Clean Active Premium XXL 600 ml

Értékelés:
5 of 5
Átlagos értékelés 5 / 5 értékelés alapján 1 értékelés.
Elérhetőség:

24 óra

A mi árunk:

4 490 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Értékelés:
5 of 5
Átlagos értékelés 5 / 5 értékelés alapján 1 értékelés.
Jánosné
5.0000
Szuper!

Most a nagyobb kiszerelésnek köszönhetően a Clean Active Premium XXL 600 ml folyadék gazdaságosabb választást jelent, mint más folyadékok, amelyek a piacon megvásárolhatók!

 
Továbbfejlesztett összetétel - a Clean Active Premium folyadék még jobb ápolást biztosít a gazdagított összetevőknek, többek között a nátrium-hialuronátnak és a polikvaterniumnak köszönhetően.
Erős hidratáló tulajdonságok - az említett ápoló folyadék egyik feladata a lencsék intenzív hidratálása. Ennek köszönhetően még jobban megőrzik a szem nedvességét, és megakadályozzák a kellemetlen kiszáradást.
Gyorsított gyógyulás - az említett ápoló folyadékban tárolt lencsék, és az azt követő alkalmazás felgyorsítja a regenerációs és gyógyulási folyamatot, valamint a mikrosérülések gyógyulását. Vége az irritált és vörös szemeknek!
Alapos fertőtlenítés - Clean Active Premium
Alapos fertőtlenítés - az ápolófolyadék rendszeres használata lehetővé teszi a lencsék alapos tisztítását - nem csak a portól és szemcsétől, hanem a veszélyes mikroorganizmusoktól és zsíroktól is. Néhány óra után a lencsék makulátlanul tiszták, és újra használatra készen állnak.
Hosszabb élettartam - az ápoló folyadék által biztosított hidratálás és fertőtlenítés meghosszabbítja a lencsék élettartamát. Tehát ha havi lencsét használ, biztos lehet benne, hogy pontosan ennyi ideig fogják szolgálni.
Gazdaságos csomagolás - az ápoló folyadék most XXL méretű, akár 600 ml-es kiszerelésben is kapható. Ez egy remek lehetőség azok számára, akik rendszeresen használnak lencsét, és állandó hozzáférést igényelnek a fertőtlenítő termékhez.
 

A Clean Active Premium XXL 600 ml folyadék kiváló minőségű ápolófolyadék a lágy kontaktlencsékhez. Tisztító, fehérje eltávolító, nedvesítő hatással rendelkező többfunkciós oldat. Tökéletesen eltávolítja a fehérje lerakódásokat a lencse felületén.

 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóDISOP
MárkaClean Active
Elérhetőség24 óra
Price per 100ml748 Ft
Write Your Own Review
Értékelés írása:Clean Active Premium XXL 600 ml
Az Ön értékelése