AquaView Monthly 6 db

Értékelés:
4.55 of 5
Átlagos értékelés 4.55 / 5 értékelés alapján 9 értékelés.
Darabszám a csomagban:

6 darab

Elérhetőség:

24 óra

Darabszám a csomagban:

6 darab

A mi árunk:

4 790 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Értékelés:
4.55 of 5
Átlagos értékelés 4.55 / 5 értékelés alapján 9 értékelés.
Mátyás
5.0000
Kényelmes kontaktlencse. Ajánlani tudom a AquaView kontaktlencsét!
Gábor
5.0000
Évek óta használom, gond nélkül.
Máté
5.0000
Ezek a lencsék tökéletesek számomra
 
További hidratálás - a nátrium-hialuronát hozzáadásával elért további hidratálás lehetővé teszi a száraz szem problémájával küzdő személyek számára is a kontaktlencsék viselését.
Legmagasabb komfort - a magas hidratáltság és az alkalmazott anyag simasága és lágysága együttesen rendkívül kényelmes viselést tesznek lehetővé a kontaktlencsék használata során.
Kiváló látásminőség - a kontaktlencsék aszférikus alakja és nagy oxigénáteresztő képessége révén a látás éles és tiszta. Nincs felesleges zaj, sem tükröződés.
Könnyű alkalmazás - AquaView Monthly
Könnyű alkalmazás - a lencsék lágy és vékony anyaga rendkívül könnyű alkalmazást tesz lehetővé, gyorsan alkalmazkodik a szem egyéni alakjához, és nem okoz kellemetlen érzést a szemben.
Egy pár havonta - a lencsét havi rendszerességgel kell cserélni. Ez egy kiváló opció minden olyan személy számára, aki értékeli a tervezést és szereti a rendszeres, esti kontaktlencse-ápolást.
UV sugárzás elleni védelem - minden egyes kontaktlencse modern UVA/UVB szűrőkkel van ellátva, amely védelmet nyújt a káros napsugárzás ellen, szinte egyfajta gátat képezve a szem és a káros napfény között.
 

Az AquaView Monthly jellemzői:

 

Az AquaView Monthly kontaktlencse havi használati idejű kontaktlencse, amely egy új generációs anyagot tartalmaz (Methafilcon A). A havi viselésű, aszférikus kialakítású kontaktlencse jelentős látásjavulást eredményez. Rendkívül vékony kialakításának köszönhetően észrevétlen marad még a nap végén is. Az AquaView Monthly kontaktlencse a szaruhártyát folyamatosan oxigénnel látja el, melynek mértéke a hidratációs lencséknél 55%, amely azt jelenti, hogy a szem megfelelően hidratált lesz a lencseviselés időtartama alatt. UV-szűrővel ellátott, így védelmet biztosít az UVA és UVB sugarak ellen.

A precíziós aszférikus kialakítás sokkal élesebb látást biztosít, szemben a hagyományos szférikus lencsékkel. A havi kontaktlencsék új dimenziója, amely rendkívül kényelmes.

Az AquaView Monthly kontaktlencse a következő kiszerelésben rendelhető meg: 1db, 3db, 6db és 12db.

 

A AquaView Monthly lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Márka AquaView lencsék
Gyártó INTEROJO
Dioptria: -20,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
+6,00 és +12,00 között (0,50 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
Dk/t 22 x 10-9
Hidratációs fok 55%
Anyag Methafilcon A
UV szűrők >90% UVA/UVB
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóINTEROJO
MárkaAquaView
Darabszám a csomagban6 darab
Elérhetőség24 óra
Write Your Own Review
Értékelés írása:AquaView Monthly 6 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki az AquaView Monthly 6 darabos kontaktlencséit?

Az AquaView Monthly 6 db egy havi cserélhető kontaktlencse-sorozat, amely 6 darabos kiszerelésben kapható, az Interojo neves gyártótól. Ezeket a lencséket mind optometrista által végzett teljes szemvizsgálat alapján, mind saját paraméterek, mint a dioptria, görbület és átmérő alapján lehet kiválasztani.

Biztonságosak az AquaView Monthly kontaktlencsék?

Igen, az AquaView Monthly kontaktlencsék biztonságosan használhatók, amennyiben helyesen ápolják és használják őket. Anyaguk magas minőségű, ami megfelelő szellőzést biztosít a szem számára és minimalizálja az irritáció vagy fertőzések kockázatát. Azonban mindig be kell tartani a higiéniai és használati utasításokat, hogy elkerüljük a lehetséges egészségügyi problémákat.

Milyen látáshibákra valók az AquaView Monthly?

Az AquaView Monthly kontaktlencsék szem refrakciós hibáinak, mint a rövidlátás vagy távollátás, korrekciójára szolgálnak. Korrekciójuk típusa szférikus, ami azt jelenti, hogy egyfajta látászavart képesek korrigálni.

Hogyan kell felhelyezni az AquaView Monthly kontaktlencséket?

Mielőtt felvennéd az AquaView Monthly kontaktlencséket, győződj meg róla, hogy a kezed tiszta és száraz. Ezután vedd ki a lencsét a csomagolásból és helyezd az ujjbegyedre. Óvatosan emeld fel a felső szemhéjat és a másik kéz ujjával helyezd a lencsét a szemedre, közvetlenül nézve előre. Amikor a lencse a helyén van, engedd el a szemhéjat és pislogj néhányszor, hogy a lencse megfelelően pozícionálódjon.

Hogyan kell levenni az AquaView Monthly kontaktlencséket?

Az AquaView Monthly kontaktlencsék levételéhez ismét mosd meg és szárítsd meg a kezed. Ezután óvatosan húzd le az alsó szemhéjat az indexujjad és a hüvelykujjad segítségével, majd az indexujjaddal és a hüvelykujjaddal finoman szorítsd össze a lencsét és toljad a szem közepéig. Amikor a lencse lazán van, óvatosan fogd meg az ujjbegyeiddel és vedd ki. Kerüld a szemre gyakorolt erős nyomást, hogy elkerüld a sérülést vagy irritációt.