Ragyogó lencsetok

Darabszám a csomagban:

1 darab

Elérhetőség:

Akár 3 munkanap

Darabszám a csomagban:

1 darab

A mi árunk:

990 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Minden kontaktlencse használó bizonyára tudja, mennyire fontos a lencsék mindennapi gondozása. Ehhez különlegesen kifejlesztett készítményeket használnak, amelyek lehetővé teszik a lencsék teljes körű tisztítását és fertőtlenítését, felkészítve őket a további viselésre. Ezeknek a tevékenységeknek köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy a lencsék viselése biztonságos az egészségünk és higiéniánk szempontjából. Azonban van még egy kulcsfontosságú kérdés, amire emlékeznünk kell. Ez pedig a helyes tárolás, amit szintén speciálisan kialakított tartókkal kell elvégezni. E célból érdemes beszerezni olyan eszközöket, amelyek lehetővé teszik ezt.

A Glossy lencsetartó kis és kompakt kerek doboz, ami a kontaktlencsék tárolására szolgál. Elegáns, fényes dizájnnal és fémes rózsaszín színnel rendelkezik. A tárlókat úgy jelölték meg, hogy világos legyen, melyiket kell használni a bal és jobb lencsék tárolásához. Magas minőségű anyagból készült, ami nem lép reakcióba a lencsetisztító folyadékkal. Ezekben a tartókban tárolhatja a kontaktlencséket, amikor éppen nem viseli őket. Kis és praktikus méretének köszönhetően könnyedén magával viheti mindenhova, elhelyezve egy kézitáskában, bőröndben vagy hátizsákban.

Érdemes beszerezni egy ilyen terméket, hogy mindig biztos lehessen abban, hogy a lencsék biztonságosan vannak tárolva. Ne feledje, hogy minden használat előtt forró vízzel kell fertőtleníteni a tárolókat. Ugyanolyan fontos, hogy cserélje le a tartót olyan gyakran, ahogy lehetséges, hogy megakadályozza a baktériumok szaporodását. Ez segít megőrizni a szemek egészségét és biztonságát.


A tartó színe véletlenszerűen kerül kiválasztásra.

További információ
GyártóPOLYTECH CHEM.
MárkaEgyéb
Darabszám a csomagban1 darab
ElérhetőségAkár 3 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Ragyogó lencsetok
Az Ön értékelése