Eyeye uborkapehely 24 db

Darabszám a csomagban:

24 darab

Elérhetőség:

24 óra

Darabszám a csomagban:

24 darab

A mi árunk:

4 490 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
A termék átmenetileg nem elérhető.
Intenzív felfrissülés - a gyógynövényeknek hála a pehely már az első használat után intezív felfrissülést nyújt.
Gyógynövényekben és vitaminokban gazdag - az uborkapehely értékes gyógynövényekben és vitaminokban gazdag összetevőkbe van beáztatva: porcsin-, ginzeng-, tea- és kamillakivonat, B5 és E vitaminok, hialuronát, antioxidánsok.
Relaxál - hatással van az esztétikus megjelenésre, továbbá a rendszeres használata csökkenti a stresszt, és megtapasztalhatja az otthoni relaxáció nyújtotta kényelmet!
Redukcja zmęczenia i cieni pod oczami - a friss uborkakivonat pozitív hatással van a vérkeringésre, így ennek köszönhetően csökkenti a szem alatti karikákat és hajszálereket. A bőr egészséges és kipihent.
Továbbfejlesztett kialakítás - Eyeye uborkapehely
Továbbfejlesztett kialakítás - a terméket úgy tervezték, hogy a szemet körülvevő bőrt teljesen befedje, és rajta maradjon a kezelés egésze során - nincs kényelmet csúszkálás.
Nagy kiszerelés csipesszel - 24 darab uborkapelyhet és egy fém csipeszt talál a csomagban, így még kényelmes és maximálisan higiénikus a használata!

Az Eyeye uborkapehely friss uborkaszelet beáztatva. A készítmény nyugtató összetevőket tartalmaz, mint például vitaminok (B5 és E), gyógynövény kivonatok (porcsin-, ginzeng-, tea és kamillakivonat), hialuronát (természetes tápanyag) és antioxidánsok. Természetes módon frissíti fel a szemet, és könnyed érzést nyújt. A készítmény gondosan válogatott anyagokat tartalmaz, hogy még a legérzékenyebbek számára is megfelelő legyen.

A csomagolás 24 uborkapelyhet tartalmaz, speciális készítménybe áztatva. Tartalmaz továbbá egy fém csipeszt, amellyel könnyen eltávolítható a pehely, így nem kell kézzel hozzányúlni. A kialakításnak köszönhetően a termék végig a szemhéjon marad. Használat után azonnali megkönnyebbülést és felfrissülést nyújt, valamint érezheti a frissen vágott uborka természetes aromáját. Megnyugtatja a fáradt, megerőltetett szemet és csökkenti a sötét karikákat. Egyszer használatos, 10 percig szükséges a szemen hagyni. Ez épp elég, hogy javítsa a szem és a körülötte lévő bőr állapotát. Használat előtt ajánlott hűtőszekrénybe helyezni a terméket, hogy lehűljön, és intenzívebb hatást érhessen el, valamint jobban felszívódjanak a hatóanyagok.

 

Az Eyeye uborkapehely összetétele:

 

Az uborkapehely friss uborkát tartalmaz speciális, megnyugtató készítménybe áztatva, amely az alábbiakat tartalmazza:

  • antioxidánsok,
  • hialuronát (természetes tápanyag),
  • B5 és E vitamin,
  • gyógynövénykivonatok - porcsin-, ginzeng-, tea- és kamillakivonat.
 

Az Eyeye uborkapehely előnyei:

 
  • a szem és környéke ápolása,
  • megkönnyebbülést nyújt a szem számára,
  • az uborka, a ginzeng-, tea- és kamillakivonatok gyengéden nyugtatják a bőrt, és megszüntetik az égő érzést,
  • hosszantartó kényelmet nyújt,
  • a B5 és E vitaminok pozitív hatással vannak a szem állapotára.
 

A termék kisebb kiszerelésben is elérhető:

További információ
GyártóBARNAUX
MárkaEyeye
Darabszám a csomagban24 darab
Elérhetőség24 óra
Write Your Own Review
Értékelés írása:Eyeye uborkapehely 24 db
Az Ön értékelése