Pénztárca Utazó szett

Darabszám a csomagban:

1 darab

Elérhetőség:

Akár 5 munkanap

Darabszám a csomagban:

1 darab

A mi árunk:

1 490 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Minden nap kontaktlencsét visel, és olyan eszközt keres, amely lehetővé teszi, hogy könnyen és kényelmesen tárolja azokat nyaralásai során? Szerezze be a Purse utazó készletet, amely mindezt lehetővé teszi! Az öt színváltozatban elérhető tartó közül könnyedén választhatja ki a tökéletes modellt magának!

A Purse utazó készlet egy praktikus és kompakt doboz, amelyet könnyedén elhelyezhet a kézipoggyászában, és magával viheti, bárhova is megy. Ez egy esztétikus tartó, megfelelő minőségű anyagból készült, egy kis pénztárca megjelenését kölcsönzi, finoman záródó kapoccsal. Lencsetartókat talál benne, amelyeket külön jelöléssel láttak el a bal és jobb szemhez, valamint egy kis és praktikus csipeszt, amely segít a lencsék behelyezése és eltávolítása során. A doboz belseje továbbá egy kis tükörrel is fel van szerelve, amely hasznos lesz a lencsék behelyezésekor, valamint segítséget nyújt más napi tevékenységeknél, például a sminkelés korrigálásánál.

Ennek a kompakt tartónak köszönhetően könnyedén és biztonságosan tárolhatja kontaktlencséit, biztosítva azok biztonságát és sterilizáltságát. Ez a praktikus és stílusos eszköz remek kiegészítője minden stílusnak. Tárolja lencséit könnyedén és kényelmesen, és legyen divatosnak és elegáns minden helyzetben, biztosítva szemei egészségét és higiéniáját a maximális szinten!

További információ
GyártóPOLYTECH CHEM.
MárkaEgyéb
Darabszám a csomagban1 darab
Lencse színétBlack, Blue, Green, Pink, White
ElérhetőségAkár 5 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Pénztárca Utazó szett
Az Ön értékelése