Szív Utazó szett

Elérhetőség:

24 óra

A mi árunk:

1 490 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Minden nap kontaktlencsét visel, és szüksége van egy olyan eszközre, amelyben a lencséit tárolhatja a nyaralás során? Szerezzen be egy rendkívül kompakt és stílusos utazó készletet, amely pontosan ezt teszi lehetővé! A doboz két színben kapható, fehérben és rózsaszínben, így tökéletes lesz, ha értékeli a divatos és funkcionális kiegészítőket!

A szív alakú utazó készlet egy praktikus és kompakt doboz, amely befér egy kézitáskába vagy bőröndbe - így könnyedén tárolhatja benne a kontaktlencséit, és bárhová magával viheti. Ez egy esztétikus, szív alakú tartó, a legjobb minőségű anyagból készült, könnyen és gyorsan nyitható. A belsejében kontaktlencse-tartókat talál, bal és jobb szemhez külön jelöléssel, valamint egy kis és praktikus csipeszt, amely hasznos lesz a lencsék behelyezéséhez, kivételéhez és tisztításához. Ez az egyedi eszköz lehetővé teszi, hogy gondoskodjon szemei egészségéről és higiéniájáról bármilyen helyzetben, és megfelelően tárolhassa kontaktlencséit egy biztonságos és, ami még fontosabb, steril tartóban.

A kontaktlencsék tárolása rendkívül fontos, tehát emlékeznünk kell arra, hogy csak olyan tárolót használjunk, amelyek erre a célra készültek - így garantálhatjuk, hogy a lencsék megfelelően tiszták - és ez garantálja mind az egészséget, mind az elégedettséget. Ez a stílusos eszköz az Ön stílusának egy része.

További információ
Lencse színétPink, White
Elérhetőség24 óra
Write Your Own Review
Értékelés írása:Szív Utazó szett
Az Ön értékelése