Eyeye uborkapehely 2 db

Darabszám a csomagban:

2 darab

Elérhetőség:

24 óra

Darabszám a csomagban:

2 darab

A mi árunk:

690 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Megnyugtató - nagy gondossággal kiválogatott természetes összetevőket tartalmaz, amelyek megnyugtatják nem csak a bőrt, hanem az érzékeket is. Pihentet és megnyugtat.
Gyógynövényekben és vitaminokban gazdag - az uborkapehely értékes gyógynövényekben és vitaminokban gazdag. Elsősorban olyan kivonatokról beszélünk, mint a porcsin, ginzeng, tea és kamilla, valamint a B5 és E vitaminok.
Kényelmes használat - a tervezésnek köszönhetően a pehely a kezelés egésze alatt a szemhéjakon marad.
Csökkenti a kimerültséget és a karikákat - a zöldtea kivonat az E vitaminnal együtt sugárzóvá varázsolja a szem környékét akár már pár perc használat után. Nincs több szem alatti sötét karika!
Próbacsomag - a csomagban két uborkapehely található. Ez tökéletes arra, hogy kipróbálja, és saját bőrén tapasztalhassa meg a termék jótékony hatásait!
Már az első használat után is jótékony hatású - Eyeye uborkapehely
Már az első használat után is jótékony hatású - felfrissült szemek és nyugalom: az első 10 perc után már ezt érezhetjük. Ez a magasan koncentrált formulának köszönhető.
 

Az Eyeye uborkaphely tökéletes megoldás azok számára, akik kontaktlencsét hordanak, vagy irritációnak teszik ki szemüket (például számítógép előtti munkavégzés). Friss uborka, nyugtató összetevők, gyógynövénykivonatok: porcsin, ginzeng, tea és kamillakivonat, B5 és E vitamin. Továbbá a termék hialuronátot - egy természetes tápanyag a bőr számára - és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek semlegesítik a szabadgyököket. Felfrissíti a fáradt szemet, csökkenti a kimerültség okozta szem alatti sötét karikákat. Megnyugtatja a szemet, amíg Ön pihen.

 

Az Eyeye uborkapehely előnyei:

 
  • Legnagyobb előnye az összetétele, hiszen számos értékes gyógynövényt és vitamint tartalmaz, amelyek nyugtatják és hidratálják a fáradt szemet. Porcsin., ginzeng-, tea- és kamillakivonat B5 és E vitaminnal dúsítva, hozzáadott antioxidánsokkal.
  • Az Eyeye pehely használata kényelmes, hiszen csak a szemhéjra kell helyezni, amíg pihen. A relaxáció így összevonható egy megelőző kezeléssel.
  • Azonnali hatás! A felfrissült bőr már az első használat után észrevehető - ez a tápanyagokban gazdag magasan koncentrált formulának köszönhető.
  • Csökkenti a szem alatti sötét karikákat, amiket sokszor a fáradtság okoz. Megnyugtat, és megszünteti a karikákat.
  • További előny a csomagolásban található uborkapelyhek száma: 2 darabot tartalmaz. Ez tökéletes arra, hogy kipróbálja!
 

Kinek ajánljuk az Eyeye uborkapelyhet?

 

Ha kontaktlencsét visel, vagy számítógép előtt dolgozik, biztosan ismeri a nap végén megjelenő szemfáradtság érzését. Égő érzés, könnyezés este, esetenként még reggel is: ez mind homályos látáshoz vezet, és rontja a látást. Érdemes kipróbálni egy olyan módszert, amely megnyugtatja a szemet, és megszünteti ezeket a tüneteket - az Eyeye uborkapehely tökéletes megoldás! Már az első használat után hatásos!

 

A termék kiszerelésben is elérhető:

További információ
GyártóBARNAUX
MárkaEyeye
Darabszám a csomagban2 darab
Elérhetőség24 óra
Write Your Own Review
Értékelés írása:Eyeye uborkapehely 2 db
Az Ön értékelése