Crazy Lens lencsék

Megtekintés Rács Lista

3 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

3 termékek

oldalanként

Crazy Lens színes kontaktlencsék

Az egyszerű módját keresi a megjelenés megváltoztatásának? Szeretné elkápráztatni barátait egy merész megjelenéssel? A Crazy Lens lencsék segítségével megváltoztathatja a szemszínét, szinte felismerhetetlenné téve magát. Tökéletesek a halloweeni smink kiegészítésére, stílusosan egészítik ki a jelmezt, és ragyogó megjelenést kölcsönöznek az egész stílusnak.

Hidrogél anyag

Ez a modern anyag nagy kényelmet biztosít használat közben, és rendkívül rugalmas. Az anyag tulajdonságainak köszönhetően a lencse azonnal alkalmazkodik a szem formájához, így minden nap kényelmes viseletet biztosít.

Megfelelő hidratálás

A Crazy Lens lencsék használata biztosítja a szem egészségét. A gyártás során alkalmazott modern anyag tökéletesen támogatja a szem hidratálását. Magas hidratáltsági fokának köszönhetően a szemek nem fáradnak el, még egész napos viselés után sem.

Akár 30 különböző dizájn

A Crazy Lens színes kontaktlencsék minden alkalomra tökéletesek. A széles szín- és mintválasztéknak köszönhetően számos ikonikus lényt megtestesíthetünk. A Crazy Lens lencsék kiváló választást jelentenek jelmezbálra.

A természetes szemszín tökéletes elfedése

A jelmezbálok során fontos a hibátlan hatás. A természetes szemszín megfelelő elfedése az alapja annak, hogy a végeredmény úgy nézzen ki, ahogy kell. A Crazy Lens lencsék modern gyártási technológiájának és a lencse belső oldaláról felvitt három színrétegnek köszönhetően kiváló fedést biztosítanak! Tudjuk, hogy ügyfeleink számára mi a fontos, és ezt biztosítjuk!

Hosszú távú használat

A Crazy Lens lencsék megvásárlásakor akár 3 hónapig is problémamentes használatra számíthatunk! 2 darab a tökéletes mennyiség ahhoz, hogy elkezdje kalandját a parti kontaktlencsékkel. Csak egy pár lencse segítségével meggyőződhetünk róla, hogy ez a termék milyen magas minőségű.

Kiknek ajánljuk a Crazy Lens lencséket?

A Crazy Lens lencsék modern hidrogél anyagból készültek. Nagy kényelmet biztosítanak használat közben, és tartósan hidratálják szemünket. Biztonságosak még nagyon érzékeny és száraz szemek számára is. A lencsék használata tökéletes fedést biztosít a modern technológia segítségével, amely három rétegben alkalmazza a színt a lencse belsejében. A Crazy Lens lencsék vásárlásakor 2 darabot kapunk, ráadásul egy pár akár 3 hónapig is használható. A nagy teljesítményű hidrogél anyag hidratálja a szemet, és akár 3 hónapig is használható.

Ön kreatív? Szereti az elképesztő cosplayek-et? A Halloweeni buli a kedvence? Ha bármelyik kérdésre igennel válaszolt, akkor a Crazy Lens lencsék Önnek valók! Függetlenül attól, hogy egyszeri eseményről vagy a mindennapi megjelenés megváltoztatásáról van szó, a Crazy Lens lencsék azok, amelyek lehetővé teszik saját stílusunk megalkotását.