AquaView Monthly 3 db

Értékelés:
4.85 of 5
Átlagos értékelés 4.85 / 5 értékelés alapján 6 értékelés.
Darabszám a csomagban:

3 darab

Elérhetőség:

24 óra

Darabszám a csomagban:

3 darab

A mi árunk:

2 970 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Értékelés:
4.85 of 5
Átlagos értékelés 4.85 / 5 értékelés alapján 6 értékelés.
Emese
5.0000
Már nagyon sok lencsét kipróbáltam, de véleményem szerint ezek a legjobbak. Semmilyen kellemetlen érzést nem tapasztalok, még akkor sem ha hosszú órákat dolgozom számítógép előtt.
Szilvia
5.0000
Szeretem ezt a lencsét, kényelmes, a nap végére is ritkán érzem fáradtnak a szemem.
Zsófia
5.0000
Nagyszerű kontaktlencsék. Már 2 éve használom őket, és nagyon meg vagyok elégedve a minőséggel és az árral. Nagyon könnyű behelyezni és kényelmes viselni. Mindenkinek ajánlom.
További hidratálás - a nátrium-hialuronát hozzáadásával elért további hidratálás lehetővé teszi a száraz szem problémájával küzdő személyek számára is a kontaktlencsék viselését.
Legmagasabb komfort - a magas hidratáltság és az alkalmazott anyag simasága és lágysága együttesen rendkívül kényelmes viselést tesznek lehetővé a kontaktlencsék használata során.
Kiváló látásminőség - a kontaktlencsék aszférikus alakja és nagy oxigénáteresztő képessége révén a látás éles és tiszta. Nincs felesleges zaj, sem tükröződés.
Könnyű alkalmazás - AquaView Monthly
Könnyű alkalmazás - a lencsék lágy és vékony anyaga rendkívül könnyű alkalmazást tesz lehetővé, gyorsan alkalmazkodik a szem egyéni alakjához, és nem okoz kellemetlen érzést a szemben.
Egy pár havonta - a lencsét havi rendszerességgel kell cserélni. Ez egy kiváló opció minden olyan személy számára, aki értékeli a tervezést és szereti a rendszeres, esti kontaktlencse-ápolást.
UV sugárzás elleni védelem - minden egyes kontaktlencse modern UVA/UVB szűrőkkel van ellátva, amely védelmet nyújt a káros napsugárzás ellen, szinte egyfajta gátat képezve a szem és a káros napfény között.
 

Az AquaView Monthly jellemzői:

 

Az AquaView Monthly kontaktlencse havi használati idejű kontaktlencse, amely egy új generációs anyagot tartalmaz (Methafilcon A). A havi viselésű, aszférikus kialakítású kontaktlencse jelentős látásjavulást eredményez. Rendkívül vékony kialakításának köszönhetően észrevétlen marad még a nap végén is. Az AquaView Monthly kontaktlencse a szaruhártyát folyamatosan oxigénnel látja el, melynek mértéke a hidratációs lencséknél 55%, amely azt jelenti, hogy a szem megfelelően hidratált lesz a lencseviselés időtartama alatt. UV-szűrővel ellátott, így védelmet biztosít az UVA és UVB sugarak ellen.

A precíziós aszférikus kialakítás sokkal élesebb látást biztosít, szemben a hagyományos szférikus lencsékkel. A havi kontaktlencsék új dimenziója, amely rendkívül kényelmes.

Az AquaView Monthly kontaktlencse a következő kiszerelésben rendelhető meg: 1db, 3db, 6db és 12db.

 

A AquaView Monthly lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Márka AquaView lencsék
Gyártó INTEROJO
Dioptria: -20,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
+6,00 és +12,00 között (0,50 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
Dk/t 22 x 10-9
Hidratációs fok 55%
Anyag Methafilcon A
UV szűrők >90% UVA/UVB
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóINTEROJO
MárkaAquaView
Darabszám a csomagban3 darab
Elérhetőség24 óra
Write Your Own Review
Értékelés írása:AquaView Monthly 3 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki az AquaView Monthly 3 db kontaktlencsét?

Az AquaView Monthly 3 db kontaktlencsék kiválasztása megtörténhet önállóan a termék paraméterei alapján, mint például dioptria, görbület vagy átmérő, azonban ajánlott optometristával is konzultálni az egyéni látási igényekhez való jobb illeszkedés érdekében. A csomag 3 darab lencsét tartalmaz, lehetővé téve hosszabb használatot gyakori cserélgetés nélkül.

Biztonságosak az AquaView Monthly kontaktlencsék?

Igen, az AquaView Monthly kontaktlencsék biztonságosan használhatók, feltéve, hogy betartják a higiéniára és megfelelő ápolásra vonatkozó ajánlásokat. A lencsék rendszeres tisztítása és fertőtlenítése, valamint a kéz higiénéjének megfelelő kezelése kulcsfontosságú a biztonságos használathoz.

Milyen látáshibákra valók az AquaView Monthly?

Az AquaView Monthly kontaktlencsék a rövidlátás vagy távollátás korrekciójára készültek, sférikus korrekciós típusuknak köszönhetően. Alkalmazhatók különböző fokú refrakciós hibák esetén is.

Hogyan kell felhelyezni az AquaView Monthly kontaktlencséket?

Az AquaView Monthly kontaktlencsék felhelyezése egyszerű és kényelmes. Mielőtt a lencsét a szemre helyezné, győződjön meg arról, hogy a kezei alaposan meg vannak mosva és megszárítva. Ezután óvatosan helyezze a lencsét az indexujja hegyére, és tágítsa szét a másik kézzel a szemhéjakat. Óvatosan helyezze a lencsét a szem közepére, majd zárja be a szemhéjakat, hogy rögzítse azt.

Hogyan kell levenni az AquaView Monthly kontaktlencséket?

Az AquaView Monthly kontaktlencsék eltávolítása is egyszerű. Mielőtt kivenné a lencsét, győződjön meg arról, hogy a kezei tiszták és szárazak. Ezután óvatosan húzza le az alsó szemhéjat, és nézzen felfelé. Az indexujját és hüvelykujját használva finoman szorítsa össze a lencsét, és távolítsa el a szemből. Az eltávolítás után helyezze a lencsét a megfelelő tárolóedénybe, és öblítse le megfelelő kontaktlencse-folyadékkal.