Clean Active Aqua Plus 500 ml

Elérhetőség:

24 óra

A mi árunk:

3 990 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A Clean Active Aqua Plus egy olyan modern és multifunkcionális ápolószer, ami minden típusú lágy kontaktlencséhez használható. Feladatai közé tartozik a lencse fertőtlenítése, tisztítása és hidratálása - így használata kényelmes és biztonságos a lencse lejárati idejétől függetlenül. Ez a termék a webáruházunkban is megtalálható Clean Active Aqua ápolószer újabb verziója.

 
Továbbfejlesztett összetétel - az új generációs Clean Active Aqua Plus folyadék nátrium-hialuronátot tartalmaz, így gyorsabban hat. A webáruházunkban is megtalálható Clean Active Aqua újabb verziója.
Teljeskörű hidratáció - a Clean Active Aqua Plus rendszeres használata garantálja a tökéletesen hidratált lencséket, így a teljes viselési idő alatt észrevehetetlen marad a lencse, és nem okoz szemszárazságot.
Tárolás huzamosabb ideig - a friss ápolószerrel megtöltött folyadékban több napon keresztül is tárolhatja a lencsét. A lencsét így nem éri szennyeződés, és megtartja értékes tulajdonságait.
Alapos tisztítás - a folyadék alaposan fertőtleníti a lencséket, eltávolítja a felületén lerakódott szennyeződéseket, amelyek növelik a potenciális gyulladás kockázatát. Továbbá eltávolítja a fehérje- és zsírlerakódásokat és a baktériumokat.
Gyors hatóidő - Clean Active Aqua Plus

 
Gyors hatóidő - a Clean Active Aqua Plus 5-7 percen belül megtisztítja és hidratálja a lencsét. Ezáltal tökéletes azoknak, akik időt szeretnének megtakarítani.
Gazdaságos kiszerelés - a Clean Active Aqua Plus 500 ml-es kiszerelésben érhető el. Ez pontosan megfelelő kiszerelés ahhoz, hogy feltöltsük otthoni készletünket egy magas minőségű ápolószerrel.
 

A Clean Active Aqua Plus ápolószer jellemzői:

 

A Clean Active Aqua Plus feltehetően a lágy lencséhez elérhető egyik legjobb ápolószer a lengyel piacon. Továbbfejlesztett összetétel jellemzi, ami magas fokú hidratációt eredményez - ez leginkább a nátrium-hialuronátnak köszönhető. A gyors hatóidő is említésre méltó: 5-7 perc eltelte után már hatásos.

A Clean Active Aqua Plus elsősorban tisztítja és fertőtleníti a kontaktlencsét. Eltávolítja a nap folyamán a lencse felületén felhalmozódott fehérjét, zsírlerakódásokat, szennyeződéseket és a veszélyes mikroorganizmusokat. A Clean Active Aqua Plus folyadékkal megtisztított lencse ezután ismét biztonságosan használható. Nem áll fenn gyulladás vagy irritáció kockázata. Az ápolószerben tárolt lencse visszanyeri a kezdeti hidratációs szintjét, és ismételten hidratált lesz - ezáltal észrevehetetlen a szemben, és kényelmes a viselése. A behelyezést követően még számos órán keresztül megtartja nedvességét.

A friss Clean Active Aqua Plus folyadékkal feltöltött tároló nem csak akkor megfelelő választás, ha pár órán belül vagy reggel újra viseli a lencsét, hanem akkor is, ha pár napig nem szeretné hordani. A folyadékban nem éri szennyeződés a lencsét, így megtartja értékes tulajdonságait, és bármikor készen áll a viselésre. A Clean Active Aqua Plus ezen előnyével pénzt spórolhat - nem kell kidobni egy pár lencsét azért, mert pár napon keresztül nem fogja viselni; biztonságosan tárolhatja.

A Clean Active Aqua Plus egy koncentrált formula. Ennek köszönhetően pár percen belül tisztítja, fertőtleníti és hidratálja a lencsét. A termék tökéletes választás azoknak, akik a leggyorsabb hatóidőt szeretnék elérni, és ezáltal időt spórolni. A továbbfejlesztett összetételének köszönhetően az ápolószer érzékeny szem esetén is használható. A termék ISO 9001: 2000 és ISO 13485-2003 minőségbiztosításokkal rendelkezik. A termék gyártója a híres Polytouch Chemical cég.

A Clean Active Aqua Plus 500 ml-es kiszerelésben érhető el. Ezáltal feltölthetjük otthoni készletünket egy magas minőségű termékkel. Tökéletes továbbá azok számára, akik rendszeren viselnek lencsét, és minden nap használnak ápolószert, de nem szeretnének túl gyakran vásárolni.

 

Fogalmazás:

  • polihexanid biguanidok 0,0001%;
  • 0,1% dinátrium-edetát;
  • 0,01% nátrium-hialuronát;
  • készítve 100% segédanyagokkal és tisztított vízzel.
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóEsoform
MárkaClean Active
Elérhetőség24 óra
Price per 100ml798 Ft
Write Your Own Review
Értékelés írása:Clean Active Aqua Plus 500 ml
Az Ön értékelése