Kontaktlencse csipesz

Darabszám a csomagban:

1 darab

Elérhetőség:

24 óra

Darabszám a csomagban:

1 darab

A mi árunk:

690 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A csipesz egyike azon kiegészítőknek, amelyeknek közvetlen ráhatásuk van a lencse használatára és higiéniájára is. A csipesz formájából eredendően hatékonyan használható arra, hogy a lencsét kivegyük a tárolóból, vagy beletegyük a tárolóba.

A csipesz óvja a lencsét a sérülésektől. Az ápolás elengedhetetlen kelléke, de a lencse tárolóból való kivétele során is hasznos. Magas minőségű anyagokból készül, tartós, csökkenti a lencsével történő közvetlen érintkezést, valamint a hosszú körmökkel rendelkező személyek számára kifejezetten egyszerűbbé teszi a lencsék kivételét és behelyezését. A csipesz tisztántartása egyszerű: csak öblítsük le meleg, enyhén szappanos vízzel, és hagyjuk megszáradni.


A kontaktlencse-csipesz jellemzői


A finom hegyű csipesz védelmet nyújt a sérülésekkel szemben. Ez elengedhetetlen a tisztítás során és a tartóból való kivételkor. Magas minőségű anyagokból készült, tartós termék, amely minimalizálja a közvetlen érintkezést a lencsékkel az eltávolítás során, és megkönnyíti a behelyezést is, különösen hosszú körmök esetén. Ez a termék kifejezetten lágy kontaktlencsékhez készült. A csipesz tisztán tartása egyáltalán nem nehéz - csak mossa meg meleg vízzel és enyhe szappannal, majd hagyja megszáradni.


A csipesz használata a lencsék behelyezésekor és kivételekor


Amikor eltávolítja a lencséket, helyezze a csipesz hegyét a lencse elülső részére, nyomja meg finoman, majd vegye ki a szeméből. Amikor a lencsét behelyezi, helyezze a csipeszt annak végére, majd finoman nyomja a szem központi részére. Ne helyezze közvetlenül a csipeszt a szem felületére.

További információ
GyártóPOLYTECH CHEM.
MárkaEgyéb
Darabszám a csomagban1 darab
Lencse színétWhite
Elérhetőség24 óra
Write Your Own Review
Értékelés írása:Kontaktlencse csipesz
Az Ön értékelése