkül ­
  • hidratáltabb felület ­
  • erősebb ellenállás a lerakódásokkal szemben
 

A Air Optix® Plus HydraGlyde® lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Márka Air Optix lencsék
Gyártó ALCON
Dioptria: -12,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
+6,00 és +8,00 között (0,50 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
Dk/t 138 x 10-9
Hidratációs fok 33%
Anyag Lotrafilcon B
Technológia HydraGlyde Moisture Matrix
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóALCON
MárkaAir Optix
Darabszám a csomagban3 darab
ElérhetőségAkár 5 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Air Optix® Plus HydraGlyde® 3 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki az Air Optix® Plus HydraGlyde® 3 darabos lencséket?

Az Air Optix® Plus HydraGlyde® 3 darabos lencséket önállóan is kiválaszthatja a termék paramétereinek, mint például a dioptria, a görbület és az átmérő alapján. Azonban javasoljuk, hogy konzultáljon egy optometristával, aki segít kiválasztani az ön személyes látásigényeinek megfelelő lencséket. A csomagban három lencse található, ami három hónap használatra elegendő (egy szem kijavításával).

Biztonságosak az Air Optix® Plus HydraGlyde® lencsék?

Igen, az Air Optix® Plus HydraGlyde® lencsék biztonságosak, mivel a Air Optix® elismert márkától és az Alcon vállalattól származnak, amely szakértő a kontaktlencsék gyártásában. Emellett kényelmet és szem egészségét biztosítanak a hónap minden napján viselés közben.

Milyen szemproblémákra ajánlottak az Air Optix® Plus HydraGlyde® lencsék?

Az Air Optix® Plus HydraGlyde® lencséket rövidlátás vagy távollátás korrigálására tervezték, ami azt jelenti, hogy ezeket a két alapvető szemproblémával rendelkező személyek is használhatják.

Hogyan kell felhelyezni az Air Optix® Plus HydraGlyde® lencséket?

Az Air Optix® Plus HydraGlyde® lencsék felhelyezése előtt mindig alaposan mossuk és szárítsuk meg a kezünket. Ezután az optometrista által javasolt technikát alkalmazva finoman helyezze a lencsét az ujjbegyére, majd nyissa ki a felső szemhéjat. A lencsét helyezze a szemgömbre, majd finoman pislogjon, hogy a helyén maradjon.

Hogyan kell levenni az Air Optix® Plus HydraGlyde® lencséket?

Az Air Optix® Plus HydraGlyde® lencsék levételéhez mindig alaposan mossuk és szárítsuk meg a kezünket. Ezután finoman húzza le a felső szemhéjat az ujjával, majd használja a másik kéz hüvelykujját a lencse a szemgolyón való elmozdításához. Ezután finoman fogja meg a lencsét két ujjal, és óvatosan vegye ki. A lencse levétele után helyezze azt egy megfelelő tárolóedénybe folyadékkal.