AquaView Monthly 1 db

Értékelés:
5 of 5
Átlagos értékelés 5 / 5 értékelés alapján 1 értékelés.
Darabszám a csomagban:

1 darab

Elérhetőség:

24 óra

Darabszám a csomagban:

1 darab

A mi árunk:

1 190 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Értékelés:
5 of 5
Átlagos értékelés 5 / 5 értékelés alapján 1 értékelés.
Gertrud
5.0000
Az árak miatt vásároltam, mert nagyon kedvező. Nagyon tartós és kényelmes lencsék, egyszer elfelejtettem kivenni és nem volt belőle baj.
További hidratálás - a nátrium-hialuronát hozzáadásával elért további hidratálás lehetővé teszi a száraz szem problémájával küzdő személyek számára is a kontaktlencsék viselését.
Legmagasabb komfort - a magas hidratáltság és az alkalmazott anyag simasága és lágysága együttesen rendkívül kényelmes viselést tesznek lehetővé a kontaktlencsék használata során.
Kiváló látásminőség - a kontaktlencsék aszférikus alakja és nagy oxigénáteresztő képessége révén a látás éles és tiszta. Nincs felesleges zaj, sem tükröződés.
Könnyű alkalmazás - AquaView Monthly
Könnyű alkalmazás - a lencsék lágy és vékony anyaga rendkívül könnyű alkalmazást tesz lehetővé, gyorsan alkalmazkodik a szem egyéni alakjához, és nem okoz kellemetlen érzést a szemben.
Egy pár havonta - a lencsét havi rendszerességgel kell cserélni. Ez egy kiváló opció minden olyan személy számára, aki értékeli a tervezést és szereti a rendszeres, esti kontaktlencse-ápolást.
UV sugárzás elleni védelem - minden egyes kontaktlencse modern UVA/UVB szűrőkkel van ellátva, amely védelmet nyújt a káros napsugárzás ellen, szinte egyfajta gátat képezve a szem és a káros napfény között.
 

Az AquaView Monthly jellemzői:

 

Az AquaView Monthly kontaktlencse havi használati idejű kontaktlencse, amely egy új generációs anyagot tartalmaz (Methafilcon A). A havi viselésű, aszférikus kialakítású kontaktlencse jelentős látásjavulást eredményez. Rendkívül vékony kialakításának köszönhetően észrevétlen marad még a nap végén is.

Az AquaView Monthly kontaktlencse a szaruhártyát folyamatosan oxigénnel látja el, melynek mértéke a hidratációs lencséknél 55%, amely azt jelenti, hogy a szem megfelelően hidratált lesz a lencseviselés időtartama alatt.

A precíziós aszférikus kialakítás sokkal élesebb látást biztosít, szemben a hagyományos szférikus lencsékkel. A havi kontaktlencsék új dimenziója, amely rendkívül kényelmes.

Az AquaView Monthly kontaktlencse a következő kiszerelésben rendelhető meg: 1db, 3db, 6db és 12db.

 

A AquaView Monthly lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Márka AquaView lencsék
Gyártó INTEROJO
Dioptria: -20,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
+6,00 és +12,00 között (0,50 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
Dk/t 22 x 10-9
Hidratációs fok 55%
Anyag Methafilcon A
UV szűrők >90% UVA/UVB
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóINTEROJO
MárkaAquaView
Darabszám a csomagban1 darab
Elérhetőség24 óra
Write Your Own Review
Értékelés írása:AquaView Monthly 1 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki az AquaView Monthly 1 db kontaktlencsét?

Az AquaView Monthly 1 db kontaktlencsék ideális megoldást kínálnak azoknak, akik kényelmet és komfortot keresnek a kontaktlencsék mindennapos viselésében. A havi cserélődési ciklusuk biztosítja a frissességet és higiéniát a viselés teljes időtartama alatt.

Az AquaView Monthly lencséket önállóan is kiválaszthatja a termék paraméterei alapján, vagy konzultálhat egy optometristával, aki segít az Ön egyéni igényeihez igazítani őket. Minden csomag 1 darab lencsét tartalmaz, ami kiváló választás kezdőkészletként azok számára, akik most kezdik el a kontaktlencsék viselését.

Biztonságosak az AquaView Monthly kontaktlencsék?

Igen, az AquaView Monthly kontaktlencsék biztonságosak a használatra. Az Interojo neves gyártója által készített termékek, szigorú minőségellenőrzés alatt állnak, így a felhasználók biztosak lehetnek biztonságukban és hatékonyságukban.

Milyen látáshibákra valók az AquaView Monthly?

Az AquaView Monthly kontaktlencsék a rövidlátás vagy a távollátás korrekciójára készültek. Sférrikus korrekciós típusuknak köszönhetően tiszta látást és kényelmet biztosítanak egész nap.

Hogyan kell felhelyezni az AquaView Monthly kontaktlencséket?

Az AquaView Monthly kontaktlencsék felhelyezése egyszerű és kényelmes. Mielőtt a lencsét a szemére helyezné, győződjön meg róla, hogy a kezei alaposan meg vannak mosva és megszárítva. Ezután óvatosan helyezze a lencsét az indexujja hegyére, és tágítsa ki a másik kézzel a szemhéjakat. Óvatosan helyezze a lencsét a szem közepére, majd csukja be a szemhéjakat, hogy rögzítse azt.

Hogyan kell levenni az AquaView Monthly kontaktlencséket?

Az AquaView Monthly kontaktlencsék levétele szintén egyszerű. Mielőtt eltávolítaná a lencsét, győződjön meg arról, hogy a kezei tiszták és szárazak. Ezután óvatosan húzza le az alsó szemhéjat, és nézzen felfelé. Az indexujját és hüvelykujját használva finoman szorítsa össze a lencsét, és távolítsa el a szemből. Az eltávolítás után helyezze a lencsét a megfelelő tárolóedénybe tárolófolyadékkal.