Kosár tároló

Darabszám a csomagban:

1 darab

Elérhetőség:

Akár 5 munkanap

Darabszám a csomagban:

1 darab

A mi árunk:

990 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A bemutatott lencsetartó biztonságos és higiénikus tárolást tesz lehetővé a kontaktlencsék számára. Egy speciális kosárral van felszerelve, amelybe a lencséket a megfelelő jelzések alapján helyezhetjük el, külön a jobb és külön a bal szem számára.

 

A kosárral rendelkező lencsetartó jellemzői:

 

A lencsetartókat rendszeresen, legalább havonta egyszer ki kell cserélni, hogy megőrizzük a higiéniát. A kosár alakú tartó tökéletes a kemény kontaktlencsék tárolásához. Rendelkezik egy jellegzetes, kis kosárral, ami további védelmet nyújt mechanikai sérülések ellen. Ennek köszönhetően biztos lehet abban, hogy a lencsék nem sérülnek meg például utazás közben.

A kosárral rendelkező lencsetartó praktikus, funkcionális és esztétikus módja a kontaktlencsék tárolásának. A tároló antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. Ez lehetővé teszi a kontaktlencsék megfelelő higiéniájának fenntartását, és biztonságos és kényelmes használatukat. A termék minőségi anyagokból készült, jelentős szilárdsággal és tartóssággal. Nagyon esztétikusnak tűnik, miközben rendkívül praktikus is.

A bemutatott lencsetartó könnyen elfér egy kézitáskában vagy zsebben. Ezért mindig magával viheti. Teljes egészében biztonságos, megfelelően tesztelt anyagokból készül. Mindazonáltal érdemes rendszeresen tisztítani és cserélni. A szakértők szerint a kontaktlencse tokokat higiéniai okokból legalább havonta egyszer ki kell cserélni.

További információ
GyártóBonasse Enterprises Co. Ltd.
MárkaEgyéb
Darabszám a csomagban1 darab
ElérhetőségAkár 5 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Kosár tároló
Az Ön értékelése