AquaView Monthly 12 db

Darabszám a csomagban:

12 darab

Elérhetőség:

Akár 4 munkanap

Darabszám a csomagban:

12 darab

A mi árunk:

8 990 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
További hidratálás - a nátrium-hialuronát hozzáadásával elért további hidratálás lehetővé teszi a száraz szem problémájával küzdő személyek számára is a kontaktlencsék viselését.
Legmagasabb komfort - a magas hidratáltság és az alkalmazott anyag simasága és lágysága együttesen rendkívül kényelmes viselést tesznek lehetővé a kontaktlencsék használata során.
Kiváló látásminőség - a kontaktlencsék aszférikus alakja és nagy oxigénáteresztő képessége révén a látás éles és tiszta. Nincs felesleges zaj, sem tükröződés.
Könnyű alkalmazás - AquaView Monthly
Könnyű alkalmazás - a lencsék lágy és vékony anyaga rendkívül könnyű alkalmazást tesz lehetővé, gyorsan alkalmazkodik a szem egyéni alakjához, és nem okoz kellemetlen érzést a szemben.
Egy pár havonta - a lencsét havi rendszerességgel kell cserélni. Ez egy kiváló opció minden olyan személy számára, aki értékeli a tervezést és szereti a rendszeres, esti kontaktlencse-ápolást.
UV sugárzás elleni védelem - minden egyes kontaktlencse modern UVA/UVB szűrőkkel van ellátva, amely védelmet nyújt a káros napsugárzás ellen, szinte egyfajta gátat képezve a szem és a káros napfény között.
 

Az AquaView Monthly jellemzői:

 

Az AquaView Monthly kontaktlencse havi használati idejű kontaktlencse, amely egy új generációs anyagot tartalmaz (Methafilcon A). A havi viselésű, aszférikus kialakítású kontaktlencse jelentős látásjavulást eredményez. Rendkívül vékony kialakításának köszönhetően észrevétlen marad még a nap végén is.

Az AquaView Monthly kontaktlencse a szaruhártyát folyamatosan oxigénnel látja el, melynek mértéke a hidratációs lencséknél 55%, amely azt jelenti, hogy a szem megfelelően hidratált lesz a lencseviselés időtartama alatt. UV-szűrővel ellátott, így védelmet biztosít az UVA és UVB sugarak ellen.

A precíziós aszférikus kialakítás sokkal élesebb látást biztosít, szemben a hagyományos szférikus lencsékkel. A havi kontaktlencsék új dimenziója, amely rendkívül kényelmes.

Az AquaView Monthly kontaktlencse a következő kiszerelésben rendelhető meg: 1db, 3db, 6db és 12db.

A AquaView Monthly lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Márka AquaView lencsék
Gyártó INTEROJO
Dioptria: -20,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
+6,00 és +12,00 között (0,50 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
Dk/t 22 x 10-9
Hidratációs fok 55%
Anyag Methafilcon A
UV szűrők >90% UVA/UVB
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóINTEROJO
MárkaAquaView
Darabszám a csomagban12 darab
ElérhetőségAkár 4 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:AquaView Monthly 12 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki az AquaView Monthly 12 darabos kontaktlencséit?

Az AquaView Monthly 12 darabos kontaktlencséket saját magunk is kiválaszthatjuk a termék paramétereinek, mint a dioptria és a görbület, alapján, vagy optometrista segítségével. A csomag 12 darab lencsét tartalmaz, ami hosszú távú használatot biztosít.

Biztonságosak az AquaView Monthly kontaktlencsék?

Igen, az AquaView Monthly kontaktlencsék biztonságosan használhatók, feltéve, hogy betartjuk a lencsék higiéniájára és ápolására vonatkozó ajánlásokat, valamint rendszeresen látogatunk el szakemberhez ellenőrzésre.

Milyen látáshibákra valók az AquaView Monthly?

Az AquaView Monthly kontaktlencsék rövidlátás vagy távollátás korrekciójára szolgálnak, így különböző látáshibákkal rendelkező személyek számára megfelelőek (az optikai erő függvényében).

Hogyan kell felhelyezni az AquaView Monthly kontaktlencséket?

Mielőtt felvennénk az AquaView Monthly kontaktlencséket, alaposan mossuk meg és szárítsuk meg a kezünket. Ezután helyezzük a lencsét az indexujjunk hegyére, ellenőrizzük, hogy ne legyen kifordítva, és óvatosan illesszük be a szembe. Felhelyezés után ellenőrizzük, hogy a lencse megfelelően elhelyezkedik-e a szemen.

Hogyan kell levenni az AquaView Monthly kontaktlencséket?

Az AquaView Monthly kontaktlencsék levételéhez ismét mossuk meg és szárítsuk meg a kezünket. Ezután óvatosan fogjuk meg az alsó szemhéjat, emeljük fel, és az indexujjunkkal toljuk el a lencsét oldalra. Ezután finoman távolítsuk el a lencsét a szemből és helyezzük a tárolóedénybe a megfelelő oldattal.