Lencsetisztító készlet - Béka

Darabszám a csomagban:

1 darab

Elérhetőség:

Akár 5 munkanap

Darabszám a csomagban:

1 darab

A mi árunk:

1 890 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
 

Mindannyian tudjuk, hogy a kontaktlencsék használatához szorosan kapcsolódik a mindennapi, megfelelő gondozás. A tisztításhoz és fertőtlenítéshez speciális folyadékokat és készítményeket, valamint a tárolásukhoz megfelelő készletet használunk. A legfiatalabb felhasználóknak is tisztában kell lenniük a napi kötelezettséggel, hogy megfelelően gondoskodjanak lencséikről. Azért, hogy könnyebbé tegyük a gyermek számára a kontaktlencsék tisztítását bármely helyzetben, érdemes beszerezni egy speciális lencsetisztító készletet.

A Frog lencsetisztító készlet egy kényelmes és praktikus doboz, amelyet szinte bármikor és bárhová magunkkal vihetünk. Könnyedén bedobhatjuk egy kézitáskába vagy hátizsákba, sőt akár a zsebünkbe is tehetjük. Ez a doboz mindent tartalmaz, ami szükséges a lencsék gondozásához: tartót a tároláshoz, különleges tartót a lencsetisztító folyadékhoz, valamint kis műanyag csipeszt, amely segít a lencsék behelyezésekor. Ezenkívül a doboz tartalmaz egy kis kompakt tükröt, amely hasznos lesz a lencsék cseréje során.

A béka alakú tartó tökéletes választás lesz a gyermek számára, legyen az fiú vagy lány. Érdemes a gyermekének beszerezni egy olyan tisztító készletet, amely nemcsak megkönnyíti számára a lencsék mindennapi tisztítását, hanem segít neki megtanulni, hogyan gondoskodjon róluk rendszeresen és gondosan. A termék több színváltozatban elérhető.

További információ
GyártóBAUSCH & LOMB
MárkaEgyéb
Darabszám a csomagban1 darab
Lencse színétBlue, Brown, Pink
ElérhetőségAkár 5 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Lencsetisztító készlet - Béka
Az Ön értékelése