Crazy Lens RX 2 db

Darabszám a csomagban:

2 darab

Elérhetőség:

Akár 30 munkanap

Darabszám a csomagban:

2 darab

A mi árunk:

5 930 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A Crazy Lens RX lencse egyszerű módja annak, hogy megváltoztassuk a megjelenésünket. Egyes események során csodás alkalmunk nyílik kísérletezni (például beöltözős bulik, Halloween partik). Jelmez, egy új frizura, smink - és máris egy teljesen új karakter néz vissza ránk. Azonban van egy sokkal egyszerűbb, kevésbé drága megoldás, amely nem időigényes, és teljesen visszafordítható. Megváltoztathatod a külsőd, és lenyűgözheted a barátaidat! Egész egyszerűen csak a szemed színét kell megváltoztatnod!

 
Fejlett színezési technológia - a Crazy Lens RX lencséket intenzív és realisztikus színük miatt választják sokan. Ez annak köszönhető, hogy a gyártási folyamat során fejlett technológiát alkalmaznak a szín nyomtatásához.
Erős pigmentáció és pontos fedés - függetlenül attól, hogy melyik színt választja, biztos lehet benne, hogy a hatás lenyűgöző lesz az erős pigmentáció és a lencsék többrétegű színezésének köszönhetően, amely garantálja a teljes szem pontos lefedését.
Szemhiba korrekciója - a Crazy Lens RX lencsék a szemszín megváltoztatása mellett elérhetők negatív dioptriás értékekkel is, tehát távollátás korrigálására is használhatók.
Szokásos szemápolás - a színes kontaktlencsék, bár szokatlan megoldást kínálnak, rendkívül könnyen ápolhatók mindennapi használat során. Ugyanazokat az eljárásokat igénylik, mint a normál látásjavító kontaktlencsék.
2 darab egy csomagban - Crazy Lens RX
2 darab egy csomagban - mivel egy pár színes lencsét akár három hónapon keresztül is használhat, az ilyen csomag megvásárlása hosszú időre nyújt tartalékot, és egyúttal biztosítja, hogy ha nem tetszik a termék, csak egy párt pazarol el.
Számos szín közül választhat - a Crazy Lens RX lencsékkel teljesen megváltoztathatja természetes szemszínét egy mesebeli és egyedi színre, vagy egyszerűen kiemelheti a szem színét, és gazdagíthatja azt egy finom ragyogással. Ennek oka a különböző színű lencsék széles választéka.
 

A Crazy Lens RX jellemzői:

 

A Crazy Lens RX több színben elérhető. Választhatsz furcsa mintás darabot, vagy színes lencsét, amely egyszerűen csak kiemeli a szemszínt. A visszafogottabb színek szinte ékszerként viselkednek - használd különleges eseményekre, és élvezd a gyönyörű, egyedi kinézetet. Ami fontos: a lencse csak dioptriával elérhető.

A Crazy Lens RX olyan innovatív eljárással készül, amellyel teljesen megváltoztathatod a szemed színét. Nem számít, hogy világos vagy sötét szemed van - az intenzív pigmentek és a többrétegű színek garantálják a tökéletes fedést és a látványos hatást. Továbbá a termék használata nagyon egyszerű, nem igényel különösebb higiéniai odafigyelést - ugyanúgy kell ápolni, mint egy hagyományos kontaktlencsét.

 
Cat Eye - színes lencsék Crazy Lens RX Blackout - színes lencsék Crazy Lens RX Red Devil - színes lencsék Crazy Lens RX
Viper - színes lencsék Crazy Lens RX White Zombie - színes lencsék Crazy Lens RX  
 

A Crazy Lens RX lencse paraméterei:

 
Kategória 3 Havi kontaktlencse
Színes kontaktlencse
Márka Crazy Lens lencsék
Gyártó MAXVUE VISION
Dioptria: -6,00 és -1,00 között (0,50 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,0
Szín BlackOut, Cat Eye, Elegance Pink, Eyelush Choco, Green Werewolf, Lunatic, Red Devil, Sky Blue, Solar Blue, Twilight, Viper, Voldermort, Volturi, White Zombie, Whiteout
Dk/t 26 x 10-9
Hidratációs fok 45%
Anyag Hydrogel Terpolymer
 

Nézd meg a további Crazy Lens lencséket:

További információ
GyártóMAXVUE VISION
MárkaCrazy Lens
Darabszám a csomagban2 darab
Lencse színétBlack Out, Cat Eye, Green Werewolf, Lunatic, Red Devil, Sky Blue, Solar Blue, Twilight, Viper, Voldermort, Volturi, White Zombie, Whiteout
ElérhetőségAkár 30 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Crazy Lens RX 2 db
Az Ön értékelése