Kagyló Utazó szett

Darabszám a csomagban:

1 darab

Elérhetőség:

Akár 5 munkanap

Darabszám a csomagban:

1 darab

A mi árunk:

1 490 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Minden nap kontaktlencsét hord, és teljes körűen gondoskodik a tisztításukról, valamint biztonságos tárolásukról? Készüljön fel a nyaralásokra egy speciálisan tervezett dobozzal, amelyben kényelmesen és biztonságosan tárolhatja a lencséit. Szerezzen be egy praktikus és elegáns eszközt, például a Shell utazó készletet, és legyen biztos abban, hogy a kontaktlencséi minden helyzetben biztonságban vannak!

A Shell utazó készlet egy univerzális és praktikus doboz, három színválasztási lehetőséggel. Két lencsetartót talál benne, bal és jobb jelölésekkel, valamint egy kis és praktikus csipeszt, amely megkönnyíti a mindennapi alkalmazást. Ezenkívül ez az eszköz egy kis, kompakt tükörrel is fel van szerelve, amely hasznos lesz a lencsék behelyezésekor, valamint más napi tevékenységeknél, például szempilla felhelyezésekor. Ebben a kényelmes és praktikus tartóban könnyedén tárolhatja a kontaktlencséit, amikor éppen nem viseli őket.

Tartsa biztonságban és egészségben a szemeit a kontaktlencséi megfelelő tárolásával. Ezt a kis és praktikus eszközt beszerezve kiváló lehetősége nyílik arra, hogy mindig Önnél legyenek a lencséi, és bármikor kivehesse és biztonságos helyre tehesse őket. Ezenkívül a tartó praktikus tulajdonságain kívül univerzális és vonzó designnal rendelkezik, így biztos lehet abban, hogy illik minden stílushoz, és kényelmesen elfér a kézitáskájában.

További információ
GyártóNingbo Kaida Rubber & Plastic Technology Co. Ltd.
MárkaEgyéb
Darabszám a csomagban1 darab
Lencse színétOrange, Pistachio, Red, Turquoise, Mint
ElérhetőségAkár 5 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Kagyló Utazó szett
Az Ön értékelése