Clean Active Premium Drops 15 ml

Elérhetőség:

24 óra

A mi árunk:

1 690 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Azonnali hidratáció - azonnal hidratálja a szemet, és megszünteti a szárazságot és az irritációt. A nedvességet sokáig fenntartja.
Javítja a látás minőségét - a számos tápanyagnak köszönhetően rendkívül kedvező hatása van a szemre, ezáltal a látás minőségét is javítja. Nincs több árny, fényvisszaverődés és ködös látás!
Tisztít - a szemcsepp eltávolítja a szem felületéről az olyan kisebb szennyeződéseket, mint a por és kosz - ezek kényelmetlen és idegentest érzést keltenek a szemben.
Felgyorsított regeneráció - a gyakori lencse-viselés megnöveli a mikrosérülések és az irritáció esélyét. A tápanyagoknak köszönhetően a szemcsepp felgyorsítja a szem természetes regenerációját, és megőrzi a szem egészségét.
Gazdaságos kiszerelés - 15 ml-es kiszerelésben érhető el. Ez elegendő mennyiség akár 4 hétre.
Stabilizálja a könnyezést - Clean Active Premium Drops
Stabilizálja a könnyezést - a szemcsepp rendszeres használata óvja a szemet a fertőzésekkel szemben, így a könnyezés problémája megoldódik.
 

Az Clean Active Premium Drops jellemzői:

 

A Clean Active Premium Drops Szemcsepp bármilyen típusú kontaktlencséhez használható. Védi a szemet a szárazságtól és az irritációtól. Extra komfortérzetet nyújt. Nyugtató, nedvesítő és enyhítő hatása véd a környezeti stressz által okozott szemszárazság ellen. A szemszárazság korai kezelésével fokozható a könnyfilm stabilitása, hogy a szem felszínét nedvesítő és védőképessége ne csökkenjen. A szemszárazságban szenvedőknél eredményes lehet a szemcsepp rendszeres alkalmazása, mivel segíthet az esetleges állapotromlás megakadályozásában.

További információ
GyártóDISOP
MárkaClean Active
Elérhetőség24 óra
Price per 100ml11 267 Ft
Write Your Own Review
Értékelés írása:Clean Active Premium Drops 15 ml
Az Ön értékelése