Mini Utazó szett

Darabszám a csomagban:

1 darab

Elérhetőség:

Akár 5 munkanap

Darabszám a csomagban:

1 darab

A mi árunk:

1 490 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Ha minden nap kontaktlencsét visel, bizonyára tisztában van azzal, mennyire fontos azokat megfelelően tárolni. Rendszeresen tisztítja őket speciálisan kifejlesztett termékekkel, és utazás közben is gondoskodik róluk. Szerezzen be egy kényelmes és kompakt dobozt, amely megkönnyíti a lencsék tárolását, és ideális kiegészítő minden olyan útra, amikor nem mond le a lencsék használatáról.

A Mini utazó készlet egy elegáns és praktikus doboz, amely öt színváltozatban elérhető a kínálatunkban. Ez a hasznos kiegészítő kiváló helyet biztosít a lencsék tárolásához, amikor éppen nem viseli őket. A dobozban két lencsetartót talál, a jobb és bal szemhez való megjelöléssel, valamint egy kis, praktikus csipeszt, amellyel könnyen a helyükre teheti a lencséket. A tartóhoz továbbá tartozik egy kis tükör is, ami megkönnyíti a lencsék behelyezését, és más kozmetikai tevékenységeknél is hasznos lehet.

Mindenképpen érdemes felszerelkezni ezzel a kényelmes és hasznos kiegészítővel, amely nemcsak a nyaralások alatt segít sikeresen gondoskodni a lencsékről. A tartó kompakt és praktikus kialakításán kívül elegáns és univerzális stílus jellemzi, így tökéletes választás minden felhasználó számára. Gondoskodjon kontaktlencséiről a legjobb kiegészítőkkel, amelyek megkönnyítik a dolgát, és biztosítják, hogy a szeme védett és biztonságban legyen.

További információ
GyártóNingbo Kaida Rubber & Plastic Technology Co. Ltd.
MárkaEgyéb
Darabszám a csomagban1 darab
Lencse színétOrange, Yellow
ElérhetőségAkár 5 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Mini Utazó szett
Az Ön értékelése